Barış Fırat 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Merhaba bir konuda bilgi almak istiyorum Mk II mondeo ya ait olan ön akson yamuk bu torna da düzeltile bilir mi.? Bazı ustalar evet diyor ama büyük çoğunluk şiddetle karşı çıkıyor gerçekten düzeltilemiyorsa benim kendime yeni bir usta aramam gerekecek :-) Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Bence de düzelttirmeyin. Değiştirmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 pahalı bir parça bizim 2000 model fiesta da bile 300-400 tl arasında tornacılar pres ile ayarlayabiliyorlar diye biliyorum. bence denemekte fayda var. Yorum bağlantısı
Barış Fırat 11 Nisan 2015 Yazar Paylaş 11 Nisan 2015 Akson nedir? Taşıyıcı Porya Sani bey Bu gün iki adet tornacıya uğradım yapılır dediler ama pekte tavsiye etmediler bu uygulamayı neyse bizim usta aklandı en azından. Tüm cevaplar için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 sorun nedir? sağ daki orta kol mu? araba otomatikl mi? Yorum bağlantısı
Barış Fırat 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 sorun nedir? sağ daki orta kol mu? araba otomatikl mi? Şöyle izah edeyim kaldırıma çarpma sonucu lastiği parçaladım 20-30 km hızla daha sonra ustama gittim bana dediği salıncak katlanmış değişecek birde akson yamuk dedi onada tamam dedim ve aracı teslim ettim akşam aracı teslim aldığımda araba sorunsuz dur. fakat kafama takılan sorun akson akson bildiğim kadarı ile döküm ve döküm malzeme torna olmaz ama bizimki olmuş usta öle dedi ve sadece o parça için 250 tl ödedim. sıkıntı budur Çağlar bey sadece o kişiye tekrardan güvene bilir miyim onu çözmem lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 eğri parça tornada ne olur ki? ısıtarak bükmek mi acaba dedikleri? ısıtılırsa bozulur. Yorum bağlantısı
Barış Fırat 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 Sanayide görüştüm oksijenle ısıtılıp düzeltile bilir denmişti. Parçada aşırı bir yamukluk yok ise ama her iki tornacıda işleme ılımlı bakmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts