Volkan Ceneviz 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 olay şöyle köy yolunda yokuş çıkarken patinaj yapmasın diye çok az gaz veriyorum o kadarda çıkıyorum demek istediğimi siz anlayın tabi arada patinaj da ediyor yani teker boşa çıktığı zaman patinaj etti edecek yada ederken el freni ışığı yanıyor hep bir de araçtan nasıl bir ses diyim sanki arkaya teneke bildiğimiz çatı sacı takarsınızda arkadan sürte sürte gelirya zırıltı sesi öyle bir ses geliyor önden bu 2 bin devirden sonra kesiliyor. birde geçenlerde yağmur vardı aşırı yüklenmem gerekti yani biraz daha sert davransaydım aracım arkayı savurucaktı(g*t atma olayı gibi) göstergede sağ tarafta ki hız göstergesi olan yerde bi mavi ışık yanıp hemen söndü sellektör yapar gibi oldu sanki ama ışığın şeklini hiç bir şekil görmedim tam ibrenin altında oldu dikkatimi çekince tekrar durup pati ile kalkıştım yine yaptı ama arızadan mı neden bilmiyorum el freni ikazını da o ara yapmıştı bu sorunlar neyin sebebi olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Fren ikazını hidrolik seviyesini yokuş çıkarken sağlıklı ölçemediğinden yapabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Tam olarak anlattıklarınızı anlayamadım. Ancak el freni ikaz lambası fren hidroliği düşünce yanar. Muhtemelen balatalarınız bitmek üzere. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Balatlarla alakasi yok emniyet kemeri sensörü bozulmuş şirketin aracındada aynı sorun vardi Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 zaten emmiyet kemeri takmayınca hiç ses çıkarmıyor diğer araçlar gibi ötmüyor ama sürekli de yanmıyor dediğim ışık sadece yokuş çıkarken patinaja kalkışırken yapıyor sanki temassızlık varmış gibi yanıp sönüyor sürekli ama zemin bulup patinaj etmediği süre sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 1. araç kaç model?2. el freni müşürü arızalı olmasın titreyince vs devreye giriyor olabilir.3. göstergede uzunların uyarı ışığı dışında başka mavi uyarı lambası yoktur Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 araç 2010 model Dlx çeşidi ani yüklenmelerde bir de patinaj sıralarında yakıyor normal yolda bozuk yolda giderken hiç yanmıyor sadece yokuşda giderken birde patinaja kalkışırken o aralar sürekli yakıp sönüyor temassızlık varmış gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 tcs antipatinaj lambası kırmız ımı sarı mı? lamba Yorum bağlantısı
Recommended Posts