İçeriğe Yönlendir

Split Klima Fikirleriniz, Yorumlarınız.

Misafir

Recommended Posts

4200 Tl epey yüksekmiş bunların fiyatları. 

5076 tl idi ve ben alıyordum az daha. Ş.dışına çıkmam gerekti. Haftaya alırım dedim indirime girdi cihaz 4200 tl oldu. Şans. Daikin, Mitsubishi, Hitachi bu cihazların rakamları yüksek oluyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kardeşim hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.

Nasipse bende alacağım inşallah.

Kaç :punish: kere :punish: söyledim :punish: "de" :punish: ayrı, :punish: "de" :punish: ayrı :punish::crazy:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İşyerimizdeki klima mitsubishi. Tam emin değilim ama 16- 17 senelik olması lazım. İlk takıldığından beri bakım vs yüzü görmedi. Sadece birkez gaz basıldı o da yan dükkandaki tadilat sırasında boruyu koparttıkları için. Alırken pahalı olsada uzun vadede fazla fazla çıkartıyorlar parasını..

Yorum bağlantısı

Kaç kere  :punish: söyledim  :punish: "de"  :punish: ayrı,  :punish: "de"  :punish: ayrı  :punish::crazy:

Belki sizi takip ediyorum,ne kadar dikkatlisiniz diye. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Belki sizi takip ediyorum,ne kadar dikkatlisiniz diye. :biggrin:

Aferin, öyle yap. Bu cümle biraz daha doğru. Sadece virgülden sonra bir boşluk bırakmayı unutma bir dahaki sefere, tamam mı çocum?  :p

Yorum bağlantısı

Aferin, öyle yap. Bu cümle biraz daha doğru. Sadece virgülden sonra bir boşluk bırakmayı unutma bir dahaki sefere, tamam mı çocum?  :p

Sizi örnek alıyorum Hojam. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İşyerimizdeki klima mitsubishi. Tam emin değilim ama 16- 17 senelik olması lazım. İlk takıldığından beri bakım vs yüzü görmedi. Sadece birkez gaz basıldı o da yan dükkandaki tadilat sırasında boruyu koparttıkları için. Alırken pahalı olsada uzun vadede fazla fazla çıkartıyorlar parasını..

Temizlik yaptırmıyor musun :shok:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Temizlik yaptırmıyor musun :shok:

Dış üniteyi hortum ve su ile yılda 2 -3 kez kendim yıkıyorum. İç ünite filtresi zaten her hafta yıkanıyor. Başkada bir temizliğe ihtiyaç yok. ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dış üniteyi hortum ve su ile yılda 2 -3 kez kendim yıkıyorum. İç ünite filtresi zaten her hafta yıkanıyor. Başkada bir temizliğe ihtiyaç yok. ;)

Asıl bakteri oluşturan kısım evaporatör. Onun ilaçla yıkanması lazım.

Yorum bağlantısı

Bizim önerimizden çok sizin bize tavsiyeniz olmuş bu soru daha ne diyelim detaylı anlatmişşiniz vallahi

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Asıl bakteri oluşturan kısım evaporatör. Onun ilaçla yıkanması lazım.

Her yanım ilaç ;) Ayrıca bakteri öldüren ilaçlar çok daha tehlikeli. Neden dersen tamamen öldüremessen dirençli hale gelip daha çok zarar verebiliyorlar. 

Köpük temizleyiciler  genelde yeterli bu işler için. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...