Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Daikin Shira serisinde karar verdim. Normal ısıtma kapasitesi 18,400 btu. Maksimum kapasitede 20,400 btu veriyor. Umarım memnun kalırız.. Cihaz bu. https://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Shira-Seasonal-Klimalar/Ftxs42k-Inverter-Klima Kardeşim hayırlı olsun,güzel günlerde kullan. Nasipse bende alacağım inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Güle güle soğut İlkay.. Allah ağız tadı ile ısınmak nasip etsin inşallah.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 4200 Tl epey yüksekmiş bunların fiyatları. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 4200 Tl epey yüksekmiş bunların fiyatları. 5076 tl idi ve ben alıyordum az daha. Ş.dışına çıkmam gerekti. Haftaya alırım dedim indirime girdi cihaz 4200 tl oldu. Şans. Daikin, Mitsubishi, Hitachi bu cihazların rakamları yüksek oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Kardeşim hayırlı olsun,güzel günlerde kullan. Nasipse bende alacağım inşallah. Kaç kere söyledim "de" ayrı, "de" ayrı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 İşyerimizdeki klima mitsubishi. Tam emin değilim ama 16- 17 senelik olması lazım. İlk takıldığından beri bakım vs yüzü görmedi. Sadece birkez gaz basıldı o da yan dükkandaki tadilat sırasında boruyu koparttıkları için. Alırken pahalı olsada uzun vadede fazla fazla çıkartıyorlar parasını.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Kaç kere söyledim "de" ayrı, "de" ayrı Belki sizi takip ediyorum,ne kadar dikkatlisiniz diye. Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Belki sizi takip ediyorum,ne kadar dikkatlisiniz diye. Aferin, öyle yap. Bu cümle biraz daha doğru. Sadece virgülden sonra bir boşluk bırakmayı unutma bir dahaki sefere, tamam mı çocum? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Aferin, öyle yap. Bu cümle biraz daha doğru. Sadece virgülden sonra bir boşluk bırakmayı unutma bir dahaki sefere, tamam mı çocum? Sizi örnek alıyorum Hojam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 İşyerimizdeki klima mitsubishi. Tam emin değilim ama 16- 17 senelik olması lazım. İlk takıldığından beri bakım vs yüzü görmedi. Sadece birkez gaz basıldı o da yan dükkandaki tadilat sırasında boruyu koparttıkları için. Alırken pahalı olsada uzun vadede fazla fazla çıkartıyorlar parasını.. Temizlik yaptırmıyor musun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Temizlik yaptırmıyor musun Dış üniteyi hortum ve su ile yılda 2 -3 kez kendim yıkıyorum. İç ünite filtresi zaten her hafta yıkanıyor. Başkada bir temizliğe ihtiyaç yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Dış üniteyi hortum ve su ile yılda 2 -3 kez kendim yıkıyorum. İç ünite filtresi zaten her hafta yıkanıyor. Başkada bir temizliğe ihtiyaç yok. Asıl bakteri oluşturan kısım evaporatör. Onun ilaçla yıkanması lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Bizim önerimizden çok sizin bize tavsiyeniz olmuş bu soru daha ne diyelim detaylı anlatmişşiniz vallahi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Asıl bakteri oluşturan kısım evaporatör. Onun ilaçla yıkanması lazım. Her yanım ilaç Ayrıca bakteri öldüren ilaçlar çok daha tehlikeli. Neden dersen tamamen öldüremessen dirençli hale gelip daha çok zarar verebiliyorlar. Köpük temizleyiciler genelde yeterli bu işler için. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts