Emrah Altun 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Samsun'da şöyle Köksal Abi gibi bir adam da bana lazım 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Valla güzel bir değişim örneği işinin ehli ustaların elide değdimi bir başka oluyor tabiki. Tebrikler.. Devamını takip ederiz.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Samsun'da şöyle Köksal Abi gibi bir adam da bana lazım Ramazan bayramı sonrası Giresun`da buluşalım Yorum bağlantısı
Emrah Altun 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Ramazan bayramı sonrası Giresun`da buluşalım Valla abi vaktin varsa seve seve hatta isteye isteye. Mekan da var Giresun'da. Ortam uygun yani. Benim arabanın 2 günlük işi var durum o derece vahim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Maşallah güle güle kullanın, Köksal'ında emeğine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Valla abi vaktin varsa seve seve hatta isteye isteye. Mekan da var Giresun'da. Ortam uygun yani. Benim arabanın 2 günlük işi var durum o derece vahim. Muhtemelen çeyizin bir kısmı yanımda olur, Ordu da kuzenin/arkadaşların arabaları da var el atacağım, vakit yaklaşınca konuşuruz Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Konu açılmış sonunda. Maşallah güle güle kullan , Köksal abininde ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Maaşallah hakikaten Focus yeniden hayat bulmuş. Köksal abinin de ellerine sağlık. Güle güle kullan kardeşim. Bugün sıra hanımla bende inşallah. Arabayı yıkayıp kill yapıp ardından cilalayacağız kısmetse 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Teşekkürler abiler, dostlar. Motoru Burak a emanet ettim, su vurmadan pırıl pırıl yaptı(son halini ekleyecektir), onun dışında tabi ki klasik reçetemiz camlara su kaydırıcıdan, havalandırma kanalları temizliğine zamanı dolu dolu geçirdik 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Maşallah opak beyaz parlamaz diyenlere gelsin mis gibi olmuş. Araca da maşallah hep diyorum beyaz 2.5 apayrı Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Maşallah. Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Çok güzel güle güle kullan:) Teşekkürler. Maaşallah Burak. Güle güle kullan arabanı kardeşim. Saol abicim teşekkürler. İyi günlerde kullan Burak araba kendini bulmuş resmen.Köksal'ın da eline sağlık... Teşekkürler. çok begendim .... Çok teşekkürler Valla güzel bir değişim örneği işinin ehli ustaların elide değdimi bir başka oluyor tabiki. Tebrikler.. Devamını takip ederiz.. Kesinlike güzel ustalarla çok güzel işler çıkıyor ortaya. Maşallah. Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel.. Saol abi teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Maşallah güle güle kullanın, Köksal'ında emeğine sağlık Teşekkürler. Konu açılmış sonunda. Maşallah güle güle kullan , Köksal abininde ellerine sağlık. Saol kardeşim, aynen sonunda konuyu açtım rahatladım : ) Maaşallah hakikaten Focus yeniden hayat bulmuş. Köksal abinin de ellerine sağlık. Güle güle kullan kardeşim. Bugün sıra hanımla bende inşallah. Arabayı yıkayıp kill yapıp ardından cilalayacağız kısmetse Teşekkürler, kil mucize ya valla muhteşem, bu kadar etkili olduğunu tahmin etmiyordum. Maşallah opak beyaz parlamaz diyenlere gelsin mis gibi olmuş. Araca da maşallah hep diyorum beyaz 2.5 apayrı Aynen bende çok okudum parlamaz etmez falan diye ama onlar Köksal abiyle tanışmamışlar daha : ) Harika Olmuş Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Maşallah çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanman dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 (düzenlendi) Maşallah çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Çok teşekkürler. 20 Nisan 2015 tarihinde Burak Gülnar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 40 gündür beklediğim anahtarlığım sonunda geldi. 4 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Bunu eklemeyi unutmuşum. Bir KXL Garage hizmeti 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Çok güzel iş çıkmış ortaya..Özellikle Köksal altın vuruşu yapmış.. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Çok güzel iş çıkmış ortaya..Özellikle Köksal altın vuruşu yapmış.. Güle güle kullanın. Teşekkürler kesinlikle Köksal abi altın vuruş oldu. Güzel olmuş güle güle kullanin Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Maşallah, güzel olmuş güle güle kullanın. Far camındaki matlığı nasıl düzelttiniz? Bende de aynısının trend x olanı var. Farı komple değiştirmeyi hatta siyah zeminli olanlardan almayı bile düşündüm çıkmacıdan. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 (düzenlendi) Teşekkürler abi bakalım devamını düşünüyorum, Köksal abinin elinde sihirli değnek varya he bu ara bu Jantı almamda en büyük pay sahibisin abi. Bak buna çok sevindim Burak. Sana tavsiyem eğer bir manin falan oksa ve tabikide imkanın olursa öncelik 3,5 yay ve sonrasında lastik yanakların 45 e düşürmendir kardeşim. Bu sayede jant daha çok öne çıkacaktır.Konforda çok etkilenmez . 21 Nisan 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 40 gündür beklediğim anahtarlığım sonunda geldi. Bende bunlardan almistim ama anahtarin yaninda bu ufak kaldi söktüm. Ford anahtarligiyla devam[emoji2] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Maşallah, güzel olmuş güle güle kullanın. Far camındaki matlığı nasıl düzelttiniz? Bende de aynısının trend x olanı var. Farı komple değiştirmeyi hatta siyah zeminli olanlardan almayı bile düşündüm çıkmacıdan.Yün ped ile virtus 427 pasta kullandım, muadili olarak Meguiars m105 de stoplarda kullandım. Eğer yıpranma daha çok olsa idi zımpara yapacaktim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts