Burak Gülnar 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Maşallah, güzel olmuş güle güle kullanın. Far camındaki matlığı nasıl düzelttiniz? Bende de aynısının trend x olanı var. Farı komple değiştirmeyi hatta siyah zeminli olanlardan almayı bile düşündüm çıkmacıdan. Teşekkürler. Teşekkürler abi bakalım devamını düşünüyorum, Köksal abinin elinde sihirli değnek varya he bu ara bu Jantı almamda en büyük pay sahibisin abi. Bak buna çok sevindim Burak. Sana tavsiyem eğer bir manin falan oksa ve tabikide imkanın olursa öncelik 3,5 yay ve sonrasında lastik yanakların 45 e düşürmendir kardeşim. Bu sayede jant daha çok öne çıkacaktır.Konforda çok etkilenmez . Valla abi aslında sandığım kadar yükselmedi araç ama yay farklı birşey ya 3.5 luk yay düşünüyorum ama lastikler daha çok yeni 45 yanağa hemen geçebileceğimi sanmıyorum. Bende bunlardan almistim ama anahtarin yaninda bu ufak kaldi söktüm. Ford anahtarligiyla devam[emoji2] Bunu biliyorum ama bune lan bir yanı açacak bir yanı cetvel gibi deyip almadım 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Nisan 2015 Yazar Paylaş 22 Nisan 2015 Bir kaç çıtır ile devam WRC Kısa Anten ( çekme kalitesinde bir düşüş oldu ama radyo dinletmeyecek kadar kötü degil, beklediğimden daha iyi çekimi ) Kontak çerçevesi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 (düzenlendi) Küçük ama etkili dokunuşlar olmuş kardeşim.Anten yazdığım gibi çıkmış kötü değil ama orjinal gibide değil malesef .Eline emeğine sağlık devamını keyifle bekliyoruz. 22 Nisan 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Nisan 2015 Yazar Paylaş 22 Nisan 2015 Küçük ama etkili dokunuşlar olmuş kardeşim.Anten yazdığım gibi çıkmış kötü değil ama orjinal gibide değil malesef .Eline emeğine sağlık devamını keyifle bekliyoruz. Aynen abi senin konuna yazdım bekliyorum diye bir sonraki gün geldi 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Güzel olmuş. Güle güle kullan burak. Yorum bağlantısı
Murat Özalp 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Elinize sağlık şahane olmuş allah kaza bela vermesin. Sanırım arabanızı oturduğum semtte görüyorum. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Nisan 2015 Yazar Paylaş 24 Nisan 2015 (düzenlendi) Güzel olmuş. Güle güle kullan burak. Saol Özgür tesekkürler. Elinize sağlık şahane olmuş allah kaza bela vermesin. Sanırım arabanızı oturduğum semtte görüyorum. Çok teşekkürler. Semt neresi 24 Nisan 2015 tarihinde Burak Gülnar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Başarılı bir değişim olmuş maşallah bakınca araç kendini göstermiş, arka kısım için bir darbe mi var ? Sanki bagaj kapağı bana orantısız geldi ? Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 Başarılı bir değişim olmuş maşallah bakınca araç kendini göstermiş, arka kısım için bir darbe mi var ? Sanki bagaj kapağı bana orantısız geldi ?Cok tesekkurler. Benden onceki sahibi tarafindan bagaj kapagi yetkili serviste degistirilmis. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Geçen hafta aldığım ELM 327 ile bugüne ancak fırsat bulabildim. Forumdaki ELM 327 ile Focusta Açılabilecek konusunun büyük faydası ile giriştim ise. Bilgisayarı hemen bağladım sandığımdan çok daha kolay oldu. Eco Mod ve Radyo bilgilerinin ana ekrana gelmesini yapabildim su anlık. Vites degistirme uyarısınıda çok istiyorum fakat onun nasil yapılacağını bulamadım. Kablonun modifiye isini de çözebilirsem kapıların otomatik kilitlenmesini de yapacağım. 3 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 nasıl becerdim çözemedim, yakıt az ışığını kapatmışım. Nereden düzelir Burak fikrin var mı Tam emin olamamakla birlikte FUEL CAP SENSOR yazan olabilir diye düşünüyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 yakıt azken deneme yanılma ile çözecem, başka çarem yok fuel muel ne varsa basacam üstüne, bozulursa doğru servise Aynen abi Fuel yazan her yere bas ama teker teker yapta geri dönüşü kolay olsun ) Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 bu foto senin aracın mevcut haline ait foto mu, olmadı senin arabanın mevcut durumundaki tikleri aktif hale getiririm, birebir aynısı olsa da kafi abi ya. Sonuçta ikisi de benzinli. Benim aracin mevcut görseli değil ama bende aynen bu görseldeki yerleri tikledim, sende bu görseli baz alabilirsin abi. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Vites degistirme uyarısını aktif etmek için herşeyi denedim, fakat sadece kontağı cevirdiğimde uyarı okunu görebildim. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Gule gule kullan Burak eco mod cok iyi olmus bizim 2010 larda acilmamisti. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 Gule gule kullan Burak eco mod cok iyi olmus bizim 2010 larda acilmamisti.Saol kardeşim. Eco mod'u çözmeye çalışıyorum bende Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 Güzel eklentiler ile devam ediyor MaşallahEyvallah kardeşim saolasın. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Elm327 cihazını modifiye işini çözebilirseniz en kısa sürede bende istiyorum. Araç gün geçtikce güzelleşiyor.. Maşallah. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Elm327 cihazını modifiye işini çözebilirseniz en kısa sürede bende istiyorum. Araç gün geçtikce güzelleşiyor.. Maşallah. Valla vakit bulup kablo işine kalkışırsak çözerim sonra sıra size gelir Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Arabayı aldığımdan beri orijinal kovaladığım ama bulamadığım, bulduğumda fahiş fiyat olan Pandizot işini sonunda çözdüm, mutluyum Sahibinden de dolanırken ilana denk geldim 75 lira yazıyordu hemen siparişi verdim Kayseri'de bir firma yapıyormuş. Ben siparişi verdikten sonra ilan kapanmış 3B Pandizot diye bir yer faturası ile beraber göndermişler. Buradaki logo hiç Hoşuma gitmedi açıkcası çok kötü duruyor ona bi çare bulacağım, ya orayı boyayacağım ya da çıkmacıdan Ford logosu Alıp oraya onu yapıştıracağım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Güzel olmuş valla beğendim Gözün aydın iyi fiyata bulmuşsun Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Güzel olmuş valla beğendim Gözün aydın iyi fiyata bulmuşsun Saol İbrahim, valla yerine tam oturdu bende beğendim baya logoyu da halledince daha da beğeneceğim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Saol İbrahim, valla yerine tam oturdu bende beğendim baya logoyu da halledince daha da beğeneceğim Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts