İçeriğe Yönlendir

Bir Focus'un Yeniden Doğuşu | Kr 459

Burak Gülnar

Recommended Posts

Burak Gülnar

Maşallah, güzel olmuş güle güle kullanın. Far camındaki matlığı nasıl düzelttiniz? Bende de aynısının trend x olanı var. Farı komple değiştirmeyi hatta siyah zeminli olanlardan almayı bile düşündüm çıkmacıdan.

Teşekkürler.

Teşekkürler abi bakalım devamını düşünüyorum, Köksal abinin elinde sihirli değnek varya he bu ara bu Jantı almamda en büyük pay sahibisin abi.  :)

Bak buna çok sevindim Burak. :) Sana tavsiyem eğer bir manin falan oksa ve tabikide  imkanın olursa  öncelik  3,5 yay ve sonrasında lastik yanakların 45 e  düşürmendir kardeşim. :good1:  Bu sayede jant daha çok öne çıkacaktır.Konforda çok etkilenmez .

Valla abi aslında sandığım kadar yükselmedi araç ama yay farklı birşey ya 3.5 luk yay düşünüyorum ama lastikler daha çok yeni 45 yanağa hemen geçebileceğimi sanmıyorum.

Bende bunlardan almistim ama anahtarin yaninda bu ufak kaldi söktüm.

Ford anahtarligiyla devam[emoji2]

Bunu biliyorum ama bune lan bir yanı açacak bir yanı cetvel gibi deyip almadım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Bir kaç çıtır ile devam

WRC Kısa Anten ( çekme kalitesinde bir düşüş oldu ama radyo dinletmeyecek kadar kötü degil, beklediğimden daha iyi çekimi )

21bd65c0b687776c4722861ca254f909.jpg

Kontak çerçevesi

71762567c1b5b1b869bd019e409eb9c4.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Küçük ama etkili dokunuşlar olmuş kardeşim.Anten yazdığım gibi çıkmış kötü değil ama orjinal gibide değil malesef  .Eline emeğine  sağlık devamını keyifle  bekliyoruz. :):bravo::good1:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Küçük ama etkili dokunuşlar olmuş kardeşim.Anten yazdığım gibi çıkmış kötü değil ama orjinal gibide değil malesef  .Eline emeğine  sağlık devamını keyifle  bekliyoruz. :):bravo::good1:

Aynen abi senin konuna yazdım bekliyorum diye bir sonraki gün geldi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Özalp

Elinize sağlık şahane olmuş allah kaza bela vermesin.

Sanırım arabanızı oturduğum semtte görüyorum.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar
(düzenlendi)

Güzel olmuş. Güle güle kullan burak. ;)

Saol Özgür tesekkürler.

Elinize sağlık şahane olmuş allah kaza bela vermesin.

Sanırım arabanızı oturduğum semtte görüyorum.

Çok teşekkürler. Semt neresi :) tarihinde Burak Gülnar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Başarılı bir değişim olmuş maşallah bakınca araç kendini göstermiş, arka kısım için bir darbe mi var ? Sanki bagaj kapağı bana orantısız geldi ?

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Başarılı bir değişim olmuş maşallah bakınca araç kendini göstermiş, arka kısım için bir darbe mi var ? Sanki bagaj kapağı bana orantısız geldi ?

Cok tesekkurler. Benden onceki sahibi tarafindan bagaj kapagi yetkili serviste degistirilmis.
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Geçen hafta aldığım ELM 327 ile bugüne ancak fırsat bulabildim.

Forumdaki ELM 327 ile Focusta Açılabilecek konusunun büyük faydası ile giriştim ise.

Bilgisayarı hemen bağladım sandığımdan çok daha kolay oldu.

23ab03c6638fe512eca4711472efd478.jpg

Eco Mod ve Radyo bilgilerinin ana ekrana gelmesini yapabildim su anlık.

cf18adae343a4d54d36daf5e80fa2a49.jpg

7babc51cf5a743119033374100c1dbf7.jpg

Vites degistirme uyarısınıda çok istiyorum fakat onun nasil yapılacağını bulamadım. Kablonun modifiye isini de çözebilirsem kapıların otomatik kilitlenmesini de yapacağım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

nasıl becerdim çözemedim, yakıt az ışığını kapatmışım. Nereden düzelir Burak fikrin var mı :):)

Tam emin olamamakla birlikte FUEL CAP SENSOR yazan olabilir diye düşünüyorum abi :)

761c7930d88473a83aa8839f3d16fa38.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

yakıt azken deneme yanılma ile çözecem, başka çarem yok :) fuel muel ne varsa basacam üstüne, bozulursa doğru servise :)

Aynen abi Fuel yazan her yere bas :) ama teker teker yapta geri dönüşü kolay olsun :))
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

bu foto senin aracın mevcut haline ait foto mu, olmadı senin arabanın mevcut durumundaki tikleri aktif hale getiririm, birebir aynısı olsa da kafi abi ya. Sonuçta ikisi de benzinli.

Benim aracin mevcut görseli değil ama bende aynen bu görseldeki yerleri tikledim, sende bu görseli baz alabilirsin abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Vites degistirme uyarısını aktif etmek için herşeyi denedim, fakat sadece kontağı cevirdiğimde uyarı okunu görebildim.

cc8d1686fad042adfd45cd93106b651e.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Gule gule kullan Burak eco mod cok iyi olmus bizim 2010 larda acilmamisti.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Gule gule kullan Burak eco mod cok iyi olmus bizim 2010 larda acilmamisti.

Saol kardeşim. Eco mod'u çözmeye çalışıyorum bende :)
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Güzel eklentiler ile devam ediyor :) Maşallah

Eyvallah kardeşim saolasın.
Yorum bağlantısı

Elm327 cihazını modifiye işini çözebilirseniz en kısa sürede bende istiyorum. :) Araç gün geçtikce güzelleşiyor..

Maşallah.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burak Gülnar

Elm327 cihazını modifiye işini çözebilirseniz en kısa sürede bende istiyorum. :) Araç gün geçtikce güzelleşiyor..

Maşallah.

Valla vakit bulup kablo işine kalkışırsak çözerim sonra sıra size gelir :)

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Arabayı aldığımdan beri orijinal kovaladığım ama bulamadığım, bulduğumda fahiş fiyat olan Pandizot işini sonunda çözdüm, mutluyum :)

Sahibinden de dolanırken ilana denk geldim 75 lira yazıyordu hemen siparişi verdim Kayseri'de bir firma yapıyormuş. Ben siparişi verdikten sonra ilan kapanmış 3B Pandizot diye bir yer faturası ile beraber göndermişler.

4769767198808f4762ce3707e1b6059d.jpg

80b77d81a8b05b11760f94f4da3115b5.jpg

Buradaki logo hiç Hoşuma gitmedi açıkcası çok kötü duruyor ona bi çare bulacağım, ya orayı boyayacağım ya da çıkmacıdan Ford logosu Alıp oraya onu yapıştıracağım.

7f0116035ec9a57e5bcd695a91390d68.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Güzel olmuş valla beğendim :):nazar:

Gözün aydın iyi fiyata bulmuşsun :)

Saol İbrahim, valla yerine tam oturdu bende beğendim baya logoyu da halledince daha da beğeneceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Saol İbrahim, valla yerine tam oturdu bende beğendim baya logoyu da halledince daha da beğeneceğim :)

Güle güle kullan :):flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...