Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Burak cım çok geçmiş olsun, yenge üzmesin kendini size bişey olmamış önemli olan o. eskisinden de güzel yaparsın sen onu Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Çok geçmiş olsun. Teşekkürler. Burak cım çok geçmiş olsun, yenge üzmesin kendini size bişey olmamış önemli olan o. eskisinden de güzel yaparsın sen onu Saol abicim aynen daha güzel yaparım ben, bu arada araçta boya koruma olmasaydı tavan kaput çizikten yeniden boyanmak zorunda kalabilirdi çok etkisini gördüm abi. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 kardeşim çok geçmiş olsun. iki ağacın arasından temazsız geçmeniz büyük şans olmuş. sizlerde bişey yoksa sorun değil. gerisi para pul. ilk aracımı 2005 te sıfır almıştım eski kasa hb focus. collection'dı. dijital klima sis farı çelik jant vs. tonik mavi renkti. gözüm gibi bakıyordum. babam ehliyet alınca maalesef arabanın değişmedik boyanmadık yeri kalmadı. çok büyük kaza geçirdiler ama şükür ucuz atlattılar. daha sonra onu sattım. şimdi o kadar sakınmıyorum aracımı. sakınan göze çöp batar derler ya doğru gerçekten. tekrar geçmiş olsun kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 Kardeşim Allah beterinden saklasın bişey yok arabada.. Önemli olan eşin üzülmesin maldır yerine gelir cana bişi olmasın yeterki.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 kardeşim çok geçmiş olsun. iki ağacın arasından temazsız geçmeniz büyük şans olmuş. sizlerde bişey yoksa sorun değil. gerisi para pul. ilk aracımı 2005 te sıfır almıştım eski kasa hb focus. collection'dı. dijital klima sis farı çelik jant vs. tonik mavi renkti. gözüm gibi bakıyordum. babam ehliyet alınca maalesef arabanın değişmedik boyanmadık yeri kalmadı. çok büyük kaza geçirdiler ama şükür ucuz atlattılar. daha sonra onu sattım. şimdi o kadar sakınmıyorum aracımı. sakınan göze çöp batar derler ya doğru gerçekten. tekrar geçmiş olsun kardeşim Saol kardeşim, aynen öyle valla sakınan göze çöp batıyor hakkikaten. Kardeşim Allah beterinden saklasın bişey yok arabada.. Önemli olan eşin üzülmesin maldır yerine gelir cana bişi olmasın yeterki.. Saol abicim, evet abi çok bir sorunu yok arabanın çıktı zaten kaportadan yürüründe falan herhangi bir sorunu yok. İlk zamanlar baya bir üzüldüde sonra sonra moralini düzelttim 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Çok geçmiş olsun. Sadaka verin. Az sadaka çok belayı def eder demiş Peygamber efendimiz. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Geçmiş olsun burak. ALLAH beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Burak çok geçmiş olsun,Allah korumuş sizleri. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Çok geçmiş olsun. Sadaka verin. Az sadaka çok belayı def eder demiş Peygamber efendimiz. Saolun, kazadan hemen sonra sadakamızı verdik. Geçmiş olsun burak. ALLAH beterinden korusun. Saol Özgür amin inşallah. Burak çok geçmiş olsun,Allah korumuş sizleri. Çok saol abi, ucuz atlattık hakketen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 geçmiş olsun ara vermeden yeniden kullansın Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 geçmiş olsun ara vermeden yeniden kullansın Saol Çağlar abi, evet bende aynısını söyledim bu sefer düz bir alanda korkusu büyümeden yeniden kullandıracağım. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Geçmiş olsun Burak. Allah beterlerinden korusun kardeşim.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Çok geçmiş olsun hiçbir mal sağlıktan daha önemli değil 3 günlük dünya eşinizde hiç üzülmesin direksiyon derslerine aynen devam Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Geçmiş olsun Burak. Allah beterlerinden korusun kardeşim.. Saol abicim, amin. Çok geçmiş olsun hiçbir mal sağlıktan daha önemli değil 3 günlük dünya eşinizde hiç üzülmesin direksiyon derslerine aynen devam Kesinlikle hiç birşey sağlıktan daha önemli değil, derslere devam edeceğiz. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Burak kardeşim büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın yengeye sana bişey olmadı ya önemli olan sizsiniz gerisi Allahın izniyle halledilir hatta daha bile güzeli olu.Yengemde üzmesin kendini biz burdayız daha iyisinide yaparız. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 26 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2015 Burak kardeşim büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın yengeye sana bişey olmadı ya önemli olan sizsiniz gerisi Allahın izniyle halledilir hatta daha bile güzeli olu.Yengemde üzmesin kendini biz burdayız daha iyisinide yaparız. Çok saol abicim, daha iyisi olacak zaten araç çıkalı çok oldu çok şükür bir sorun yok aklımdaki projelere kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Geçmiş olsun. Bundan sonra kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Osman Altıntop 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Çok saol abicim, daha iyisi olacak zaten araç çıkalı çok oldu çok şükür bir sorun yok aklımdaki projelere kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Burak bey selamlar Aracınız satılıkmı? Yeğenim için. Yorum bağlantısı
erdemkalafatt 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş yapmayı düşündüğüm bir çok eklemenin tiyosunuda aldım senden Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Geçmiş olsun öncellikle, maşallah eski hali çok güzelmiş. Bundan sonra daha iyileri yerine gelir inşallah. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Çok geçmiş olsun. Allah sana ve ailene can beden sağlığı versin. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Kaza ıcın uzuldum, size bırsey olmadıgına sevındım. Aracın yenılenmıs fotoları beklıyoruz. Sunu soylemekte yarar goruyorum maşallah demek gozun afetını engeller bız dıyoruz ama bıraz ıhtıyacı olanlra sadaka dagıtmakta turlu turlu belaları engeller burak. Tecrubelerle sabıt. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Mart 2016 Yazar Paylaş 4 Mart 2016 Aracı ev aldığım için satmış bulunmaktayım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts