İçeriğe Yönlendir

Bir Focus'un Yeniden Doğuşu | Kr 459

Burak Gülnar

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Güle güle kullan güzel olmuş, logoyu folyo kaplayabilirsin. Lazım olursa bende siyah 3d karbon var.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Güle güle kullan güzel olmuş, logoyu folyo kaplayabilirsin. Lazım olursa bende siyah 3d karbon var.

Yarın cikmacilardan normal logo bakicam olmazsa folyo guzel fikir abi olabilir.
Yorum bağlantısı

Aynen folyo çok iyi fikir bencede :good1:

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Aynen folyo çok iyi fikir bencede :good1:

Logodan vazgeçtim zaten, yakın zamanda Köksal Abinin yanına gidecektim gittiğimde onu da hallederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Bugün Klima Gaz dolumu ve Polen filtresini değiştirdik.

c7a3c99628f2e17fdf127eb29bf47236.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burak Gülnar

Özgür Turhan'da görmüştüm Nürburgring stickerı, internette karşıma çıkınca hemen aldım ve uyguladım.

cf2ae50c8d3b573f07ed3c90d785da63.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Gülnar

Masallah guzel parliyo[emoji2] [emoji106]

Saol Ibrahim, Köksal abinin parlaklığını korumaya çalışıyorum [emoji5]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Pazar süprizim, geceden birisi vurmuş galiba :(

Boyasız düzelir mi acaba ?

5575c4612c7314569dedce8bf0d8df76.jpg

Yorum bağlantısı

Göksel abi ile iletişime geçebilirsin, boyasız göçük düzeltme ekibi ile muhabbeti var halledecektir. alt çizgi kısmı düzelirken çatlar gibi duruyor ama..

Geçmiş olsun, en beteri bu olsun 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Gecmis olsun duzelir duzelir en azindan macun yemesinden iyidir. Goze batmicak sekle sokulur bence. Benim vurdugum yer bile baya topladilar.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Göksel abi ile iletişime geçebilirsin, boyasız göçük düzeltme ekibi ile muhabbeti var halledecektir. alt çizgi kısmı düzelirken çatlar gibi duruyor ama..

Geçmiş olsun, en beteri bu olsun 

Tam kapının arkasındaki kuşağa denk gelmiş düzeltilir ama boya çok fazla çatlar dedi, boyasız göçük yapan ustalar. Evet ona şükrediyorum en beteri bu olsun.

Geçmiş olsun

Saolun.

Gecmis olsun duzelir duzelir en azindan macun yemesinden iyidir. Goze batmicak sekle sokulur bence. Benim vurdugum yer bile baya topladilar.

Düzelmiyormuş, düzeltirim fakat boya çatlar sonra tekrar gidip boya yaptırmak zorunda kalırsın dedi usta. mecbur kaportaya girecek macun ve boya yiyecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Düzelmiyormuş, düzeltirim fakat boya çatlar sonra tekrar gidip boya yaptırmak zorunda kalırsın dedi usta. mecbur kaportaya girecek macun ve boya yiyecek.

Benim yaptırdığım ustalara gösterdinmi Burak?

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Benim yaptırdığım ustalara gösterdinmi Burak?

Yok onlarla nasıl iletişim kurabilirim. Kartal Sanayide Teknik El var boyasız işi yapan onlara gösterdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Yok onlarla nasıl iletişim kurabilirim. Kartal Sanayide Teknik El var boyasız işi yapan onlara gösterdim.

öm attım kendileri ile irtibata geç sonrasında resimleri gönder bir yorum da onlardan alalım. Kurtarma ihtimali varsa boşa macun yemesin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

araç evrim geçirmiş... MaşaAllah,

güzel günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Aksilikler peşimi bırakmıyor malesef. Geçen hafta Çarşamba gecesi eşime araba kullanmayı ogretirken bir sokaktan dönerken direksiyonun kendisini toplamasına izin vermedi bir de üstüne panik yapıp fren yerine gaza basınca kaza kaçınılmaz oldu.

Ağaca carpmaktan son anda direksiyona mudahale ederek kurtulduk, kaldırıma ciktiktan sonra cocuk parkinin tellerinden gectik, allahtan parkta cocuk falan yoktu.

Arabanın yürüründe bir sorun yok sadece aks lalesi galiba aks mafsalida diyorlar o degisti sag 2 lastik patladi yeni lastik aldim 2 janti duzelttirdim bir de kaporta masraflari var ön tampon degismek zorunda kaldi malesef.

Ben karter delinmistir, ön takım falan komple gitmiştir diye düşündüm ama birşey yokmuş araçta. Yarın aksam kaportadan alıyorum aracımı bakalım.

Bu iki ağaç arasından geçtik.

0e19346d64b7bee2f4488940f6a319f5.jpg

0b77769f40a88a72b0ade965b10b3608.jpg

Buda hasarın gündüz cekimi.

3b6f29f28ea687b1782b09892d842e00.jpg

Eşim cok etkilendi, gunlerce uyumadı halen daha psikolojisi düzelmiş değil, o gece arabanı ne kadar cok seviyordun ben ne hale getirdim deyip ağlaması beni de mahvetti. Ona birşey olmadi ya gerisi umrumda degil açıkçası.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abi çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten. Allahtan size birşey olmamış bunada şükür. Allah beterinden korusun.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Abi çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten. Allahtan size birşey olmamış bunada şükür. Allah beterinden korusun.

Saol kardeşim amin inş.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...