Köksal Yılmaz 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Güle güle kullan güzel olmuş, logoyu folyo kaplayabilirsin. Lazım olursa bende siyah 3d karbon var. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Güle güle kullan güzel olmuş, logoyu folyo kaplayabilirsin. Lazım olursa bende siyah 3d karbon var.Yarın cikmacilardan normal logo bakicam olmazsa folyo guzel fikir abi olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Aynen folyo çok iyi fikir bencede Güle güle kullan güzel olmuş, logoyu folyo kaplayabilirsin. Lazım olursa bende siyah 3d karbon var. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Aynen folyo çok iyi fikir bencede Logodan vazgeçtim zaten, yakın zamanda Köksal Abinin yanına gidecektim gittiğimde onu da hallederim. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2015 Bugün Klima Gaz dolumu ve Polen filtresini değiştirdik. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 11 Haziran 2015 Yazar Paylaş 11 Haziran 2015 Özgür Turhan'da görmüştüm Nürburgring stickerı, internette karşıma çıkınca hemen aldım ve uyguladım. 3 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2015 Artistik pozlarımız da şurada dursun [emoji5] 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Masallah guzel parliyo[emoji2] [emoji106] Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 Masallah guzel parliyo[emoji2] [emoji106]Saol Ibrahim, Köksal abinin parlaklığını korumaya çalışıyorum [emoji5] 2 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 Pazar süprizim, geceden birisi vurmuş galiba Boyasız düzelir mi acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Göksel abi ile iletişime geçebilirsin, boyasız göçük düzeltme ekibi ile muhabbeti var halledecektir. alt çizgi kısmı düzelirken çatlar gibi duruyor ama.. Geçmiş olsun, en beteri bu olsun Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Gecmis olsun duzelir duzelir en azindan macun yemesinden iyidir. Goze batmicak sekle sokulur bence. Benim vurdugum yer bile baya topladilar. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 28 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2015 Göksel abi ile iletişime geçebilirsin, boyasız göçük düzeltme ekibi ile muhabbeti var halledecektir. alt çizgi kısmı düzelirken çatlar gibi duruyor ama.. Geçmiş olsun, en beteri bu olsun Tam kapının arkasındaki kuşağa denk gelmiş düzeltilir ama boya çok fazla çatlar dedi, boyasız göçük yapan ustalar. Evet ona şükrediyorum en beteri bu olsun. Geçmiş olsun Saolun. Gecmis olsun duzelir duzelir en azindan macun yemesinden iyidir. Goze batmicak sekle sokulur bence. Benim vurdugum yer bile baya topladilar. Düzelmiyormuş, düzeltirim fakat boya çatlar sonra tekrar gidip boya yaptırmak zorunda kalırsın dedi usta. mecbur kaportaya girecek macun ve boya yiyecek. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Düzelmiyormuş, düzeltirim fakat boya çatlar sonra tekrar gidip boya yaptırmak zorunda kalırsın dedi usta. mecbur kaportaya girecek macun ve boya yiyecek. Benim yaptırdığım ustalara gösterdinmi Burak? Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 28 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2015 Benim yaptırdığım ustalara gösterdinmi Burak? Yok onlarla nasıl iletişim kurabilirim. Kartal Sanayide Teknik El var boyasız işi yapan onlara gösterdim. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Yok onlarla nasıl iletişim kurabilirim. Kartal Sanayide Teknik El var boyasız işi yapan onlara gösterdim. öm attım kendileri ile irtibata geç sonrasında resimleri gönder bir yorum da onlardan alalım. Kurtarma ihtimali varsa boşa macun yemesin. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 araç evrim geçirmiş... MaşaAllah, güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Kaza için geçmiş olsun..Yaptıklarınız için ellerinize emeklerinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Aksilikler peşimi bırakmıyor malesef. Geçen hafta Çarşamba gecesi eşime araba kullanmayı ogretirken bir sokaktan dönerken direksiyonun kendisini toplamasına izin vermedi bir de üstüne panik yapıp fren yerine gaza basınca kaza kaçınılmaz oldu. Ağaca carpmaktan son anda direksiyona mudahale ederek kurtulduk, kaldırıma ciktiktan sonra cocuk parkinin tellerinden gectik, allahtan parkta cocuk falan yoktu. Arabanın yürüründe bir sorun yok sadece aks lalesi galiba aks mafsalida diyorlar o degisti sag 2 lastik patladi yeni lastik aldim 2 janti duzelttirdim bir de kaporta masraflari var ön tampon degismek zorunda kaldi malesef. Ben karter delinmistir, ön takım falan komple gitmiştir diye düşündüm ama birşey yokmuş araçta. Yarın aksam kaportadan alıyorum aracımı bakalım. Bu iki ağaç arasından geçtik. Buda hasarın gündüz cekimi. Eşim cok etkilendi, gunlerce uyumadı halen daha psikolojisi düzelmiş değil, o gece arabanı ne kadar cok seviyordun ben ne hale getirdim deyip ağlaması beni de mahvetti. Ona birşey olmadi ya gerisi umrumda degil açıkçası. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Abi çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten. Allahtan size birşey olmamış bunada şükür. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Abi çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten. Allahtan size birşey olmamış bunada şükür. Allah beterinden korusun. Saol kardeşim amin inş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts