İçeriğe Yönlendir

Bebek Arabası Tavsiyeleriniz.

Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter

Bizim ufaklık için yavaş yavaş bebek arabası araştırmaya başladık.Arabayı dedesi hediye alacağı için çok uçuk rakamlı bir araç olmasını istemiyorum max bütçemiz 500 lira. Hafif,kolay katlanabilir ve sağlam bir araç arıyoruz. Bebek mağazalarında bir çok model ve marka araştırdık.Hepsinin birbirne göre öne çıkan özellikleri var bu yüzden kararsız kaldık. Aslında iki modele kadar düşürdük araştırmayı ama sizlerinde kullandığı veya çevrenizde kullanılıp memnuniyetinizi duyduğunuz modeller konusunda yardım ederseniz sevinirim. 

Bizim bulduğumuz seçenekler. 

http://www.e-bebek.com/chicco-liteway-complete-bebek-arabasi_CHI-223000?gclid=COnY15D5hsUCFcHKtAodlWIAeg

Olduça hafif ve çok pratik katlanıyor olması bu modeli fazlasıyla öne çıkarıyor aslında ama tek yönlü kullanımdan ötürü çekincelerimiz var. 

http://www.bebefix.com/Baby2go-Proton-Delux-cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-8899_43438.html#0

4 e katlanabilen sınırlı araçlardan oldukça hafif tek elle katlanıp açılabiliyor ama tekelerinin ufak olmasından dolayı oldukça fazla şikayet var internet sitelerinde. ( linkini verdiğim sitenin fiyatını dikkate almayın 400 liraya kadar rahatlıkla bulunuyor.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim tavsiyem

http://www.hepsiburada.com/liste/kanz-kz-1001-hessen-cift-yonlu-bebek-arabasi-2014-sezon-gri/productDetails.aspx?productId=ailebykz-1001&categoryId=60002064

tabi siz bunumu kullanıyorsunuz derseniz ben 200 tl fiyatında bebeto marka aldım gayette memnunum ama durumum müsait olsaydı bunu alırdım

Teşekkür ederim.İncelediğim bir model tek problemi ikiye kaylanıyor olması ama değerlendirme listeme alacağım  :good1:

Yorum bağlantısı

1. linkteki ürünün katlanması çok kolay. Çoğu insanda aynısını görüyorum. Bacanakta aynısı var yalnız hiçte hafif değil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Tüzün

Bende uzun bir süre araştırdım. En sonunda casual cadillac seyahat sistemi aldım. Hafif kullanışlı en güzeli ise benim arabanın bagajına tam sığıyor. Fiyatları yükselmiş, indirimde bulursan kaçırma Tahir hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Tahir kesinlikle Chicco diyorum kurulması, toplanması taşınması çok çok rahat ve oldukça hafif. Biz yaklaşık 3 yıl kullandık harika bir araba.. Ayrıca baby2go bildiğim kadarıyla Güney kore imalatı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bence ilk linkteki tipte alma Tahir.onlar daha çok pusete benziyor,üçgen tipli.ve sanki bebek biraz büyüyünce kullanamaz gibi geliyor bana.2. linkteki de olur,önerilen kanz da olur.ama bana sorarsan isimsiz sağlam ve daha ucuz birşeyler baksan daha iyi.çok para bu paralar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:D  :D  ben tamamen bebek arabasından vaz geçtim gitiği yere kadar kurye götürürüm ikizler birde 3 ay sonra 3. mücüze gelinice 3 bebek arabasını kim nerede, nasıl taşıyacak kullanacak ben buna karar verdim dağ taş deniz sahil piknik heryere gider hahah

I6oxtaA.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

1. linkteki ürünün katlanması çok kolay. Çoğu insanda aynısını görüyorum. Bacanakta aynısı var yalnız hiçte hafif değil.

1. seçenekteki çok sağlam ve kullanışlı,marka degilde tip ve şekil olarak ikisindende kullandım.

1.seçenekteki çok kullanışlı,katlaması kolay,kaliteli,biraz agır..

2. seçenekteki; ön tekerlekler çiftli olduğu için kullanımı biraz zor,metal bağlantıları çok olduğu için çabuk dökülüyor,her tarafından ses geliyor,bagajda daha çok yer kaplıyor..

1.seçenegi al..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Tahir Bey, bütün yorumları okuyamdım, arkadaşlar da bahsetmiş olabilirler. Ben markadan daha çok tutamağın iki yönlü kullanabileceğiniz bir modele bakın derim. Güneşin tam karşıdan geldiği durumlar da tutamağını ters çevirip, yüzünü size döndürme şansınız olur veya çocuğun güvenliği açısından ne yaptığını, ne durumda olduğunu takip etmek için bir avantaj sağlar.   

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tahir ne alırsan al travel sistem al. Bebe rahatsız olmadan arabadan alıp eve koyabilirsin. Aynı şekilde ilk yaşına kadar ( duruma göre değişir ) oto koltuğu olarak kullanabilirsin.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Tahir Bey, bütün yorumları okuyamdım, arkadaşlar da bahsetmiş olabilirler. Ben markadan daha çok tutamağın iki yönlü kullanabileceğiniz bir modele bakın derim. Güneşin tam karşıdan geldiği durumlar da tutamağını ters çevirip, yüzünü size döndürme şansınız olur veya çocuğun güvenliği açısından ne yaptığını, ne durumda olduğunu takip etmek için bir avantaj sağlar.   

+100

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Çift Yönlü olsun. Dört teker de her yöne donebilsin. Travel iyidir ama pahalı die biliyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Taban

1. linkteki bebek arabasını 2 çocukta kullandım 2008 de kızım için almıştım oğluma da nasip oldu. size de tavsiye ederim. Şimdi bir yakınımıza verdik. dayanıklı ve kullanışlı bir araba özellikle sürmesi çok rahat. tek yönlü olması dezavantajı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Tahir kesinlikle Chicco diyorum kurulması, toplanması taşınması çok çok rahat ve oldukça hafif. Biz yaklaşık 3 yıl kullandık harika bir araba.. Ayrıca baby2go bildiğim kadarıyla Güney kore imalatı..

Artık dede olcan, kullanmıyorsan gönder de gençler faydalansın :p 

:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

İlk 8 aylık döneme kadar aşağıdaki ürünü kullandık ,600 TL gibi almıştım hem çocuk arabası hem de ana kucağı oldukça kullanışlı.Ana kucağını araç içerisinde de kullanılabiliyor.

http://www.amazon.co.uk/hauck-Malibu-Travel-System-Caviar/dp/B009M3I15W

Sonrasında ufaklık biraz büyüyünce 1 yaş itibari ile Kraft puset aldık ,kullanımı rahat çift teker olması avantaj ,öndeki tekerlekleri sabitleyebiliyorsunuz.Ağırlık olarak bana çok ağır gelmiyor tavsiye ederim..

http://www.e-bebek.com/kraft-hawai-baston-bebek-arabasi_KRA-507629

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Artık dede olcan, kullanmıyorsan gönder de gençler faydalansın :p

:D

Temmuz da lazım olacak yine..   ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Herkese yorum ve tavsiyeleri için teşekkür ederim. Bebek arabasını çoğunlukla annem kullanacak ve muhtamelen kullanacağı zamanlarda yanlız olacak.O yüzden en önemli etken katlanma ve hafiflik.Kullanacağı güzergahta fazlaca kaldırımdan inip çıkması gerekecek.O yüzden büyük teker ve hafiflik yine ön plana çıkıyor. Tüm bunları ortaya koyunca ilk linkteki ürün ağır basıyor biraz daha. Yine de tavsiye edebileceğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tahir,mutlaka tutacak kısmı her iki yöne dönenlerden al..Bebek,anneyi görmek istiyor arabayı kullanırken.

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Tahir,mutlaka tutacak kısmı her iki yöne dönenlerden al..Bebek,anneyi görmek istiyor arabayı kullanırken.

+100

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bende bebek arabası bakıyorum ve şu modele karar kıldım gibi. Yorumlar mısınız arkadaşlar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...