Tahir İlter 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 Bir çok marka ve model araştırmamız sonucunda en sonunda aşağı linkte bulunan aracı aldık( Isparta'da bulunan bir mağazadan 430 liraya). Araştırdığım araçlar arasında kiminin fiyatı yüksek geldi,kiminin malzeme kalitesi çok kötü idi.Bazıları ise bizim isteklerimizi karşılayamadı. Çift yönlü,hafif, travel sistem,pratik katlanır özellikleri bulunan araçlar arasında tam bir F/P ürünü olarak bu aracı bulduk. Gönül rahatlığı ile bebek arabası tavsiye isteyenlere tavsiye edebileceğim bir araç.Bu dönemde fikir ve yorumlarıyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim. https://www.ayhancocuk.com/travel-sistem-bebek-arabalari/1898-beneto-bt-2040-leone-travel-sistem-lux-bebek-arabasi-puset-new-2015.html Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Güle güle kullanın kardeşim.. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Bir çok marka ve model araştırmamız sonucunda en sonunda aşağı linkte bulunan aracı aldık( Isparta'da bulunan bir mağazadan 430 liraya). Araştırdığım araçlar arasında kiminin fiyatı yüksek geldi,kiminin malzeme kalitesi çok kötü idi.Bazıları ise bizim isteklerimizi karşılayamadı. Çift yönlü,hafif, travel sistem,pratik katlanır özellikleri bulunan araçlar arasında tam bir F/P ürünü olarak bu aracı bulduk. Gönül rahatlığı ile bebek arabası tavsiye isteyenlere tavsiye edebileceğim bir araç.Bu dönemde fikir ve yorumlarıyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim. https://www.ayhancocuk.com/travel-sistem-bebek-arabalari/1898-beneto-bt-2040-leone-travel-sistem-lux-bebek-arabasi-puset-new-2015.html Tahir Bey Merhaba, Bende bebek arabası arayışına girdim. Aldığınız araçla ilgili kullanım tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Malzeme kalitesi , kullanım kolaylığı , sorun, v.s. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 Tahir Bey Merhaba, Bende bebek arabası arayışına girdim. Aldığınız araçla ilgili kullanım tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Malzeme kalitesi , kullanım kolaylığı , sorun, v.s. Arabadan oldukça memnunuz. Malzeme kalitesi iyi,araç pratik,hafif, tekerlerinin rulmanlı olması sürüşü oldukça kolaylaştırıyor. Dezavantaj olarak ön tekerlerin ufak olması nedeni ile bazen yollardaki bozukluklarda takılma yapıyor ama alışınca o da çok fazla problem olmuyor. Yalnız pusetli kullandığım için ağırlık önde bu yüzden de takılma yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Benetoyu arkadaşım kullaniyor kesinlikle o parayi haketmiyor. Max 200 tl ederi diamond baby aldim ayni malzeme kalitesi o da turk mali 179 tlye aldim. 500lu fiyatlara cikilacaksa kraft baby2go falan bakın internette indirimler oluyor. Birde travel sistem almaya dikkat edin cunku arabaya koydugunuz anakucaginda uyuyan bebisi uyandirmadan bebek arabasina montaji yapip rahatça gezersiniz. Benetoda olan travel sistem yari travel Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 Benetoyu arkadaşım kullaniyor kesinlikle o parayi haketmiyor. Max 200 tl ederi diamond baby aldim ayni malzeme kalitesi o da turk mali 179 tlye aldim. 500lu fiyatlara cikilacaksa kraft baby2go falan bakın internette indirimler oluyor. Birde travel sistem almaya dikkat edin cunku arabaya koydugunuz anakucaginda uyuyan bebisi uyandirmadan bebek arabasina montaji yapip rahatça gezersiniz. Benetoda olan travel sistem yari travel Şu aralar AVM lerde ailelerin kullandığı araçlara dikkat etmeye başladım. En çok gördüğüm markalar Quinny , Chicco , Kraft , Mclaren , Cybex . Birde sayı olarak az olmakla birilkte dikatimi çeken Cam marka var. oldukça kullanışlı duruyor. Eve en ufak şey alırken bile araştırma yaparım ancak bu bebek arabasında o kadar çok seçenek var ki işin içinden çıkamadım. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Uzun araştırmalarım sonucunda araba seçeneğini ikiye indirebildim . Şimdi ikisine de yakından bakıp tercih yapacağım 1- Chicco liteway plus, bu aracı avm lerde çok görüyorum araştırdım gerçekten kullanışlı görünüyor . 2-Casual Otto Trona , bu araçla ise tesadüfen karşılaştım. katlanınca küçük olması , taşıma kapastesi ve hafifliği bence çok iyi. Araç seçmekte zorlanıyorsanız bu iki araca da bakmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Şöyle bir ilan gözüme çarptı, http://forum.donanimhaber.com/m_109475498/tm.htm Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Hafta sonu Casual Otto Trona modelini mağazada inceleme fırsatım oldu. 5-6 kez katladım ve açtım. Eşime de yaptırdım ancak katlanması hiçte tanıtımlarında gösterildiği gibi pratik değil.Katlanınca piyasadaki en küçük araba oluyor ancak bu kadar zor katlanıyor ve açılıyorsa almak için birkaç kez düşünmek lazım. Birde arka tekerlekleri tasarım olarak oldukça dar. Bu da arabayı dengesiz hale getirmiş. Aynı mağazada yeni çıkan Quinny Zap 2 modeli vardı. Zap 1 den farklı olarak içerisindeki oturma bölümünü çıkartmadan katlayabiliyorsunuz. O ürün de aklımın bir köşesinde kaldı. sadece araba 1099 tl , ana kucağı ile set 1499-1699 arasında oluyor. Bu benim araba için düşündüğüm bütçenin üzerinde. Dolaşırken gördüğüm Chicco Liteway kullanıcılarına memnuniyet durumlarını sordum. Konuştuğum herkes memnuniyetini iletti. Şu an başka bir seçenek bulamazsam Liteway Plus alacak gibiyim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 (düzenlendi) Uzun araştırmalar, mağazalarda test tecrübeleri ve incelemeler sonucunda maxi cosi mila model arabada karar verdik. Piyasadaki en kolay katlanan arabalardan biri, kücük bagaji olanlar icin ideal , ağırlığı 8.5kg civarında. Baston gibi görünse bile anakucaği takılabiliyor. Bu araç aslında bebe confort üretimi,bende maxi cosi anakucagi olduğundan uyumlu olması için aynı markayı tercih ettim . Bebe confort mila da birebir aynı ve fiyati daha uygun. Babymall de kampanyada 792 tl ye görünce hemen aldim . Ancak sonradan öğrendiğim kadarıyla bu arabaları özelcan firması dağıtıyormuş. orayı arayıp fiyat aldım ve biraz daha uygundu. Araba alacaklar buraya da kesinlikle fiyat sormalı. 29 Ekim 2015 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts