Savaş Özgür 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 (2013 tit-x) Geri görüş kamreası arka plaka lambası yanına montajlamak istiyorum, bagaj kapağı iç plastiğini sökmek gerekiyor ama nasıl sökeceğimi bilmiyorum; daha doğrusu yanlış bişey yapıp geçme kısımlarında plastiği kırmak istemem, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oluabilirmisiniz, teşekkürler. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 fiestada 4-5 tane vida söküyorum tırnaklar da kolay kırılacak cinsten değil tornavidayla kanırtıp çekerek söküyorum bi deneyin farklı olacağını sanmam 1 Yorum bağlantısı
Fuat Boran 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 c max te 2 adet vida mevcut geri kalan tırnaklardan ibaret ,bagajı açtığızda vidalar tutma sapının içinde iki kenarında vida kapakları var onları çıkardığınızda görürsünüz vidaları,otomatik bagaj kapama varsa eğer bagaj kapatma switchine çok dikkat etmelisiniz zira tam klips çubuğunun dibinde yer alıyor söketi kırabilirsiniz.vidaları aldıktan sonra bir köşeden kanırtarak açarsınız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts