Vasfi Gişten 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 (düzenlendi) 2006 model fiesta sahibiyim ön cama taş çarpması sonucu çatlak oluştu çatlak yerden cizdirdim ama fayda etmedi uzamaya devam ediyor. Kasko yok orjinal servis camı için kasmaya gerek var mı? Biraz araştırdım herkes doraglass marka camı tavsiye etmiş. Servisden fiyatta almadım arasında çok fark oluyormuş? İzmirde işçiliğine güvendiği yer tavsiye edecek olan varsa çok makbule geçer. 24 Nisan 2015 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 dora zaten herkesin taktırdığı yer kasko olsa orada takılactı. vesile ile çizilmese cam tamir edilebilirdi ilk taç geldiği an aklınızıda bulunsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Vasfi hocam geçmiş olsun cam çatlaklarında ince yapıştırıcı sürüp dolduruyorlar fakat oralarda bu işi yapan yer var mı bilmiyorum? 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 24 Nisan 2015 Yazar Paylaş 24 Nisan 2015 Taş çarptığında izmirden ankaraya gidiyordum zaten çok büyük bir taştı ceviz büyüklüğünde iz bıraktı anında sağa sola yürüdü yapabileceğim pek birşey kalmamıştı. Şimdi kararsızım orijinal cam ve servis işciliğimi yoksa yoksa normal camcımı diye. Yorum bağlantısı
Efe Özer 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Ben doraglass markasını tavsıye etmıyorum.Aracımın eskı sahıbı tas carpması sonucu degıstırmıs.Ustunden yaklasık 1 sene gecmesıne ragmen arka cam cızıklerden gecılmıyor ve ortadakı rezıstans bozuk.Ustelik arabanın ıc camlarını hıc sılmemıs bıle.Kopukluk vs yok yanı.Benım tavsıyem eger aracı yakın zamanda satmayı dusunmuyorsanız orjınal olsun.Zaten orjınalınde e1 yazıyor yan sanayısınde e17 yazıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Geçmiş olsun, çatlak olursa arabada japon yapıştırıcı bulundur, ilerlemeyi en azından yol bitene kadar durdurur, cam mümkünse orjinal olsun, servisten falan bul farkını ver al bence. 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 Cevaplar için teşekkür ederim yan sanayi takıp memnun olanda var olmayanda kafam iyice karıştı en iyisi orjinal cam ve yan sanayi için fiyat alıp aradaki farka göre değerlendirme yapayım gelişmeleri yazarım yine.Bazı aradaşlarda tek farkın logo olduğunu yazmış Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Bircok yan sanayi on camda hiz belli etmesi denilen bir sey var. Yani 110 la giderken araba sanki 160 la gidiyormus hissini yasayabilirsiniz. Orjinal camda arabanin gittigini bile anlayamiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Forumun tecrübeli üyeleri hep yan sanayi camı tavsiye ettiği ve serviside 1000tl fiyat verdiği için doraglass da camı değiştirme kararı almıştım. Bugün gittim izmir bölge bayisine fiyat sordum 250tl montaj dahil hallederiz dediler bende oluru verdim. Arabayı içeri aldık öylesine sorayım dedim bunların kalite kalite olanı varmı yani daha iyisi filan yok be abi hepsi aynı dedi ama istersen elimde bir tane ithal var dedi o 280tl dedi tabi ben herkes doraglassı tavsiye ettiği için riske girmek istemedim dora olsun dedim. Derken 10 dk sonra bi bakarmısınız dediler fitillerin durumu çok kötü hatta kopuk yerler var, gerçekten bazı yerleri kopuktu onuda değişelim ozaman dedim 100tl dediler 80tl ye anlaştım tabi öncesinde erol ford yedek parçaya gittim izmirdeki en büyük ford yedek parça temin eden yer onlarda yokmuş karşısında orjinal ford servisi var orada ruhsat istedi yanımda değildi fiyatada 170+kdv dedi gel gelelim camcıya döndüğümde birde şu ithala bakayım dedim arkadaş gösterdi baktımki PİLKİNGTON benim arabanın üstündeki camla aynı marka numaraları filanda aynı sadece ford logosu yok ayrıca camın alt kısmında kendinden fitil gibi birşeyde vardı dorada yok ozaman bu olsun dedim bunuda 250tl ye indirdim toplamda 330tl ye değişmiş oldum. Doraglass taktırmamakla iyi mi yaptım kötümü yaptım şansıma mı bu cam denk geldi bilemiyorum artık Ford logolu olan yan cam 6 Mayıs 2015 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts