Ramazan Altıntaş 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Fiestanın arka koltuktan itibaren tabanında yalıtım yoktu ve acayip ses alıyordu bende bu hafta sonu sanayiye gidip ziftli keçe aldım. fazla uğraşmadan yapmam lazımdı aslında komple söküp yapmak istiyordum ama zaman kısıtlıydı hava kararacaktı çünkü. Bende sadece arka koltuktan itibaren yaptım ondada malzemeyi az almışım yanlış hesaptan artık geri kalanını başka müsait zamanda yapıcam. Bunlar yapılmadan önceki hali bunlarda yapıldıktan sonraki hali malzeme yetmediği için asıl önemli olduğu yerler kaldı tekerlerin üstünü daha sonra yapıcam artık Ama bariz fark etti arkadan gelen ses birde tekerlerin üstünü ve taban halısını söküp yaptımmı tamamdır ama bakalım ne zamana 6 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Bunu bende yapmak istiyorum malzemeyi sanayide nereden aldınız? Aksesuarcılardan mı? Birde gerçekten ses fark etti mi? Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Ziftli keçe demek bi aratalim gogıldan. Emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 oto döşemecilerinde veya döşeme malzemesi satan toptancılarda bulabilirsiniz. Çamurluk üstlerini kaplamadığım için çok kesilmedi malzemem yetmedi ama bu şekilde bile faydası oldu. İlerleyen zamanlarda taban halısını söküp orjinal keçenin üstüne bir kat daha bundan geçicem çünkü asıl ses önden geliyo Yorum bağlantısı
Turkay Enez 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Uygulama düşüncesi güzel ama, plansızlık ve işçilik kötü. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Davlumbazların üzerini mutlaka kaplamalısınız. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Hüseyin Abiye katılıyorum. Davlumbaz üstleri mutlaka kaplanmalı. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 İşçillik kötü olsada düşünce güzel. Sonuçta seside kestiyse üstü kapanacağı için işçiliğinde pek bir anlamı kalmıyor. Elinize sağlık. Yapıştırma ısıtılarak mı yapılıyor? Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 (düzenlendi) benim plansızlığım aceleyle hava kararmadan yapayım dedim 2 metre yeter diye düşündüm davlumbaz ve stepne yerini hesaba katmamışım stepne yatagı tekrardan kaplancak o görüntüde düzelcek malzeme bizim arabaların tabanındaki keçenin zift+üstü naylonlu modeli. bali ile yapıştırılıyo ama islandığı zaman sökmesi kolay olsun diye ben çift taraflı şeffaf bantla belli yerlerinden yapıştırdım. eski döşemeciyim ıslandığında başıma gelcekleri bildiğim için yapıştırmadım. yapıştırsam benimkide böyle olurdu(resimler alıntıdır) buda malzemenin resmi vaktim olsa işçiliği konuştururum ama vakitsizlikten böyle yarım yamalak oluyor elinize sağlık. merak ettim bu malzeme kendinden yapışkanlı mı yoksa silikonla mı yapıştırdınız. ayırca metresi kaç TL bu malzemenin acaba. metresi 8 10 lira bişey normalde ama o alacağınız yerin insafına göre değişir eni 90 cm ama 26 Nisan 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 tüm bagaj içini yan bakalitleri vs ne var ne yoksa söküp önce bitüself sonra da ses yalıtımı süngeriyle doldurdum, hatta birçok kastırıp açabildiğim yerin arasına da süngerleri soktum bagaj tarafından gelen hafif sesler dışında hiçbir faydası olmadı, yapılana değmiyor bu işler ha bu araçta yalıtım yapılacaksa kendi garajınız olacak, arabayı da bir süre kullanmak zorunda olmayacaksınız, ön göğüsten kapı içlerine kadar sökülmedik yer bırakmayıp aracı çırılçıplak hale getireceksiniz, bitüselfi bir mm boşluk kalmayacak kadar her yana yapıştıracaksınız, üstüne de aynı şekilde ses yalıtım süngerini boşluk bırakmadan dolduracaksınız, ancak bu araçta bu şekilde ses konusunda fayda oluyor, tabi bir de altına pütür de atmak gerek 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 imkanım var ama zamanım yok işte bende tam tersi ama ön tarafıda sökcem en yakın zamanda Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 elinize sağlık. teşekür ederim. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 eline sağlık kardeşim.. hüseyin sönmez abinin kırmızı fiestasına yaptığı işlemi gördükten sonra ben de yapmalıyım dedim ama yazın gelmesini bekliyorum 6 aydır havalar ısınınca arabayı 1 hafta garaja kitlicem ve kapı yüzlerini,tavanı,koltukları,taban döşemesini,çamurluk iç ve dış tabanlarını,göğsü kısacası araç içerisinde sökebildiğim bütün aksamları sökerek tamamına bitüself ve sünger döşemeyi planlıyorum umarım beklentilerimi karşılar zira bayağı masraflı olacak. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 ama bence keçe süngerden daha etkilidir. bende fırsat bulsam yapıcam dediğiniz gibi ama turizm başladı yaz sonuna anca yapıcam 1 Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 ama bence keçe süngerden daha etkilidir. bende fırsat bulsam yapıcam dediğiniz gibi ama turizm başladı yaz sonuna anca yapıcam tereciye tere satmak gibi olmasın sen bu işi daha iyi bilirsin ama önce bir kat bitüself arkasından sünger yapıcam zaten..bitüself dediğim de senin keçeyle aynı tek farkı yapışkan olması Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 ben bitüselfin üzerine keçe diyorum zaten ben bitüselfi önlere yapcam arkaya o kadar gerek duymadım ama önler daha etkili dokunuş istiyo Elinize sağlık.. teşekür ederim.. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 29 Haziran 2015 Yazar Paylaş 29 Haziran 2015 (düzenlendi) Jantlarımızı alalı 2 3 ay oldu boyası hoşuma gitmiyordu fotosunu boyatıp öyle koymak istiyordum ama o anki hevesle taktırınca kaldıda kaldı bende foto atayım dedim. İnşallah bir ara boyatıcaz birde yay alıcaz Jantlanmadan öncesi Jantlandıktan sonrası 29 Haziran 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 29 Haziran 2015 Yazar Paylaş 29 Haziran 2015 Jantları 720 tl ye aldım ama boyanmış iyi boyanmamış tekrar boyatmaya niyetim var 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Gayet uygun alınmış, güle güle kullanın çok yakışmış[emoji4] Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 29 Haziran 2015 Yazar Paylaş 29 Haziran 2015 saolun evet yakıştı kerataya Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 (düzenlendi) Lastik değişimi yapacağım için çarşamba günü arabayı evin önünde takozlara alıp jantları söktürdüm boyattım yarında laştiklerimi taktırıcam hayırlısıyla yarın sabahta goodyear efficientgrip performance lastiklerimizi taktıkmı tamamdır olay Tek eksiğimiz far parlatma ve pasta cila kaldı daha sonrada iç ambians ışıklarına el atacağım 21 Ağustos 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 23 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2015 Dün yeni lastiklerimizide taktık arabanın arkası çok sertti tahta gibi ama şu anda bayağı bi yumşadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts