Cem Demirkesen 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Arkadaşlar 2.0tdci mondeo aracım var kat ı söksem faydası ve zarar-ı ne olur cok ses cıkarırmı Performansı ne derece yükselir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim hayırlı haftalar herkese Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 ben 1.4tdci fiestamın katalizörün içini boşaltırdım. Yokuşlarda biraz daha atik bunun dışında ses artması duman vs.hiç bir yan etkisi yok. Ancak bunun olmaması muayeneden geçmemenize sebebiyet veriyor. Benim kat'ın bir yüzü motora yapışık sayılır o kısımdan görünmeyecek şekilde açılıp içi boşaltılıp tekrar yerine monte edildi. Alttan açıp boşaltmada yapıyorlar ama kaynak izi vs.görünce ağır kusurla muayeneden bırakıyorlar. Buna dikkat etmeniz yeterli bence. Ben ankarada 100-tl ye yaptırdım 1*1,5 saatlik bir işlem. Yorum bağlantısı
Salih Seyman 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Performas azda olsa artabilir ama yakıt sarfiyatı biraz yükselebilir gerek yon bence. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Arkadaşlar 2.0tdci mondeo aracım var kat ı söksem faydası ve zarar-ı ne olur cok ses cıkarırmı Performansı ne derece yükselir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim hayırlı haftalar herkese Yazılım yapmıyacaksanız bırakın kalsın hiç ellemeyin çünkü katalatiği boşalttıktan sonra alt devirleriniz ölür araç cansız hale gelir ancak üst devirlerde araç rahatlıyacağı için performans artar. Yorum bağlantısı
Cem Demirkesen 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Yazılım yapıcam arkadaşlar Ama temizletmek dahamı mantıklı olur Araç otomatik alt devirlerede ihtiyacım var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Yazılım yapıcam arkadaşlar Ama temizletmek dahamı mantıklı olur Araç otomatik alt devirlerede ihtiyacım var Cem bey konunuz yanlış yerde ve doğum tarihiniz doğru değil. Aracınızın model yılı nedir, ona göre doğru bölüme taşıyacağım. Yorum bağlantısı
Cem Demirkesen 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Aracımın modeli 2011 su dogum tarihini degisteremedm onada yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Aracımın modeli 2011 su dogum tarihini degisteremedm onada yardımcı olursanız sevinirim Doğum yılınızı da rica edebilir miyim? Yorum bağlantısı
Cem Demirkesen 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 1991 Sani bey yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Cem Demirkesen 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Şimdi sanayiden geliyorum yanlız katalizör söküp temizlemek daha mantıklı dedi ve 400lira diyolar Yorum bağlantısı
Recommended Posts