İçeriğe Yönlendir

Aracın Disk Balatalarını Değiştiricem Tavsiyeleriniz Nelerdir

Ahmet Erdoğan Özkan

Recommended Posts

Ahmet Erdoğan Özkan

Aracın 110 120 km hızlarda frene basınca direksiyonda bir titreme oluyordu disk eğrilmiş dendi tornalatabiliriz falan dendi ben direk değiştiricem önemli bir aksam diskleri brembo fren balatasını da Ate marka kafamda var TRW de önerildi birde acaba kaliper kapağı taksam hoş durur gibime geliyor ama bu bir sorun yapar mı janta sürtme ve benzeri şeyler yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Kale balatayı denemenizi öneririm.Hem ekonomik hemde kalite.

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Önceki focus1 aracım için Zimmerman disk ve bosh balata ikilisini internetten kampanyalı olarak alıp kullanmıştım. Kesinlikle kusursuz ve (tornalama-ötme-yamulma gibi) hatasız bir şekilde  kullanmıştım.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merhaba usta önerisini dikkate almanızı öneririm çünkü bir çok marka tek bir fabrikada aynı formülasyonla üretilerek sadece markaya ait kutuya konmaktadır.bizzat sektörün içindeyim ford orjinal ekipmanla çalışma anlaşması aşamasında çalıştığım firma katı kuralları olduğu için getirisi götürüsünden az lakin prestiji bile yeter deniyor.izmirde namlı bir firma yurt dışından ihraç edip kendi kutusuna koyduğu ürünleri toplatmak zorunda kaldı bu nedenle hem usta tavsiyesine yada mümkünse orjinal ekipmana gidiniz ;)

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Aracın 110 120 km hızlarda frene basınca direksiyonda bir titreme oluyordu disk eğrilmiş dendi tornalatabiliriz falan dendi ben direk değiştiricem önemli bir aksam diskleri brembo fren balatasını da Ate marka kafamda var TRW de önerildi birde acaba kaliper kapağı taksam hoş durur gibime geliyor ama bu bir sorun yapar mı janta sürtme ve benzeri şeyler yardımcı olabilir misiniz?

Yukarıda zikredilen markalar içinde en kalitelisi ate.

Yorum bağlantısı
Önder Zengin

Ben daha çok frene basinca ses yapmayan bir balata ariyorum. Suanda arka kampanalardan frene basinca ses geliyor. Motorcrafttan ses gelmiyor diyolar. Kalede ses varmı?

Yorum bağlantısı
İlker Han

Disk TRW, balata Kale. Kale balata 40binde biter,yumuşaktır.Ancak diske zarar vermez.Bir sıkıntı çıkarmaz.Takarsın unutursun. TRWninde balatası güzel.

Yorum bağlantısı
Ömür Can

Benim aracın balataları bazen ses yapıyor balatası ses yapanlar bilir berbat bir ciyaklama sesi bir müddet yapıyor sonra kesiliyor anlayanlara sorduğumda balatanın içinde bazı talaş parçaları ses yapıyormuş o talaş parçası bitene kadar ses yapıyormuş.Bence de doğru sanırım çünkü sürekli yapmıyor,düşün ki o balata da kaçtane o talaş parçalarından var.

keşke balatamın markasını okuyabilsem de buradan şu balatayı alma diyebilseydim :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...