Yasin Çalışkan 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 merhabalar. focus 1 lerdeki ortada teyp üstündeki kalorifer üfleyicilerinin kapatıp açma (sağa sola çevirdiğimiz hava akışını üflemeyi kapat aç aparatı ) tam sağdayken kalorferi 3 konumuna açınca ortaya geliyor.tamir etmeyi düşünüyorum nasıl çıkartılıyor ortadaki ikili üfleyiciler. Yorum bağlantısı
Ömür Can 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 (düzenlendi) Düz tornavida yardımı ile hava ızgarasının altından kanıttırraaktan önce altını gevşettiniz mi alttan yukarı doğru kaldırırsanız çıkıyor.Hatta basit çıkarmıştım geçen sene ve 4 ızgarayıda güzelce temizleyip takmıştım. Benimde orta sol ızgara sizinki gibi.bir çözüm bulursanız buradan cevap bekliyorum. 28 Nisan 2015 tarihinde Ömür Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Düz tornavida yardımı ile hava ızgarasının altından kanıttırraaktan önce altını gevşettiniz mi alttan yukarı doğru kaldırırsanız çıkıyor.Hatta basit çıkarmıştım geçen sene ve 4 ızgarayıda güzelce temizleyip takmıştım. Benimde orta sol ızgara sizinki gibi.bir çözüm bulursanız buradan cevap bekliyorum. aynen benimde orta sol çözümlendirebilrsem bilgilendiricem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts