Güven Kaya 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 arkadaşlar aracı stop edince motor kısmından sanki birşey damlıyor tık tık diye 4 saniye falan sürüyor sonra susuyor Yorum bağlantısı
Güven Kaya 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 iç sirkülasyon kapa kapanama sesi?abi motor kismindan geliyor konsoldan gelen.aes degil Yorum bağlantısı
Hüseyin AYDİLEK 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Motor kaputu açıkken daha net duyuluyor; saat kurma sesine benzer bir ses mi? Yorum bağlantısı
Güven Kaya 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Motor kaputu açıkken daha net duyuluyor; saat kurma sesine benzer bir ses mi? evet tık tık tık bir kaç saniye Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Koyun çanı gibi bir ses geliyor benim araçta. tın tın tın şeklinde. DPF'den geldiğini Salih Usta söylemişti. Isıl genleşmeyle alakalı gibi birşey demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Isınan motor soğuyor,genleşen metallerden geliyor sesler diye tahmin ediyorum ben. Bu videodan astra opc'nin kızaran disklerinden de benzer sesler geliyor soğumaya başladığı için Yorum bağlantısı
Hüseyin AYDİLEK 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Bende ECUnun kendini kurma sesi olarak öğrenmiştim bu tık tık sesini. Damlayan sıvının ise eğer klima açılmış ise ondan damlayan su olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 anladığım kadarıyla ciddi bir şey değil Yorum bağlantısı
Ali Çukur 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 o ses egr valfinizin içinde kalan kurum veya ona benzeyen parçaları temizleme görevini yapan mekanik bi parça o kadar... Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 GEçenlerde klima bakımı yaparken kaput açık stop ettim aracı ve o sesi duydum tık tık tık diye ustaya sordum ve egr valfi kendini temizliyor dedi Ali hocam çok doğru söylemiş 1 Yorum bağlantısı
Kutsal Dicle 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Ya bu ses benimde dikkatimi cikti bugün..yeni bi konu acacktim bunla alakali ama bu ses boyle kurbaga sesini andirir bi ses mi ciyak ciyak gibo kontagi kapattikttan sonra geliyor(1.0 ecoboost powershift aracim) Yorum bağlantısı
Ali Savaş Erol 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 benzer bir ses benim 1.5 tdci fiesta da kontağı kapattıktan sonra geliyor. Sesi de şöyle tarif edeyim ; mekanik bir eşşek anırması ama sileceklerin su pompasının çıkardığı ses gibi , bildiğiniz anırma melodisi gibi bir şey. Servise de bu şekilde tarif edersem bayağı komik olacak ama yapacak bir şey yok:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts