Özgen Acar 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Merhabalar,geçen hafta fiorino için anlaşmıştım hatta kaparo dahi vermiştim ama araştırmalarım sonucunda 2016 başında fiorino kasa değiştireceği için vazgeçtim doğru ford a gittim 1.6 courier titanium için anlaştık,haftaya salı fotoğraflarını size sunarım,yine forddan kopamadık marka bağlılığı böyle bişey sanırım 2 Yorum bağlantısı
Erol Güven 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlısı olsun bu arada kaporayı geri aldınızmı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Kurye ile fiorino arasına 10 gömlek fark var. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlısı olsun bu arada kaporayı geri aldınızmı. Teşekkür ederim Erol Bey 5000 lira vermişim almam mı şaka bi yana ikisi de koç gurubunun olduğu için kendi aralarında hallettiler ben hiç karışmadım Kurye ile fiorino arasına 10 gömlek fark var. gerçekten öyleymiş ama 1.6 motor ve titanium için söylüyorum bunu,içi harika olmuş sattığım fiestayı hiç aramadım desem yeridir Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlı olsun. Otomobil ruhsatlı olarak mı alacaksınız ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 teşekkür ederim,ticari olarak alıyorum..otomobil ruhsatlı alınca çok pahalıya geliyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlı olsun, bir courier sahibi olarak söyleyebilirimki çok doğru bir karar vermişsiniz, ancak almışken keşke titanium plus alabilseydiniz, renk olarak ne seçtiniz bu arada ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlı olsun, bir courier sahibi olarak söyleyebilirimki çok doğru bir karar vermişsiniz, ancak almışken keşke titanium plus alabilseydiniz, renk olarak ne seçtiniz bu arada ? diğer renkler çok geç geldiği için beyaz seçtim,bu sigorta ve kaskoyu kaça yaptırdınız Doğuş Bey,diğer aracımdan gelen %30 hasarsızlık indirimim vardı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız sürüşler, 1.6 olması ayrı güzel olmuş fiorinodan çok daha farklıdır Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Parlament mavi yakışıyor bu araca. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Hayırlı olsun. Güzel bir araç. Dikkat çekici fiyat ve donanım olarak değerlendirilebilir bir seçenek. Binek olarak alındığında bu kdar fiyat farkı olmsa daha da güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 İki araç sıfır alınacaktı ise ford doğru tercih olmuş.. Hayırlısı olsun. Bence alınmışken mavi ,lavicivert, turkuaz renkleri tercih edileiblirdi. şimdi fio 1.3 multijet vergisi nekadar, kurye 1.6 vergisi ne kadar, ikiside panelvan dan işlem gördüğü için aynımı vergileri ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 İki araç sıfır alınacaktı ise ford doğru tercih olmuş.. Hayırlısı olsun. Bence alınmışken mavi ,lavicivert, turkuaz renkleri tercih edileiblirdi. şimdi fio 1.3 multijet vergisi nekadar, kurye 1.6 vergisi ne kadar, ikiside panelvan dan işlem gördüğü için aynımı vergileri ? ikisinin de aynı vergi diliminde olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 ikisinin de aynı vergi diliminde olduğunu düşünüyorum 2012 model 1.4HDi peugeot bipper var , 955tl vergisi . Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 2012 model 1.4HDi peugeot bipper var , 955tl vergisi . 2012 model 1.4HDi peugeot bipper var , 955tl vergisi . 2012 model 1.4HDi peugeot bipper var , 955tl vergisi . sanırım 6 yaşına kadar 1.9 a kadar aynı vergi dilimi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 (düzenlendi) Evet doğru yolu bulmuşsun kardeşim kurye sekmentinde şun en rahatı tutumlusu ve aldığı paranın hakkını veren bir araç bence otokoçta kasko 870 TL genişletilmiş . trafik sigortası 470 TL lakin herşey dahilde ruhsat masrafları trafik sigortası dahil oluyor bildiğim kadarıyla bende öyleydi enazından on numara bir araç tekrardan hayırlısı olsun bu arada kaskoyu yaptırırken ALLAH muhafaza olası bir aksilikte ikame araç veren bir kuruluşa yaptır derim ben vergisi yıllık 950 TL civarı bendeki renk baktığın zaman bir bakan birdaha bakıyor lakin biraz bakımsız bırak çok kötü en ufak çizi ve lekeyi beli ediyor.beyaz daha rahat kullanım renk olarak ama bugün alsam yine renkli araç alırım hahaha deliyim çünkü elimde bez saat başı sil 29 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Aracınızın rengi maşallah çok güzel Allah kazasız belası binmeyi nasip etsin,lakin hem diğer renkleri bekleme işi vardı hem de elektrik kırmızısı fiestadan illallah demiştim,en ufak bi çiziği lekeyi belli ediyordu,boya durumunda ton tutmaması meşhurdu..ama temizken de bir bakan bir daha bakardı bu arabam biraz kafa dinleme arabası olsun dedim beyaza karar kıldım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 O konuda doğru seçim fiestayı kırmızı alacaktım beyaz aldım iyikide almışım biri uğraştırıyor. biri keyf sürdürüyor ALLAH güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kardeşim Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 O konuda doğru seçim fiestayı kırmızı alacaktım beyaz aldım iyikide almışım biri uğraştırıyor. biri keyf sürdürüyor ALLAH güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kardeşim Teşekkür ederim abi sana da kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 (düzenlendi) diğer renkler çok geç geldiği için beyaz seçtim,bu sigorta ve kaskoyu kaça yaptırdınız Doğuş Bey,diğer aracımdan gelen %30 hasarsızlık indirimim vardı Ben alırken stokta her renkten vardı gerci bende 6 günde teslim almıştım aracı Trafik sigortası 340 liraydı sanırım ancak kasko sıkıntı oluyor eski aracımda %60 hasarsızlık vardı ancak bu araç ruhsatta kamyonet olduğu için hasarsızlığı aktarmadı ray sigorta öyle olunca iptal edip sıfırdan kasko yaptırdım mecburen 1680 lira tuttu insafsız sormayın hiç Bu arada Okan abi izninle bende benim Courierin resmini paylaşıyorum nacizane 29 Nisan 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Jantlar çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts