Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 güle güle kullanın çok güzelmiş rengi,o nasıl kaskoymuş öyle çok fazlaymış Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Kullanan arkadaşlara sorum,araçtaki ekrana geri görüş kamerası bağlanabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 (düzenlendi) bendeki delüxs lakin ek donanımlı titanyum donanımından bir fazla bir eksiğimiz var :)sizdeki ekran bendede var ama kamera bağlı deyil titanyum pulaslarda bu ekran var ve kamera bağlı ve yine trend,deluxs,titanyum da kamera yok ve taktırmak istersen servis kamera takmıyor. 2250 tl ye multimedya sistemi takıyor lcd ekran ve o paketin içinde kamera dahil ben taktırmadım sadece park sensörü var dışarıda taktırdığınızda sistemin garantisi devre dışı kalıyormuş. Doğuş kardeşimdede bendede alışana kadar yokuş kalkış desteğinde biraz takıldık özellikle ben biraz zorlandım sonradan ayak alışıyor.birde ikimkizdede gösterge panalinin üstündeki plastik kısım zıngırdama yapıyor lakin bir çok kullanıcıda bu yok bize denk geldi vakitli zamn ayıramadım servis ilgileniyor yalıtımı tazeliyorda ben bırakamadım daha başkada şuan birşey yok ortalama şehir içi yakıt tüketimi 5 ile 5,5 arası fevkalede 29 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 bendeki delüxs lakin ek donanımlı titanyum donanımından bir fazla bir eksiğimiz var :)sizdeki ekran bendede var ama kamera bağlı deyil titanyum pulaslarda bu ekran var ve kamera bağlı ve yine trend,deluxs,titanyum da kamera yok ve taktırmak istersen servis kamera takmıyor. 2250 tl ye multimedya sistemi takıyor lcd ekran ve o paketin içinde kamera dahil ben taktırmadım sadece park sensörü var dışarıda taktırdığınızda sistemin garantisi devre dışı kalıyormuş. Doğuş kardeşimdede bendede alışana kadar yokuş kalkış desteğinde biraz takıldık özellikle ben biraz zorlandım sonradan ayak alışıyor.birde ikimkizdede gösterge panalinin üstündeki plastik kısım zıngırdama yapıyor lakin bir çok kullanıcıda bu yok bize denk geldi vakitli zamn ayıramadım servis ilgileniyor yalıtımı tazeliyorda ben bırakamadım daha başkada şuan birşey yok ortalama şehir içi yakıt tüketimi 5 ile 5,5 arası fevkalede vay arkadaş ben şimdi mevcut sisteme kamera bağlatsam garanti dışı mı kalıyomuş Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 güle güle kullanın çok güzelmiş rengi,o nasıl kaskoymuş öyle çok fazlaymış Araba için kredi çekmedim ama kasko için çekecektim neredeyse öyle valla Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 (düzenlendi) bendeki delüxs lakin ek donanımlı titanyum donanımından bir fazla bir eksiğimiz var :)sizdeki ekran bendede var ama kamera bağlı deyil titanyum pulaslarda bu ekran var ve kamera bağlı ve yine trend,deluxs,titanyum da kamera yok ve taktırmak istersen servis kamera takmıyor. 2250 tl ye multimedya sistemi takıyor lcd ekran ve o paketin içinde kamera dahil ben taktırmadım sadece park sensörü var dışarıda taktırdığınızda sistemin garantisi devre dışı kalıyormuş. Doğuş kardeşimdede bendede alışana kadar yokuş kalkış desteğinde biraz takıldık özellikle ben biraz zorlandım sonradan ayak alışıyor.birde ikimkizdede gösterge panalinin üstündeki plastik kısım zıngırdama yapıyor lakin bir çok kullanıcıda bu yok bize denk geldi vakitli zamn ayıramadım servis ilgileniyor yalıtımı tazeliyorda ben bırakamadım daha başkada şuan birşey yok ortalama şehir içi yakıt tüketimi 5 ile 5,5 arası fevkalede Abi senin arabadaki ekran bendekinden farklı onu farkettim bu arada benim titanium plusta da ekran normal lcd ekran değil yani ayrıca kamerada yok istersen geri görüşü ve lcd ekranı opsiyonlu alabiliyorsun 2500 lira fark istediler ben almadım haliyle, Yokuş kalkış olayı evet biraz garip geliyor sonra alışıyor insan, Ahh o zıngırdama ahh valla deli ediyo beni otobanda bile zıngırdıyo meret Yakıt bende de 4,9 - 5,1 litre arasında gidip geliyor. 30 Nisan 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 Hayırlı olsun güzel araç aldınız. Teşekkür ederim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin Araba için kredi çekmedim ama kasko için çekecektim neredeyse öyle valla aynı fiyatlar çıkarsa ben de aynı duruma düşebilirim:) bu arada kullanan arkadaşlara sorum,fiestalardaki ayak aydınlatması var mı ya da duylarını yapıp ampül koymadan bırakmışlar mı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 (düzenlendi) Teşekkür ederim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin aynı fiyatlar çıkarsa ben de aynı duruma düşebilirim:) bu arada kullanan arkadaşlara sorum,fiestalardaki ayak aydınlatması var mı ya da duylarını yapıp ampül koymadan bırakmışlar mı Daha alta yatıp bakmadım bakayım haber verim kasko Doğoşum çok çıkmış bendede sıfırdan oldu 870 TL civarı işte Abi senin arabadaki ekran bendekinden farklı onu farkettim bu arada benim titanium plusta da ekran normal lcd ekran değil yani ayrıca kamerada yok istersen geri görüşü ve lcd ekranı opsiyonlu alabiliyorsun 2500 lira fark istediler ben almadım haliyle, Yokuş kalkış olayı evet biraz garip geliyor sonra alışıyor insan, Ahh o zıngırdama ahh valla deli ediyo beni otobanda bile zıngırdıyo meret yakıt dediğin gibi ola bilir çünkü ben % 99 fiestayı kullanıyorum kurye reiste Yakıt bende de 4,9 - 5,1 litre arasında gidip geliyor. hımm plus larda kamera görünüyordu katolokta aforoz etmişler desene aynen bende 2250 istediler bende almadım ya Gardaşım sorma fiestadada bir zıngırdama var ama bu nereden bulamadım pazartesi randavu aldım servise . ben teyip açmam hiç çok rağsız ediyor beni 30 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 (düzenlendi) Daha alta yatıp bakmadım bakayım haber verim kasko Doğoşum çok çıkmış bendede sıfırdan oldu 870 TL civarı işte hımm plus larda kamera görünüyordu katolokta aforoz etmişler desene aynen bende 2250 istediler bende almadım ya Gardaşım sorma fiestadada bir zıngırdama var ama bu nereden bulamadım pazartesi randavu aldım servise . ben teyip açmam hiç çok rağsız ediyor beni Arabaya verdiğim para bile kasko kadar içime oturmadı yalan yok Senin arabadaki lcd ekran senin arabaya özel sanırım abi titanium plusta bile normalde o ekran yok valla Teybi açsanda duyuluyor meret zaten merak etme resmen kafa ütülüyor inşallah servis halleder kurtuluruz şu sesten Teşekkür ederim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin aynı fiyatlar çıkarsa ben de aynı duruma düşebilirim:) bu arada kullanan arkadaşlara sorum,fiestalardaki ayak aydınlatması var mı ya da duylarını yapıp ampül koymadan bırakmışlar mı İnanırmısın valla arabayı alalı 5 ayı geçti ayak aydınlatma varmı yokmu şuan aklımda kalmamış emin değilim akşama bakayım 30 Nisan 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Güzel bir seçim olmuş [emoji106] kuryeciler gittikçe artıyor... Bende de 1.5 deluxe donanımlısı var. Hayırlı olsun bu arada. [emoji5] 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 (düzenlendi) Doğuşum sendeki ekranın bir fotosunu atman mümkünmü bir bakayım yahu merak ettim ben pluslarda bu ekran var biliyordum.O sesi ya çözecekler ya çözecekler yoksa fark vermeden c-max veya kugaya el korun isyan,cıngar,kargaşa aboo neler var bende Senin aracın konusunu bulamadım ben yahu açmamışmıydın ki ? 30 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 Arabaya verdiğim para bile kasko kadar içime oturmadı yalan yok Senin arabadaki lcd ekran senin arabaya özel sanırım abi titanium plusta bile normalde o ekran yok valla Teybi açsanda duyuluyor meret zaten merak etme resmen kafa ütülüyor inşallah servis halleder kurtuluruz şu sesten İnanırmısın valla arabayı alalı 5 ayı geçti ayak aydınlatma varmı yokmu şuan aklımda kalmamış emin değilim akşama bakayım benim aklıma gelir öyle lüzumsuz şeyler Güzel bir seçim olmuş [emoji106] kuryeciler gittikçe artıyor... Bende de 1.5 deluxe donanımlısı var. Hayırlı olsun bu arada. [emoji5] teşekkür ederim sizin aracın da maşallahı var Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Doğuşum sendeki ekranın bir fotosunu atman mümkünmü bir bakayım yahu merak ettim ben pluslarda bu ekran var biliyordum.O sesi ya çözecekler ya çözecekler yoksa fark vermeden c-max veya kugaya el korun isyan,cıngar,kargaşa aboo neler var bende Senin aracın konusunu bulamadım ben yahu açmamışmıydın ki ? konu açmıştım açmaz olurmuyum hiç http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/265217-connect-courier-16-tdci-titanium-plus/ Bendeki ekran böyle abi resimde biraz uzak kalmış ama senin arabadaki renkli ekrandan olmadığını görebilirsin , Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Aaa evet Doğuşum farklı bendeki renkli ekran ahanda bir özellik daha çıktı delüxste hihi değeri 5 bin artar artık Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Aaa evet Doğuşum farklı bendeki renkli ekran ahanda bir özellik daha çıktı delüxste hihi değeri 5 bin artar artık Valla öyle abi kimsede yok o özellik hakikaten Türkiye'de tek senin araba Bizimkiside hesap makinasından bozma ekran işte napıcan Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 yok öyle deme canavar canavar sendekide maşallah bir ara ayarlayım şu tavan barlarını alayım bari onlar eksik bende Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 (düzenlendi) yok öyle deme canavar canavar sendekide maşallah bir ara ayarlayım şu tavan barlarını alayım bari onlar eksik bende Yaptır bencede havası değişiyo arabanın, tavan barımız var allaha şükür ama işte bi renkli ekranımız yok 30 Nisan 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 peki Doğuşum sende Ford sync sistemi yokmu ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 peki Doğuşum sende Ford sync sistemi yokmu ? Sync var abi var standart o titanium pluslarda Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 halla halla sizdede bu ekranın olması lazım gps ekranı harita sd kartı yok ben almadım Sync ekranı Kamera ekranı lakin bana direk kamera bağlanıyor ama servis takmıyor illa multimedya diyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 halla halla sizdede bu ekranın olması lazım gps ekranı harita sd kartı yok ben almadım Sync ekranı Kamera ekranı lakin bana direk kamera bağlanıyor ama servis takmıyor illa multimedya diyor. Abi işte bu ekran titanium pluslarda navigasyon ve geri görüş kamerası ile beraber geliyor 2700 lira civarında fark ediyordu alamadım tabi haliyle para kalmamıştı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Vay be hiç dikkatimi çekmedi desene bizde multimedyada var bindim o servisin tepesine kamera taktırmammı ben buna cingar çıkarırım bana multimedya diye şunu gösterdiler tabi bu fokusun kuryeye gelecek böyle şuan yapılıyor dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Vay be hiç dikkatimi çekmedi desene bizde multimedyada var bindim o servisin tepesine kamera taktırmammı ben buna cingar çıkarırım bana multimedya diye şunu gösterdiler tabi bu fokusun kuryeye gelecek böyle şuan yapılıyor dediler. Senin ekrana direkt kamera bağlanamıyormu garantiyi bozmadan ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 aslında bağlanıyor kardeşim lakin serviste bağlatmazsam garanti mefta onlarda tek kamera takmıyorlar lakin delüxs de bu ekranın üstünde olması yanıltıcı oldu şu ses için yakında gideceğim ve iyice bu kameraya araştıracam Yorum bağlantısı
Recommended Posts