İçeriğe Yönlendir

Ford Courier 1.6 Titanium Alıyorum

Özgen Acar

Recommended Posts

aslında bağlanıyor kardeşim lakin serviste bağlatmazsam garanti mefta onlarda tek kamera takmıyorlar lakin delüxs de bu ekranın üstünde olması yanıltıcı oldu şu ses için yakında gideceğim ve iyice bu kameraya araştıracam

O ekrana bir geri görüş kamerası yakışır valla abi bencede araştır  :good1:

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

ekranın çözünürlüğü çok kötü gibi :unsure2:

Bir de arkadaşlar bu ilk sıfır aracım olucak,teslim alırken dikkat etmem gereken noktalar nedir? Bazı sıfır araçlarda dahi boya olabiliyormuş,teslim alırken ölçüm yaptırsak ayıp olur mu  :biggrin:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

ekranın çözünürlüğü çok kötü gibi :unsure2:

Bir de arkadaşlar bu ilk sıfır aracım olucak,teslim alırken dikkat etmem gereken noktalar nedir? Bazı sıfır araçlarda dahi boya olabiliyormuş,teslim alırken ölçüm yaptırsak ayıp olur mu  :biggrin:

Ekran bildiğiniz hesap makinası ekranından hallice işte :) Ben gidip 15 dk bekledim eleman aracı arkadan getirdi sağını solunu gösterdi tabi bahşiş almak için :) sonra 20 lira verdim aracı aldım geldim ölçüm yaptırmaya falan gerek yok sıfır araç alıyorsunuz zaten bir sıkıntı çıkmaz rahat olun :) Tek dikkat etmeniz gereken yakıt deposu dibine kadar boş halde oluyor en yakın benzinciye gidip motorin takviyesi yapın yolda kalırsınız yoksa :)

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Ekran bildiğiniz hesap makinası ekranından hallice işte :) Ben gidip 15 dk bekledim eleman aracı arkadan getirdi sağını solunu gösterdi tabi bahşiş almak için :) sonra 20 lira verdim aracı aldım geldim ölçüm yaptırmaya falan gerek yok sıfır araç alıyorsunuz zaten bir sıkıntı çıkmaz rahat olun :) Tek dikkat etmeniz gereken yakıt deposu dibine kadar boş halde oluyor en yakın benzinciye gidip motorin takviyesi yapın yolda kalırsınız yoksa :)

hemen yanına opeti kondurmuşlar zaten sırayla ziyaret ediyolar :D

Yorum bağlantısı

hemen yanına opeti kondurmuşlar zaten sırayla ziyaret ediyolar :D

Aracı teslim alırken muhtemelen söyleceklerdir sizede ancak yinede söyleyeyim ben, yakıtı hangi markadan alırsanız alın ancak sürekli aynı markadan alın, shell,opet,bp hangisi olursa olsun ( bu arada ben shelli tercih ediyorum) farketmez ancak bir kart cıkartın ve her motorin aldığınızda o kartı okutun ki kayıtlara geçsin çünkü olası bir yakıt filtresi yada motorda cıkacak yakıttan kaynaklı bir arızada garanti kapsamına girmesi için sizden geriye dönük son 10 yakıt alışverisinizin fişini yada karta okuttuğunuz kayıtları isteyecekler buna dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Aracı teslim alırken muhtemelen söyleceklerdir sizede ancak yinede söyleyeyim ben, yakıtı hangi markadan alırsanız alın ancak sürekli aynı markadan alın, shell,opet,bp hangisi olursa olsun ( bu arada ben shelli tercih ediyorum) farketmez ancak bir kart cıkartın ve her motorin aldığınızda o kartı okutun ki kayıtlara geçsin çünkü olası bir yakıt filtresi yada motorda cıkacak yakıttan kaynaklı bir arızada garanti kapsamına girmesi için sizden geriye dönük son 10 yakıt alışverisinizin fişini yada karta okuttuğunuz kayıtları isteyecekler buna dikkat edin.

Teşekkür ederim hocam verdiğiniz değerli bilgiler için,bu arada bakabildiniz mi ayak aydınlatması için altyapı var mıymış :)

ben aksesuar arayışına girdim şunu alayım diyorum 

http://www.hepsiburada.com/liste/ford-courier-2014-model-ve-uzeri-krom-sis-fari-cercevesi-2-parca-pcelik-/productDetails.aspx?productId=otsdz5920210&categoryId=253447

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Özgür kardeşim bende yok deluxs benimki titanyum ve plus ta varmı bilmiyorum .o çerçeveler güzel tavsiyem ilk önce serviste pağlı dışardan alman bir takım havuzlu paspas kauçuk çünkü bendekinde halı paspas geldi üstünde kışın çok kötü olma olasılı nedeniyle aldım ve iyikide almışım halı paspaslarım ilk günkü gibi duruyor ve birde bağaj havuzu harika işe yarıyor taban halı olduğu için kirlenme olasılığı çok fazla havuz fevkalade ;)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bu arada doğuşum Çetaş daydım biraz önce bu kamera işin sordum evet abi ekran o lakin kamera bu ekrana taktırmaya kalkarsan maliyetli olur diyor.Tavan barlarına orjinali 1000 TL ford onaylı dış ürün 250 TL dedi ve perşembe günü otokoçtan o zıngırdama için randevu aldım hadi bakalım hayırlısı ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu arada doğuşum Çetaş daydım biraz önce bu kamera işin sordum evet abi ekran o lakin kamera bu ekrana taktırmaya kalkarsan maliyetli olur diyor.Tavan barlarına orjinali 1000 TL ford onaylı dış ürün 250 TL dedi ve perşembe günü otokoçtan o zıngırdama için randevu aldım hadi bakalım hayırlısı ;)

Çokta gerek yok abi zaten park sensörü yetiyor aslında parana yazık taktırma kamera falan, tavan barına da o kadar para verme bence dış ürün iyidir 250 liraya, hadi bakalım valla inşallah şu zıngırdamaya çare bulurlar. :)

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...