İçeriğe Yönlendir

Kapı Pimi Yıprandı

Tayfun Kalcı

Recommended Posts

Tayfun Kalcı

Merhabalar ufak bir sorunum var. Cukurlara girdigimde acayip bir ses geliyordu kapılardan ve ruzgar seside artmıştı. Teshis olarakta kapı pimleri zamana ve kapıların ağır olmasına bağlı epey bir yıpranma söz konusu Şaşmazda bir kaç kilitciye gosterdim. Takım olarak menteşesiyle beraber değişmesi gerektiğini belirttiler.Bunun da maliyeti kapı başı 140 tl civarı; yardımcı olabilecek baska bir yol bilen varmı

Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Merhabalar ufak bir sorunum var. Cukurlara girdigimde acayip bir ses geliyordu kapılardan ve ruzgar seside artmıştı. Teshis olarakta kapı pimleri zamana ve kapıların ağır olmasına bağlı epey bir yıpranma söz konusu Şaşmazda bir kaç kilitciye gosterdim. Takım olarak menteşesiyle beraber değişmesi gerektiğini belirttiler.Bunun da maliyeti kapı başı 140 tl civarı; yardımcı olabilecek baska bir yol bilen varmı

tayfun bey ben adanada kendi aracıma yaptırdım,

ses tamamen kesildi, yalnız siz bir tornacı ile görüşeceksiniz, menteşeye gerek yok ,yalnızca menteşelere pim çakacaklar,

kapı başı 40-50 tl yaptırabilirsiniz,

kolay gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

ses tamamen kesildi, yalnız siz bir tornacı ile görüşeceksiniz, menteşeye gerek yok ,yalnızca menteşelere pim çakacaklar,

kolay gelsin

[emoji122]
Yorum bağlantısı
Tayfun Kalcı

Bu haftasonu sasmazda tornacı arayacagiz size zahmet olmazsa yaptırdığınız pimlerin fotoğrafını ekleyebilirmisiniz şimdidenteşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Bu haftasonu sasmazda tornacı arayacagiz size zahmet olmazsa yaptırdığınız pimlerin fotoğrafını ekleyebilirmisiniz şimdidenteşekkür ederim.

tayfun hocam aynı sorun bendede var.  kapı pimlerinin orj yedek parçası varmış. adet 20 tl. şaşmazda ben parçacıya söyledim geitrtecek. tornacı ile ugraşmayın boşuna.  şaşmazda oto ikiler var ford parçacısı.  en uygun veren yer orası genel olarak. ora ile görüşün bi isterseniz. kilitciler tek kapı için tornacı  ve işçilik için min 150 tl istiyorlar.  ben malzemeyi alıp iskitlerdeki kilitçi tarık da 70 tl karşılıgı yaptıracam

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Akif Özkan

Kapı pimi ile beraber burçların da değişmesi gerekmiyor mu? Aynı sorun bende de var.

Yorum bağlantısı
Tamer Ataç

kolay gelsin

Merhaba Ahmet bey bende Adana da yım, aynı sorun bende de var.Şöför kapısı piminde boşluk var.Bir kaportacıya gösterdim.Menteşenin bir somunu göğüsün içinde ve ulaşılması çok zor dedi.Tornacı menteşeyi sökmeden pimi çıkarıp yeni pim çakıyormu?Adana da nereye yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Merhaba Ahmet bey bende Adana da yım, aynı sorun bende de var.Şöför kapısı piminde boşluk var.Bir kaportacıya gösterdim.Menteşenin bir somunu göğüsün içinde ve ulaşılması çok zor dedi.Tornacı menteşeyi sökmeden pimi çıkarıp yeni pim çakıyormu?Adana da nereye yaptırdınız?

tamer bey,

menteşeyi sökmüyor,menteşenin ortasındaki pimi çıkarıyor ve kendi tornada özel pim yapıyor,eğer burçlar ölü ise kendisi yeni burç çakıp pimi ondan sonra çakıyor,işlemden sonra araca bir sessizlik geliyor,

benim aracımda ses olayı tamamen ortadan kalkmıştı,çok iyi işçiliği var,aslında formda fotoları olacaktı,

tornacı vedat usta,

özelden cep tel. yazıyorum,belki beraberde gidebiliriz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...