Burak Tosun 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Selam arkadaşlar ismim Burak 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ailem engelli raporu ile araç almak istiyor yeni kasa 1.4 tsi 125ps cam tavanli higline passat veya 1.6 tdci 115ps titanium sunroof dinamik ön farlı mondeo düşünüyorlar ama mondeonun ikinci elinin zayıflığı kafamizi karıştırdı üstüne birde forumlarda bitane bile mondeo ile alakali hicbişey olmaması iyiden iyiye soguttu bu konudaki fikir ve önerilerinize eger yeni kasa mondeosu olan varsa da yorumlarını bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Forumda konusu var oraya bakabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/226787-Ford-Mondeo-2015 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Engelli raporu ile alınınca 5 sene boyunca araç satışı yapılamıyor ,satmak isterseniz ötv farkını ödemeniz gerekiyor diye biliyorum. Passat 1.4 tsı alırdım ben olsam.2. el + benzinli oluşu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Full Tiguan alırdım bagajda fazla bavul taşınmayacak ise. Daha genç işi olur 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Full Tiguan alırdım bagajda fazla bavul taşınmayacak ise. Daha genç işi olur Dizel otomatik mokka alınır mı abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 şanzımanını bilemedim ama vw tiguan yerine zor geçer Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 şanzımanını bilemedim ama vw tiguan yerine zor geçer Cosmo donanım 88 görünüyor 85 gibi alınırsa tiguanla baya fark olur hem tiguan dizel 2.0 motor bu 1.6 Yorum bağlantısı
Burak Tosun 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 Ben bu cümleyi anlamadım. Forumlarda mondeo ile ilgili olumlu şeyler mi olumsuz şeyler mi aradınız?Herikisini d aradim, vw passat forumu takip edenler varsa ne demek istediğimi cok iyi anlayacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Cosmo donanım 88 görünüyor 85 gibi alınırsa tiguanla baya fark olur hem tiguan dizel 2.0 motor bu 1.6 1.6 dizel otomatik (CVT) ve dolu bir kaşkay olmazmı acep, şahsen şuan alacak olsam direk bunu alırdım... tekna donanım 90 kaat gibi... 3 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 1.6 dizel otomatik (CVT) ve dolu bir kaşkay olmazmı acep, şahsen şuan alacak olsam direk bunu alırdım... tekna donanım 90 kaat gibi... Bu da güzel abi de heryerde bundan var mokka fazla yaygın değil biraz daha farklı Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Mokka , Tiguan ve Qasqhai arasında biraz ufak gibi duruyor bence.Gösterişli değil gibi. Tiguan olur aslında Çağlar beyin dediği gibi.Hem az da olsa yüksek araç.Doblo,kango gibi araçlara binince bile yüksek araç daha ferah geliyor insana. 1 Yorum bağlantısı
Burak Tosun 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 Passat forumu ben takip ediyorum.Oradaki arkadaşlar artık öyle bir manevi dereceye yükselmiş ki çoğu hiç binmediği mondeo hakkında iyi değil iyi olmamış işçilik kötü gibi yorum yapan adamlar.Sen mondeo alacaksan bak burda Arda abi var.Adam almış kullanıyo soracaksın ona.Passat forumda mondeo yu sorarsan şaka gibi cevaplar verirler sana."mondeo araba değil" cümlesini sarfeden bir adama mondeo diyemezsin.Kaç kere bindin diyorum hiç binmedim diyor.Karar senin tabii ki.Ancak mondeo yu passat forumdan ögrenmeye çalışıyorsan yanlışdasın.Haberin olsun. Bu arada passat forumda passattan başka geçer not alan araba daha görmedim.varsa passat yoksa passat. Bunlarin farkındayım zaten hocam, passat forumda mondeo aramıyorum ford forumumuz neden bu kadar yavaş veya yeni çıkan modellerle ilgili alan bi kac kisi yorum yapmiyo, bende yanlis yerde aramış olabilirim ama o kadar etkili değil bizim ford forumumuz,Ben bundan 2 ay önce fordu inceleyip siparise niyetlendigimde içimde şöyle his oluştu Ford neredeyse mondeo konusunda bütün ipleri bırakmış ve Türkiye pazarına gerektigi değeri gösteremiyo, 1599 cc bi motor ve urettigi guc 115 hp, kasası büyük olunca o güç ona yeter mi totosunu götürmeye gücü yeter mi yetse bile ne kadar yakar bunlar önemli sonuçta sıfır bi arac alicam ve 5 sene satamıcam bide kasa muaamması var bu kasa gerçekten çok mükemmel tipide konforu da ama 2 sene hobaa alın buda yeni kasa derse napim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bu da güzel abi de heryerde bundan var mokka fazla yaygın değil biraz daha farklı Yeti nasıl? Elegance donanım, ağzına kadar dolu, 1.6 dizel cam tavan falanda koyarsan 84, koymaz ve metalik renkte almazsan 78 kaat Honda crv de güzel gibi, farklı fakat pahalı, oto şanzıman sadece 2.0 dizelde var. 3 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Passat forumu ben takip ediyorum.Oradaki arkadaşlar artık öyle bir manevi dereceye yükselmiş ki çoğu hiç binmediği mondeo hakkında iyi değil iyi olmamış işçilik kötü gibi yorum yapan adamlar.Sen mondeo alacaksan bak burda Arda abi var.Adam almış kullanıyo soracaksın ona.Passat forumda mondeo yu sorarsan şaka gibi cevaplar verirler sana."mondeo araba değil" cümlesini sarfeden bir adama mondeo diyemezsin.Kaç kere bindin diyorum hiç binmedim diyor.Karar senin tabii ki.Ancak mondeo yu passat forumdan ögrenmeye çalışıyorsan yanlışdasın.Haberin olsun. Bu arada passat forumda passattan başka geçer not alan araba daha görmedim.varsa passat yoksa passat. Hamza ford forumunda bile başka aracı öneriyorlar. Ne diyim kardeşim. Ben audi ye binerken de mondeo güzel arac dedim ve sattım mondeo aldım. Herkese mondeo antipatik geliyor. Nedeni içimizdeki vw ikinci el aşkı. Araç alıyım satarken zarar ettirmesin de nasıl olursa olsun mantığı var. Ben aractan keyif alıyorsam araç alıyorum. Kardesim mondeo sormussun bende 2011 1.6 tdci titanyum mondeo da oldu . 2011 2.0 tdci selective mondeom da oldu. Şimdide 2015 1.5 ecoboost titanyum mondeom var. Araçtan çok memnunum. Sadece elektrikli koltuk yok. Benim için en önemli eksik bu. Benim için süper araç. ama herkese göre bilip bilmeden kötülüyor lar. Kardes sana söyle diyim millet arabanın önünde foto çektiriyor. Bunu hangi passatta görürsün bütün passat lar nerdeyse aynı. ben çok ama çok memnunum. Bana sorarsan al. Piyasaya sorarsan alma derler. Ali Bey yeti ile Qashqai önermis size. Ali Bey kusura bakmayın ama mondeonun yanına yaklaşmaz bu araçlar. Birde segment farkı da var. Adam binek araç soruyor size siz SUV tarzı araç oneriyorsunuz. Ben karar vermiştim mondeo hakkında yazı yazmayacam diye sonuçta ford benim babamın mali değil. Isteyen istediğini alsın bana ne demiştim. Ama mondeo soruluyor başka araç önerilince üzülüp yazayım dedim. Kardesim sen benide dinleme git başka bişey al. Mercedes e250 araca mondeo yazsak yine kimse alma diyecek. Ne mondeoymus be. 6 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Ağzına sağlık abim.Ne diyim her şey dediğin gibi ortada.Ford forumda bile al denmiyo ama yerine araba öneriliyo.Elbet mondide hak ettiği yeri bir gün bulacak.Babamızın malı değil elbet.Abim bile wv holiganı.Yani bu passat mondeo muhabbeti artık o kadar kasdıki.Test sürüşü yaparsın 2 araçlada akıl var.Hangisini seversen onu alırsın.Önemli olan sevdiğini almaktır bence.Benimde aracı bi isteyen oldu.Bakalım bunu verip 2012 selective 2.0 tdci powershift alacağım.4. Mondeoyla yola devam nasip olursa.Simdiden yeni aracın hayırlı olsun Hamza kardeşim. Ağzına sağlık abim.Ne diyim her şey dediğin gibi ortada.Ford forumda bile al denmiyo ama yerine araba öneriliyo.Elbet mondide hak ettiği yeri bir gün bulacak.Babamızın malı değil elbet.Abim bile wv holiganı.Yani bu passat mondeo muhabbeti artık o kadar kasdıki.Test sürüşü yaparsın 2 araçlada akıl var.Hangisini seversen onu alırsın.Önemli olan sevdiğini almaktır bence.Benimde aracı bi isteyen oldu.Bakalım bunu verip 2012 selective 2.0 tdci powershift alacağım.4. Mondeoyla yola devam nasip olursa.Simdiden yeni aracın hayırlı olsun Hamza kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Hamza ford forumunda bile başka aracı öneriyorlar. Ne diyim kardeşim. Ben audi ye binerken de mondeo güzel arac dedim ve sattım mondeo aldım. Herkese mondeo antipatik geliyor. Nedeni içimizdeki vw ikinci el aşkı. Araç alıyım satarken zarar ettirmesin de nasıl olursa olsun mantığı var. Ben aractan keyif alıyorsam araç alıyorum. Kardesim mondeo sormussun bende 2011 1.6 tdci titanyum mondeo da oldu . 2011 2.0 tdci selective mondeom da oldu. Şimdide 2015 1.5 ecoboost titanyum mondeom var. Araçtan çok memnunum. Sadece elektrikli koltuk yok. Benim için en önemli eksik bu. Benim için süper araç. ama herkese göre bilip bilmeden kötülüyor lar. Kardes sana söyle diyim millet arabanın önünde foto çektiriyor. Bunu hangi passatta görürsün bütün passat lar nerdeyse aynı. ben çok ama çok memnunum. Bana sorarsan al. Piyasaya sorarsan alma derler. Ali Bey yeti ile Qashqai önermis size. Ali Bey kusura bakmayın ama mondeonun yanına yaklaşmaz bu araçlar. Birde segment farkı da var. Adam binek araç soruyor size siz SUV tarzı araç oneriyorsunuz. Ben karar vermiştim mondeo hakkında yazı yazmayacam diye sonuçta ford benim babamın mali değil. Isteyen istediğini alsın bana ne demiştim. Ama mondeo soruluyor başka araç önerilince üzülüp yazayım dedim. Kardesim sen benide dinleme git başka bişey al. Mercedes e250 araca mondeo yazsak yine kimse alma diyecek. Ne mondeoymus be. Arda bey yine yanlış anlaşılma olmuş, ben bunları Mondi ile kıyaslamıyorum, onlara alternatif olarakta yazmadım zaten, arkadaş farklı birşey arıyorum demiş, tiguan falan önerilince sandımki olay suv aranıyor, bunun üzerine bende kaşkay crv falan dedim, yoksa ne kıyası, Mondeo canavar gibi araba, hemende yanlış anlıyorsunuz yahu, ben Mondeo almayın gidin kaşkay alın bu daha iyi demedim, baktım tiguan falan alsakmı, mokka değişik duruyor falan dendi diye yazdım. Şuan D segment alsam kesinlikle Mondeo alırım, SUV alacaksamda kaşkay mesela, olay bu, yanlış anlama olmasın Bu arada Ford un en baba modelleri Mondeo ve Smax tır diyen adamım, hiç mondi yerine git kaşkay al dermiyim, 5. iletide Çağlar bey konuyu değiştirmiş, bende cumburlop atladım hemen Mondeo bana antipatikmi geliyor über araba yahu, ne antipatiği 3 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Ağzına sağlık abim.Ne diyim her şey dediğin gibi ortada.Ford forumda bile al denmiyo ama yerine araba öneriliyo.Elbet mondide hak ettiği yeri bir gün bulacak.Babamızın malı değil elbet.Abim bile wv holiganı.Yani bu passat mondeo muhabbeti artık o kadar kasdıki.Test sürüşü yaparsın 2 araçlada akıl var.Hangisini seversen onu alırsın.Önemli olan sevdiğini almaktır bence.Benimde aracı bi isteyen oldu.Bakalım bunu verip 2012 selective 2.0 tdci powershift alacağım.4. Mondeoyla yola devam nasip olursa. Ben al diyorum, hemde hemen al, el insaf yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Burak hocam, Arda abime katılıyorum denersin iki aracıda kafan hangine yatıyorsa onu alırsın. Ben mesela gürcistanda yaşıyorum burada adamlar mercedesin dışındaki arabalara tırt gözüyle bakıyorlar fakat ben inatla mercedes alabileceğim yerde fiesta aldım modeli fiyatının uygun olması nedeniyle piyasası yok olmasın hiç dert etmiyorum geçenlerde bir mersoyla takas edeyim dedim bagajın küçüklüğünden dolayı adam bizim cillop gibi arabayı sırf ford diye aldı yere vurdu dedim gidin işinize satmıyorum bundan sonra arabamı yani mesele sende bitiyor gönlünde ne yatıyorsa onu al. Sonra pişmanlık yaşama. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Mondeo platformu üzerine geliştirilmiş s-max kullanıyorum. Bir daha başka bir araç içime zor siner. Şu ana kadar sahip olduğum en iyi araç diyebilirim. 7 kişilik araca ihtiyacım olmadığında rotam mondeo olacaktır. Bir önceki aracım VW CC'ydi. İlk makyaj yediğinde 2012 de almıştım. 2 sene 60 bin km kullandım. Yani bilinçli olarak yeni mondeo diyorum. Fakat Türkiye gerçeği, para kolay kazanılmıyor. Sıfır alacaksanız en az kaybı, kasa yeni çıktığında VW comfortline veya highline alıp exclusive donanım çıktığı an satarak yaşarsınız. Bu şekilde kaybınız çok az olur. İkinci el alınacaksa mondeoda hiç kaybınız olmaz. Zaten değerinin altında alacaksınız. 1 sene önce aldığım s-max'ın aynı model ve donanımının piyasası şu an benim aldığım fiyattan 20-25 bin lira daha yukarıda. Aldığım fiyatı geçtim, kar ederek satma durumum söz konusu ama hayatta satmam. Benimle yaşlanacak Ya bu gelirse, fikrin değişirmi 3 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Ali abi hep damardan giriyon. Sonra biz mi virüs bulaştırdık diyon. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Ali abi hep damardan giriyon. Sonra biz mi virüs bulaştırdık diyon. ama alete bak, imkan olsa gelde alma 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Yanlis anlasilma olmus Çağlar abi tiguan onerince ben mokka sormustum Ali abi de kaskay onermis Yeti nasıl? Elegance donanım, ağzına kadar dolu, 1.6 dizel cam tavan falanda koyarsan 84, koymaz ve metalik renkte almazsan 78 kaat Honda crv de güzel gibi, farklı fakat pahalı, oto şanzıman sadece 2.0 dizelde var. Yeti güzel crv nin de 1.6 dizel otomatigi geliyor ama 110 civari olacakmış fiyati zaten benim aklimda X1 var bakalim kismet yaz bi gecsin sonbahara Allah kerim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 ama alete bak, imkan olsa gelde alma Gözüm kapalı alırım ah işte o imkanlar ama şükür bu da ayağımızı yerden kesiyor. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 ben öyle ötv indirimi ile araç alacak olsam kesin mondeo alırdım. test ettim mükemmel. üstelik abimde 4 yıldır mondeo selective kullanıyor çok memnunuz. zaten alır 5 yıl kullanacağınız araçta değer kaybı çok düşünülmez çünkü siz aracı liste fiyatından 35bin tl civarında aşağıya alacaksınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts