Ramazan Başkan 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 fiestalar da normalde depo kapakları açılmıyor özel huni gerekiyormuş ben yolda kalsam depoma nasıl yakıt koyacağım hunisi satılır mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 yolda kalınca yakıtı alacağınız 5 lt lik plastik depoların ucunda da genelde aynı huni vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 bizim depolara uygunmu ki başka bir arkadaş uygun değil dedi özel hunisi varmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 huni hunidir 2 adet tornavida ile de karşılklı bastırın dolum kapağı açlır. bildğiniz plastik huni Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Normalde aracta olması lazım diye biliyorum bu hunilerin ama Yorum bağlantısı
Özgen Acar 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Normalde aracta olması lazım diye biliyorum bu hunilerin ama Geçen gün aracın kullanma kılavuzunu okurken dikkatimi çekti,aracınızla birlikte verilen huni diyordu,ona da el koymuş bizimkiler heralde Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) evet benimkide yok malesef huni hunidir 2 adet tornavida ile de karşılklı bastırın dolum kapağı açlır. bildğiniz plastik huni Çağlar bey kenardaki tırnaklara bastırıyoruz demi? 3 Mayıs 2015 tarihinde ramazan başkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) focuslarda huniye benzer bir aparat var ucu biraz uzunca hatta şu benim torpidoda duruyor tavsiye ederim 3 Mayıs 2015 tarihinde Davut Turmuş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 focuslarda huniye benzer bir aparat var ucu biraz uzunca hatta şu benim torpidoda duruyor tavsiye ederim evet bundan bulmak lazım Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 geçen bende katkı koymak için çabaladım baya çözümü bir adet araba yıkama fırçası sapı ve 2 adet düz tornavida yardımıyla hallettim sopayı soktum yuva açıldı ama dikkatli olmak lazım tabi yuvaya zarar vermemek için sopayı çıkartmadan tornavidalar kenarlardan kapanmamasını engelledim sonrada katkının hunisini saldım içeri ) böylede bi yöndem var tabi biraz sakıncalı depoya sopadan parça falan düşme durumu var dikkat etmek gerekir ) 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 bende 1 adet mevcut.servis fiyatı 35 tl sanırım ozele galip bey:D Yorum bağlantısı
burak can umur 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 huni yi bilmem ama benim bir kere açmam gerekti ondada yanlarda 2 tane klips var onları parmaklarımla bastırdım kapagı saldı ittirmek ıcınde 1 tane pilot kalem kullandım onuda sıkıştırdım oraya öyle açık kaldı işim bitincede kalemi çekip aldım ama kapak tam yerine oturmadı azcık aralık kaldı benzin pompası gırınce duzeldı Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Galip bey sayesinde bir sıkıntımızı daha çözdük teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts