İçeriğe Yönlendir

Depo Kapağı Nasıl Acılır?

Ramazan Başkan

Recommended Posts

Ramazan Başkan

fiestalar da normalde depo kapakları açılmıyor özel huni gerekiyormuş ben yolda kalsam depoma nasıl yakıt koyacağım hunisi satılır mı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yolda kalınca yakıtı alacağınız 5 lt lik plastik depoların ucunda da genelde aynı huni vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

bizim depolara uygunmu ki başka bir arkadaş uygun değil dedi özel hunisi varmış

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

huni hunidir 2 adet tornavida ile de karşılklı bastırın dolum kapağı açlır. bildğiniz plastik huni

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Normalde aracta olması lazım diye biliyorum bu hunilerin ama

Geçen gün aracın kullanma kılavuzunu okurken dikkatimi çekti,aracınızla birlikte verilen huni diyordu,ona da el koymuş bizimkiler heralde :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan
(düzenlendi)

evet benimkide yok malesef

huni hunidir 2 adet tornavida ile de karşılklı bastırın dolum kapağı açlır. bildğiniz plastik huni

Çağlar bey kenardaki tırnaklara bastırıyoruz demi?

tarihinde ramazan başkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş
(düzenlendi)

focuslarda huniye benzer bir aparat var ucu biraz uzunca hatta şu benim torpidoda duruyor tavsiye ederim

ho6Jg1k.jpg

tarihinde Davut Turmuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

focuslarda huniye benzer bir aparat var ucu biraz uzunca hatta şu benim torpidoda duruyor tavsiye ederim

evet bundan bulmak lazım

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

geçen bende katkı koymak için çabaladım baya çözümü bir adet araba yıkama fırçası sapı  :D  ve 2 adet düz tornavida yardımıyla hallettim sopayı soktum yuva açıldı ama dikkatli olmak lazım tabi yuvaya zarar vermemek için sopayı çıkartmadan tornavidalar kenarlardan kapanmamasını engelledim sonrada katkının hunisini saldım içeri :)) böylede bi yöndem var tabi biraz sakıncalı depoya sopadan parça falan düşme durumu var dikkat etmek gerekir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

bende 1 adet mevcut.servis fiyatı 35 tl sanırım

ozele galip bey:D

Yorum bağlantısı
burak can umur

huni yi bilmem ama benim bir kere açmam gerekti ondada yanlarda 2 tane klips var onları parmaklarımla bastırdım kapagı saldı ittirmek ıcınde 1 tane pilot kalem kullandım onuda sıkıştırdım oraya öyle açık kaldı  işim bitincede kalemi çekip aldım  ama kapak tam yerine oturmadı azcık aralık kaldı benzin pompası gırınce duzeldı 

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

Galip bey sayesinde bir sıkıntımızı daha çözdük teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...