İçeriğe Yönlendir

Sistem Mühendislik & Damla Lpg Hk.

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Hüseyin Kuvvet

malum arabama tüp taktıracağım bi fırsat bulup taktıramadım.
iki firmayı tercih ettiler.
daha önce tüp taktıran abilerim oldu mu buralarda?
az önce sistemle görüştüm atiker yeni nesile 1.400TL dedi. 
adamlar baya iddalı yalnız.
lovato vardı aklımda. atiker nasıldır ?
ne illet bir şeydir bu tüp mevzusu :/ 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

lovato tak atikerle uğraşma iki yıldır lovato kullanıyorum hiç bir sikinti yaşamadım 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

lovato tak atikerle uğraşma iki yıldır lovato kullanıyorum hiç bir sikinti yaşamadım 

lovato benimde aklımd abide 206larda uyum sorunu var. kafayı yiyecem vallahi ya 

Yorum bağlantısı

Sİstem mühendislikte 2013 Astra aracıma satmadan önce landirenzo marka  lpg taktırmıştım işçilik iyi ilgi alaka güzel , fakat çok basit bir işlem için bütün tesisatı değiştirmek istediler başka bir yerde 70 tl'ye hallettim sana tavsiyem iyi araştır ona göre taktır onları ne dediğine aldanma.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ben BRC kullandım çok sorunsuzdu , ama atikerin son sistemleri çok kaliteli önceki atiker kitleriyle karıştırılmamalı.

Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe

LPG konusunda genel kanı, ustanın kaliteli olması yönünde. Ben de atiker'den iyi bir montaj ile memnun kalanları görünce atiker taktırdım. 10bin km kadar oldu, çok şükür bir problem yaşamadım. Taktıracağın yeri iyi araştır. Yaptıkları işin arkasında duran sağlam bir yere taktırırsan bir sıkıntı yaşamazsın inşallah.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Aracımda BRC kit var son derece memnunum.

İkisi arasında bir tercih yapmak gerekirse Lovato derim.

Yorum bağlantısı

akl sorun

akl sordum abi,  :)  dediki ; yarı italyan, tarı türk malı, atiker den daha kaliteli 131 hp araca olur dedi, sence de durum böylemidir.?

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

atikerden uzak dur kardeşim lovato ya da brc seçimin olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Sistem mühendislik, (Ostim 88/1 oto sanayideki) iki defa arabama lpg taktı, geçenlerde de şamandıra değiştirdim.

Oldukça memnun kaldım, herhangi bir sorun yaşamadım. İşin teknik detaylarına hakimler. Zaten iki ustadan biri mühendis, biri elektrik ustası sanırım.

Ben lpg taktıracak olsam yine oraya giderim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

atikerdan yana kime taviz vermiyor anlaşılan.
o halde LOVATO mu BRC mi ?  :D

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

tüp konusunda herkesin dediği gibi  ustalık çok önemli

ben 4 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım ayar dahi yaptırmadım.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

ben 30000 km aşkın AKL kullanıyorum ve memnunum her şey de olduğu gibi yabancı merakı var kullanıcılarda (yabancı iyidir) garantiden ecu değişti sorunsuz 1 günde hemen yaptılar. bakımı ucuz ben öneririm atiker ve akl markalarını. iyi bir usta olduktan sonra gerisi (üst düzey markalar hariç prins gibi) çok bir farklı değil

tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...