Eray Çalışkan 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Herkese iyi günler iyi forumlar, aracımın ortadaki klima düğmesi kırmızıdan soğuk havaya geçişini yapamıyor, düğme dönüyor ama bağlantısı dönmüyor. Bunu da bir arkadaş bir kaç ay önce torpidoyu sökerek elini arkaya soktu çevirdi soğuk hava gelmeye öyle başladı. Şimdi siz değerli üyelere sorum şu, bunun tamiri zor mudur? Ön planelin sökülmesi gerekir mi tamamen? Ne gibi bir işlem yapmalıyım sizce? Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Paneli sokmeniz gerekiyor diye biliyorum arkasinda bisikletlerin fren teli gibi bi tel var o yerinden cikmis olabilir Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 Paneli sokmeniz gerekiyor diye biliyorum arkasinda bisikletlerin fren teli gibi bi tel var o yerinden cikmis olabilir Zor bir işlem midir peki o panelin sökümü? Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Herkese iyi günler iyi forumlar, aracımın ortadaki klima düğmesi kırmızıdan soğuk havaya geçişini yapamıyor, düğme dönüyor ama bağlantısı dönmüyor. Bunu da bir arkadaş bir kaç ay önce torpidoyu sökerek elini arkaya soktu çevirdi soğuk hava gelmeye öyle başladı. Şimdi siz değerli üyelere sorum şu, bunun tamiri zor mudur? Ön planelin sökülmesi gerekir mi tamamen? Ne gibi bir işlem yapmalıyım sizce? paneli sökmenize gerek yok arkadaşınızın yaptığı gibi torpidoyu çıkarıp arkaya doğru kafanızı uzattığınız zaman klima düğmesinden arka kısma doğru bir halat gittiğini göreceksin o halat büyük ihtimal takıldığı yerden çıkmıştır bu nedenle çalışmıyor..halatı yuvasına takıp iyice sabitleyin. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 paneli sökmenize gerek yok arkadaşınızın yaptığı gibi torpidoyu çıkarıp arkaya doğru kafanızı uzattığınız zaman klima düğmesinden arka kısma doğru bir halat gittiğini göreceksin o halat büyük ihtimal takıldığı yerden çıkmıştır bu nedenle çalışmıyor..halatı yuvasına takıp iyice sabitleyin. Böyle bir tamiri varsa çok iyi olacak benim için, bugün biraz bakınayım oralara bahsettiğiniz şeyi umarım bulurum çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Böyle bir tamiri varsa çok iyi olacak benim için, bugün biraz bakınayım oralara bahsettiğiniz şeyi umarım bulurum çok teşekkür ederim. çok basit ya öyle tanrı icadı gibi bakmayın araba kul yapımı sizin benim gibi adamlar üretiyor onu. hatta şöyle tarif edeyim ben klima ünitesini sökerken yanlışlıkla onu da yerinden çıkarmıştım benim de başıma geldi halatı takip ettim arkadaki girişten çıkmıştı taktım bitti. halatı yerine sabitledikten sonra ikinci bir sabitleyici plastiği olması gerekir o plastiği de deliğine oturtunca iş bitiyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 torpido komple parça sökmesi 3 saat, panel teybin etrafı? sökmesi 3 dak. karışmış birşeyler? Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 torpido komple parça sökmesi 3 saat, panel teybin etrafı? sökmesi 3 dak. karışmış birşeyler? Tamam teyp çıkıyor ama klima dügmesinin de dahil oldugu teybin etrafı ayrıca sökülüyor mu ki? Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 (düzenlendi) torpido komple parça sökmesi 3 saat, panel teybin etrafı? sökmesi 3 dak. karışmış birşeyler? göğüs demedim sağ taraftaki eşya koymak için kullandığımız açma kapama kolu olan halk dilinde torpido diye tabir ettiğimiz bölmeyi söyledim..sizin dediğiniz şey komple göğüs sanırım..komple göğüsü sökmek de 1 saatimi alır en fazla. torpidoyu sağlı sollu tutan iki bacağından ayırıp çekin kafayı içeri doğru uzatıp sol tarafınıza bakın oradan geçen dışı siyah plastik bir halat göreceksiniz dokununca sertliğinden anlaşılır onu sabitleyin yuvalarına. 5 Mayıs 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts