Barış Gülboy 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 S.a Arkadaşlar benim bir sorunum var böyle bir problem yaşayan varmı acaba ? Connect 2007 90ps Uzun yolda. Oluyor genelde kızdırma bujisinin ışığı yanıyor araç gaz kesiyor stop edip tekrar çalıştırınca arıza gidiyor bir süre sonra yine oluyor bir kez bilgisayara bağlattım bilgisayarda enjektörlerde düşük basınç hatası vardı. Şu an Yoldayım! Istikametim Ankara buralarda tanıdığınız bildiğiniz önerebileceğiniz bir usta varmıdır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 tarif kızdırma buji arızası. değşik hata kodları da çıkabiliyor. ne kadar yol yapacaksınız? buji değişim her zaman kırılma risklidir yol üstü yaptımrak riskli Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 Çağlar hocam şu an yoldayız halen Ankara'ya 50 km yolumuz kaldı yaklaşık 30 kez yaptı Hatayı Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Hocam ben bu sorunu Ford servisinden ayrılıp sonradan kendi dükkanını açan ustama sordum. Aynen senin dediğin şeyleri tarif etti ve mazot pompasında sorun olduğuna işaret etti. Tabi benim araçta sorun yok ama laf arasında bu konu geçti ve arızasının genelde bu şekilde olacağını söyledi. Yokuş yukarı araba hiç çalışıyor mu, denediniz mi hiç ? Eğer mazot pompası ve enjektörlerde sorun yoksa ECU (beynine) baktırın. Kendisi öyle demişti. Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 Yunus bey merhaba Yokuş yukarı felen sorun yok şehir içindede sorun çıkarmıyor şehirler arası yola çıktımı Başlıyor Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 10 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2015 Hocam ben bu sorunu Ford servisinden ayrılıp sonradan kendi dükkanını açan ustama sordum. Aynen senin dediğin şeyleri tarif etti ve mazot pompasında sorun olduğuna işaret etti. Tabi benim araçta sorun yok ama laf arasında bu konu geçti ve arızasının genelde bu şekilde olacağını söyledi. Yokuş yukarı araba hiç çalışıyor mu, denediniz mi hiç ? Eğer mazot pompası ve enjektörlerde sorun yoksa ECU (beynine) baktırın. Kendisi öyle demişti. Bugün Ankara'dan İstanbul'a dönüyorum özellikle ne şekilde yaptığını tespit etmeye çalıştım. 4 gündür Ankara'da 630 km yol Yaptım toplam da 1 kere sorunu yaşattı. Saat 19:30 da Ankara'dan İstanbul istikametine hareket ettim şu an boludayım ortalama bi 10 kere tekrar etti , Eğim iniş olan noktalarda herhangi bir sorun olmadı hep Eğim tırmanış olan noktalarda öncelikle gaz pedalında devir düştüğünü hissediyorum sonra kızdırma bujisinin ışığı yanıyor ve araç tam devirden düşüyor,iki keresinde stop etti, ne çıkacak karşıma bilemiyorum deneme yanılma ilemi bulacağım sorunu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 işte bende tam olarak sizin dediğiniz şeyi anlatmaya çalışmıştım. mazot pompasında sorun olursa tam olarak böyle olacağını söylemişti. siz iyisimi bir pompacıya gidin veya önce bir servise gidip pompanın basınç değerlerine bir baktırın. belki başka yerde de olabilir. Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Sorunun çözüldü; 25.05.2015 İkitelli batmazlar otomotiv Verilen cevap araç 2 gün burada kalacak masraf 1000 tl ile 2000 tl Arasında olur tamir etmeden net bir şey söyleyemeyiz. 26.05.2015 Nurkandizel Sanko san sitesi Pompa tamir edilecek enjektörler bitmiş onlar revize edilecek V.s Masraf 1800 tl 1 gün Sürer dediler. 2605.2015 Beratdizel Sanko san sitesi Enjektörler bitmiş pompa sorunlu 1 güne yetiştirmeye çalışırız 2200 tl masrafı olur dediler. Son olarak 26.05.2015 Maslak No Name servise gittim Fatih bey. Baktı (Allah Razı olsun) Maslakta bir pompacı ile çalışmıyorlarlarmış usta Seyrantepe'de dedi,Sağolsun üşenmedi beni oraya kadar götürdü. Seyrantepe Güven Dizel pompa Cemal usta Baktı kontrol etti ; Enjektröler ne mükemmel nede çok kötü dedi sorunumun pompadan kaynaklandığını söyledi, Enjektör ile alakalı bir işlem yapmama gerek olmadığını söyledi ilede yaptırmak istiyor isem orjinal malzeme ile onarım yapılıp enjektörlerin ve kodlanması ve araca kodlanması işlemi için verdiği fiyat 1000 tl yan sanayi malzeme olursa kodlama gerekmiyormuş 560 tl dedi. Pompanın tamiri ile alakalı olarak masrafın 250 tl olacağını ve sorunumun çözüleceğini söyledi. Pompa onarım işlemi yapıldı bu gün İstanbul içinde aracı olabildiğince zorlamaya çalıştım bir sorun yok yarın sabah kısmetse Bursa'ya gideceğim ve yolda deneyeceğim. Sorun olacağını düşünmüyorum inşallah olmaz No name servis Fatih usta ve Güven dizel Cemal usta ikinizdende Allah Razı olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts