İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Mondeo Gösterge Paneli Işıklandırma (Soru)

Muharrem Ersin Başaran

Recommended Posts

Muharrem Ersin Başaran

Turkuaz görünümü olarak örnekler.Konuyu buldum.Maziden bi haber geldi. :tongue: Umarım fikirler verir.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/189656-ara-ii-ayd%C4%B1nlatmalar%C4%B1n%C4%B1-ledler-ile-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme/page-9

Abi şimdilik topladım kapattım. Elimdeki beyaz ledlerle çalışma yaptım. 100 ve 160 hariç genelinde homojen bir dağılım oldu. Şuanda sıkıntısız çalışıyor.

Örnekleride inceleyeyim. Çağlar abi sağolsun ledleri gönderecek ileride boş bir zamanda daha iyi bir işçilik yaparım diye düşünüyorum.

Eskisine bakış çok güzel oldu. Elimden geldiğince km sayaçlarınıda ışıklandırmaya çalıştım. Artık gece km sayacını okuyabiliyorum.

Fotoğrafı telefon  ile çektim.

oNIoTdT.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Efe

Bu gösterge çerçeveleri sert plastik. Aracı ilk aldığım zamanlar bir kaç ampülü patlaktı. O zaman formda ki arkadaşlar sökme dediler,kırılır dediler dinlemedik.

Elektrikçiye söktürdüm iyice de tembih ettim ama nokta kırık oluşmuş kendisi de gösterdi.Sonra o kırık büyüdü gitti. sonra küçük bir parça da kayboldu.O bölgeye 

ek bir parça yaptılar sonra lokal olarak da bir ustamız karbon kapladı.. Bu parçanın çıkması bulunmuyor keza sıfırı da zor bulunur ve sadece km çerçevesi 300 TL

ben yandım siz yanmayın bir daha hiç ellemeyin :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu gösterge çerçeveleri sert plastik. Aracı ilk aldığım zamanlar bir kaç ampülü patlaktı. O zaman formda ki arkadaşlar sökme dediler,kırılır dediler dinlemedik.

Elektrikçiye söktürdüm iyice de tembih ettim ama nokta kırık oluşmuş kendisi de gösterdi.Sonra o kırık büyüdü gitti. sonra küçük bir parça da kayboldu.O bölgeye 

ek bir parça yaptılar sonra lokal olarak da bir ustamız karbon kapladı.. Bu parçanın çıkması bulunmuyor keza sıfırı da zor bulunur ve sadece km çerçevesi 300 TL

ben yandım siz yanmayın bir daha hiç ellemeyin :)

Maalesef Mk1 ve Mk2 Modeo serisinde sökmeseniz bile bu parçada kronik sorundur.Saglam olan var ise benim görüşüm ara sıra vidaları sıkılarak boşluk alınmalı.Vida boşluğu oluşunca sarsıntı bu vidalama bölümlerinde titreşimden dolayı çatlaklar oluşturuyor.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

ben söktüm taktım vida yuvaları kırıktı . Gerisi sağlam çatlak kırık yok. 5 vida dan sadece 1 i tutuyormuş. Pertinax parçası.japon.platik kaynagı(havya ile) celik yapıştırıcı karışım ile yaptım. etrafına sünger benzeri bir malzeme yapıştırdım sesi kessin diye güzel ve sağlam oldu. Ama kırılabilir bir parça belli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...