İçeriğe Yönlendir

Araç Fiyatı Nasıl?

Ömer Ateş

Recommended Posts

Ömer Ateş
(düzenlendi)

merhaba arkadaşlar 2001 ford focus ghia değişen yok sadece sağ ön çamurluğun küçük bir bölümü boyalı 100 bin km de fiyat olarak nasıl ve sizce ne kadar ederi şimdiden teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-orijinal-boyasiz-hatasiz-100.000-km-de-araba-211221748/detay/

tarihinde Ömer Ateş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

Araba güzel de kardeşim buna bineceğime 2 milyar fazla verip 2007 focusa binerim hiç olmadı aynı paraya 2008 full collection fiesta alırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Ateş

eyvallah saol ilan sahibiyle görüştüm 23.500 den aşağı vercek gibi durmuyor. bu ilanda yattı :(  tavsiyelere açığım arkadaşlar 26.000 liraya kadaar çıkabilirim

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Lpg olsaydı bir ihtimal 22.500 belkide 23 bin verilirdi.Ama kafam rahat olsun temiz araca bineyim diyorsanız ve araç hoşunuza gittiyse varsın 1 lira fazla olsun.

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Ateş

abi herşeyi ile beğenndim aracı araçta meslektaşımın ama bana maliyeti lpg ile yaklaşık 25.000 tl olacak o konuda bu araç için değermi değmezmi kararsızım :unsure2:

Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

Kardeşim adam kar ederek satıyor sana emin ol o arabada çok iyi karı vardır onun..25 alırsan seneye 21-22 alıcısı anca olur bilmiş ol.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Ateş

anladım sağolun başka araç tavsiyeniz olursa sevinirim önceliğim focus 1 ghia :good1:

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

25-26 ya zaten tüplü,focus 1 hb 2002-2004 makyajlı kasada bulursun..MAKYAJ lısına bak

benimde tavsiyem focus 2ye bak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bana da fiyat biraz fazla geldi. Biraz sabredin, mutlaka uygun ve gönlünüze göre bir araç denk gelecektir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Fiyat diğer arkadaşların yazdığı gibi yüksek. Ama araç içinize sindiyse pekte önemli değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

tamircinin önünde satılığa çıkan aracı almazdım

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

geçen yıl bu arabaların piyasası 19 idi şimdi uçmuş valla herkes kafasına göre fiyat yazıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Fiyat yüksek diyen arkadaşlara elbet katılıyorum.Ama bu devirde araç almanın ne kadar zor olduğunu da unutmamak gerek.Başımıza gelince anlıyoruz.Ama dışarıdan söylemek kolay geliyor.Temiz bir araca 1-2 lira fazla vermek her zaman iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

Yakın zamanda bir arkadaşım 2004 model 115k daki boya ve değişeni olmayan focus collection için 24 bin verdi.

Araç lpgli bu arada.

tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bence fiyatından çok yılda ortalama 7-8 bin km gibi az bir km yapması düşünülmeli. Ben de çok fazla araba kullanmıyorum ama ayda 1.000 km yapıyorum ister istemez.

Plakası haricinde şasi numarasından da sorgulama yapılmalı.

Yukarıdaki şüphelerden emin olunursa emsalsiz bir araç. 23.500 gayet makul. Çok daha kötüleri 22 bin TL falansa bu araç için 23.500 gayet iyi.

Araç alımı, araca özeldir. Tanıdığın biri 20 bine bir araba satıyor, öldür Allah benzerine başka fiyat vermiyoruz. Kardeşim araç aynı ama bineni aynı değil ki!!!

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Ben olsam araca iyi baktıtırım eyer bir sıkıntı yoksa içimede sindiyse masrafıda yoksa iyi bir azarlık yaparak alırım varsın olsun 500 .1000 yüksek sonucta masraf edilmiyecek bu benim kişisel fikrim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Araba güzel de kardeşim buna bineceğime 2 milyar fazla verip 2007 focusa binerim hiç olmadı aynı paraya 2008 full collection fiesta alırım.

Nevzat abi varsa 2006 2007 orta kasa focus o fiyata ben hemen talibim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

var ama hasar kayıtlı :D

yine de binilir hasar kayıtlı arabaya len :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

var ama hasar kayıtlı :D

yine de binilir hasar kayıtlı arabaya len :D

hahah :D abi ben benim 2003 connecti  25 e saydırıp 30 bine kadar çıktım ama yok bulamadım ya :D kimse satmıyo arabasını :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

Ben olsam araca iyi baktıtırım eyer bir sıkıntı yoksa içimede sindiyse masrafıda yoksa iyi bir azarlık yaparak alırım varsın olsun 500 .1000 yüksek sonucta masraf edilmiyecek bu benim kişisel fikrim.

aracın 2 farklı hasarı var 2013te. bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...