Özgen Acar 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Merhaba arkadaşlar,yokuş kalkış desteğine yabancı olduğum için tam çözemedim,boş vitesteyken sistem çalışmıyor,birinci viteste veya yokuş aşağıysa geri vitesteyken çalışıyor,normal midir boştayken çalışmaması yoksa benim araçta mı bi sıkıntı var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 kalkış yaparken yarım debriyaj esnasında aracın kaymasını engelliyor mu? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 abi şu şekil yapıyorum tam debriyaj ve fren şeklinde bekliyorum ışığı kalkış yapana kadar,birinci vitese atıp frenden ayağımı bırakıp kalkıyorum o konuda sıkıntı yok kaydırma yapmıyor,fakat boştayken sistem çalışmıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 boşta kalkış yapılmayacağına göre. o kısmı noırmal 5 Yorum bağlantısı
Musa Doğru 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Merhaba arkadaşlar,yokuş kalkış desteğine yabancı olduğum için tam çözemedim,boş vitesteyken sistem çalışmıyor,birinci viteste veya yokuş aşağıysa geri vitesteyken çalışıyor,normal midir boştayken çalışmaması yoksa benim araçta mı bi sıkıntı var? Özgün bey yokuş kalkış desteği debriyaj a bastığınız zaman 3-5 saniye için aracın eğim durumuna göre aracın kaçmasını engeller boşta sistem devreye girmez fakat sistemin devreye girmesi için vitese takmadan sadece debriyaj a basarak ta sistem aktif hale getirebilir 1.vites için geri kaçmada geri vites içinde öne kaçmada sistem devreye saniyelik olarak girecektir... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Maalesef sizin aracınız bozuk. Şaka şaka Arabalarda bu teknolojiyi bulan adama çok dua ediyor(d)um. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 fren balata satıcıları daha da duacı 4 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Merhaba arkadaşlar,yokuş kalkış desteğine yabancı olduğum için tam çözemedim,boş vitesteyken sistem çalışmıyor,birinci viteste veya yokuş aşağıysa geri vitesteyken çalışıyor,normal midir boştayken çalışmaması yoksa benim araçta mı bi sıkıntı var? Vitesin boşta olmasından başka durum olamaz zaten, ayağınız frendeyken yokuşta beklerken debriyaja basıp 1.vitese takıp ayağınızı frenden cektiğinizde 3 sn civarında aracı yokuşta tutar sizde bu arada gaza basıp aracı hareket ettirirsiniz, ayrıca yokuş aşağıdaykende geri geri gitmek istersem benim aracımda yine yokuş kalkış devreye giriyor sizin araç nedir bu arada? Kurye yi aldınız mı ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Vitesin boşta olmasından başka durum olamaz zaten, ayağınız frendeyken yokuşta beklerken debriyaja basıp 1.vitese takıp ayağınızı frenden cektiğinizde 3 sn civarında aracı yokuşta tutar sizde bu arada gaza basıp aracı hareket ettirirsiniz, ayrıca yokuş aşağıdaykende geri geri gitmek istersem benim aracımda yine yokuş kalkış devreye giriyor sizin araç nedir bu arada? Kurye yi aldınız mı ? Almış kardeşim bir kuryeci daha oldu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Almış kardeşim bir kuryeci daha oldu Yokuş kalkış desteği sorusundan anlamalıydım zaten Yorum bağlantısı
Özgen Acar 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 Aldım aldım hatta 350 km oldu sayaç Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Aldım aldım hatta 350 km oldu sayaçresimlerle dönüyorum en kısa zamanda Nasıl fiorino almadığına pişmanmısın ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 Pişmanlık mı? Nasıl büyük bir hatadan dönmüşüm diyorum:) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 (düzenlendi) Pişmanlık mı? Nasıl büyük bir hatadan dönmüşüm diyorum:) ilk konu açtığında kapora verdim dedinya fiorino için yaktı kendini dedim ve direkten döndün varya acayip sevindim Not; Fiorino kötü demiyorum sadece o paraya olmaz diyorum biçilen bedelin yarısı anca benim için düşüncem tabi 9 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 ilk konu açtığında kapora verdim dedinya fiorino için yaktı kendini dedim ve direkten döndün varya acayip sevindim Not; Fiorino kötü demiyorum sadece o paraya olmaz diyorum biçilen bedelin yarısı anca benim için düşüncem tabi abi şirkette fiorino da var o tam anlamıyla ticari,ama ford un binekten bi farkı yok,içine binen şaşırıyor bu nasıl ticari araba diye hele sync ile bi kaç artistlik yapıyorum mesaj okuma filan milletin ağzı açık kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Pişmanlık mı? Nasıl büyük bir hatadan dönmüşüm diyorum:) Aklın yolu birdir abi şirkette fiorino da var o tam anlamıyla ticari,ama ford un binekten bi farkı yok,içine binen şaşırıyor bu nasıl ticari araba diye hele sync ile bi kaç artistlik yapıyorum mesaj okuma filan milletin ağzı açık kalıyor Sync e biz aracı ilk aldığımızda küfür ettirmiştik tipik Türk insanıyım Yorum bağlantısı
Recommended Posts