İçeriğe Yönlendir

Double-Din Önerisi ?

Alper DEMİR

Recommended Posts

Alper DEMİR

Merhabalar az çok zamanında tesisat işleriyle uğraşmışligim var.Ama yeni ürünler hakkında sürekli takipte olan arkadaşlar kadar bilgi sahibi değilim. Üniversal bir double düşünüyorum, hali hazırda mevcut olan anfi ve wooferimida bagliyacagim.Çok kaliteli bir tesisat yapmayacağım için uçuk fiyatlı ürünlere ihtiyaç duymuyorum.Önceden şuan ki avgo'larin ilk ürünü olan navgo cihazını sıkıntısiz 6 sene kullanmıştım.

Sorularim:

-Fiyat araligim yok max.450 TL diyelim.

-Piranha encore z ler şu aralar 300 lira civarı pek detay bulamadim her site bilgileri copy past yapmis,sub cikisi ve navigasyon var midir nasıl dır önerir misiniz ?

-Alacağım cihazi anfi,woofer ve orjinal kolonlari iptal edip bir takim kompenantla kullanicam.

-Elimde mevcut olan 2400 w 4 kanal stero anfi tek başına iş görür mü Yoksa ufak bi stero anfi daha alıp köprüleyim mi(monolar gereksiz pahalı) ? Wooferim pioneer 400 rms çıkışlı champion seri

-Kompenant önerileriniz? Max.250 TL

-Birde navigasyon olmazsa olmazlardan

Biliyorum az paraya çok köfte gibi görünüyor ama tesisat islerine zamanında çok para döktüm bu isin sinirida olmadigi için çok marka aramiyorum..Bilgisini eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

encore irice navigasyon gibi yani cd mekaniması olmayan derinliği ufak bir model. anfi çıkışı vardı ama menude anfi frekans ayarı olacağını sanmam

komponenet işin ticari sosla pazarlnaması. 2 yollu pioneer alınır hem de yarı fiyatına nerde ise.

2. anfiye meblağ ayımadan önce ana ünite 700 tl lere sony/pioneer yapılsa ses nefis olur ama içinde navigasyon olmaz

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Batuhan Yüksel

Merhabalar benimde konuyla ilgili fazla bir bilgim yok fakat nette araştırırken bu ürünü buldum http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-z-type-radyolu-usb-sd-kart-girisli-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirfztype&categoryId=60001687 ne kadar kötü olabilir bilmiyorum ama iyi bişeye benziyor garantide var bildiğim kadarıyla piranha garanti servisinde baya ilgileniyor haziran başlarına doğru bu fiyat devam ederse bende bunu düşünüyorum aracım için

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Çağlar abi piranhaya pek sıcak bakmiyorsun sanırım..Ama pek anlamadım ne demek istediğini, Pioneerin iki yollusundan bi kompenanttan alabilecegim sesi alabilir miyim ? Aklinda bir model var mi ? Birde kopruleme için alacağım anfi en fazla 100 lira olucak onun için vazgecip teybe ekleme yapsamda 700 liralara çıkmam imkânsız.. Murat abiblinkler icin tesekkurler.Aslında pionerin 165dvd modelini buldum daha sıfır gibi ama nav yok diye almadım..İkinci el ne olduğu belirsiz uzaktan gelecek ürünlere pek güvenemiyorum açıkçası..

Batuhan bey encoreyi bende araştırdım baya hatta teknik desteğe mesaj attım cevapladilar yalniz mesajı görüntülüyemedim..Şikayet eden de var memnun olanda biraz beklenti meselesi bende kararsız kaldım..

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

komponent denen: bas tiz ayrılmış bir hoparlmr yapısı pakette bi rde frekans düzenleyici var. 250 TL civarlarında rakama. aynı 16 cm de 2 yollu bir hoparlörden farkı yoktur farkı olması için komponenetin 400 600 tl lerde olması lazım.

elde anfi ve sub var. anfi 4 kanal. 1 adet pioneer gibi kaliteli sistem alınır kapıya da 2 yollu hoparlör. teyp kapıları kaliteli ses ile besler. anfi de sub ile bagaja girer.

navi de cama vantuzlanacak

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Abi harici nav da alirsam dolmuscu gibi iç mekanda bi kalabalık olucak artı pek kullanışlı bulmuyorum onları ya da ben kullanamıyorum..

İstediğim kompenant mid,tiz,crossover seklinde focalin bi modeli vardı veya jbl 6508 modelide olabilir.Bahsettiğin iki yollunun model uzantısını verebilir misin ?

Ana unitide halen sıfırdan yanayım..

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Abi bu linkteki hoparlör orjinalinden iyi olacak mi? Yani bahsettiğim mid tiz takımıyla pek mukayese edemedim,emin misin ?

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Abi ben anlatamadim sanırım. Benim amacım teybin hoparlör çıkışlarını kullanmamak,bunun icinde ana unitede kaliteye kacmak istemiyorum.Direk sub+kompenanti anfiyle besleyip bağlamak istiyorum. Aslında merak ettiğim 400 rms 1600 W çıkışlı mevcut wooferimla bir takim kompenanti anfim kaldırır mi ?

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Bir sitedeki indirimden faydalanarak 550 liradan 379 TL ye inen Roadstar RD9110N modelini indirim kuponuyla beraber 350 TL ye almış bulunmaktayım. Şimdi geriye bir takım mid bass kaldı,hangi marka ne önerirsiniz ? Yalnız ön kapılara düşünüyorum sanırım 16,5 cm

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...