Murat Bal 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır direksiyon kılıfı alıp dikmek istiyordum. Biraz yorucu ve özen isteyen uygulamaymış, bunu başladıktan sonra öğrendim. Resimleri ekliyorum arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlar ve daha yapmam gerekenler hakkında sizlerinde fikrini istiyorum. Teşekkürler . Direksiyon üzerindeki orjinal kılıfı tamamen çıkardıktan sonra böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Sonra videolardan izlediğim kadarıyla başladık dikme işlemine bi ters bi düz , bi ters bi düz En sonunda diktim ama hazır sökmüşken şu plastik aksama da el atmadan olmazdı elbette Bunları boyamak yerine karbon folyo ile kaplamak istedim. ve sonuç Dedim aslında biraz kırmızı hoş duracaktır napsam napsam derken , iki dikiş arasına bir dikişte kırmızı iple geçiverdim. Ama sadece üst kısmına deneme amaçlı ve birazda aceleci davranarak. En sonuçta böyle bir görüntü ortaya çıktı. 10 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Elinize sağlık, orjinali kadar iyi görünüyor,, her yerini sadece kırmızı ile dikseydiniz sanki daha iyi olabilirmiş. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 elinize emeğinize sağlık biraz kalın olmuş sanki Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Gayet iyi olmuş bence. İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Elinize sağlık mis mis tamamı kırmız olsa daha iyi ola bilirdi bence ve karbonlar parlak siyahda ola bilirdi gibi yada düz gümüş gibi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Bir kaç defa arkadaşla yapmıştık ama hiç orjina kılıfı sökmek aklımıza gelmemişti. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Elinize sağlık çok güzel iş çıkarmışsınız. Daha çok gördüm böyle kendin dik yöntemlerini ama çok apaçi işi kaçıyordu ama bu işçilik iyi olmuş nerdeyse orjinal, 1 Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Direksiyon biraz daha kalınlaşıyor mu? yoksa orjinali gibi mi oluyor? Bende böyle bir şey düşünüyorum ama kalınlaşır mı bilemediğim için hiç girişmedim.. Yorum bağlantısı
Murat Bal 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 (düzenlendi) Teşekkür ederim arkadaşlar. Elinize sağlık, orjinali kadar iyi görünüyor,, her yerini sadece kırmızı ile dikseydiniz sanki daha iyi olabilirmiş. Geniş bi vakitte tüm dikişleri kırmızı yapacağım, o zaman daha estetik duracağına inanıyorum bende. elinize emeğinize sağlık biraz kalın olmuş sanki Farkedilir bi kalınlaşma hissetmedim. Elinize sağlık mis mis tamamı kırmız olsa daha iyi ola bilirdi bence ve karbonlar parlak siyahda ola bilirdi gibi yada düz gümüş gibi Aslında ilk başta piano black düşünmüştüm ama, kalitesi belli olmayan yapışkanı zayıf olan bi ürün almak istemedim. Şöyle iyisinden varsa bildiğiniz çok işime yaracaktır Direksiyon biraz daha kalınlaşıyor mu? yoksa orjinali gibi mi oluyor? Bende böyle bir şey düşünüyorum ama kalınlaşır mı bilemediğim için hiç girişmedim.. Üzerindeki orjinal kılıfı sökünce kalınlaşma olmuyor ama orjinaldeki gibi sert yapıda bi durumda olmuyor. Simide bastırınca torpidodaki gibi hafif içine bi esneme, yumuşak bir hissiyat oluyor ki bu da benim istediğim birşeydi zaten. 9 Mayıs 2015 tarihinde Murat Bal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Benim fiestanin direksiyon deri ama bastirinca yumusak alti taş gibi sert degil . orjinallerde bu sekilde oluyor diye biliyorum. Sizinkide orjinal olmuş kısaca 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 İyi günlerde kullanın bende iki senedir bu kılıftan kullanıyorum gayet memnunum herkesede tavsiye ederim... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. konu başlığı biraz acaip olmuş. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Çalışma çok güzel.elinize sağlık. O direksiyon metalleri zorlayinca çıkıyor mu. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 çok güzel olmuş emeğinize sağlık ince işçilik herkesin elinden gelmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 el emeği göz nuru çok değerli. orjinali nasıl çıkardınız Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Ellerinize sağlık. Güzel olmuş. Arkadaşlar zaten ip rengiyle ilgili söynecek şeyi söylemişler. Ama onun da çözümü var:7,5 liraya bir şişe deri mont boyası alıp dikişlerin üzerinden gecersiniz hepsi siyah olur. Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Güzel olmuş fena değil ama ben daha önce tamamen el emeği bir çalışma yapmıştım, sen de deneyebilirdin, üzerinden söktüğün kılıfı biraz nemlendirip sonra üzerine bir bez koyarak ütü ile düzeltip ardından kalıp olarak kullanıp orjinal deri malzemeden kılıf kesebilirdin, ben yaptım hakiki deri çok şahane oluyor, mükemmel bir dokunma hissi veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Bal 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. konu başlığı biraz acaip olmuş. Eneeee Diyene kadar hiç dikkat etmedim. Çalışma çok güzel.elinize sağlık. O direksiyon metalleri zorlayinca çıkıyor mu. Arka taraftaki plastiği çekince çıkıyor. Yine de dikkatli olmakta yarar var. Çünkü kızaklı bir yapıya sahip. el emeği göz nuru çok değerli. orjinali nasıl çıkardınız Dikişlerini jiletle keserek çıkarttım. valla mükemmel olmuş o nikelajlara bende karbon kaplamak istedim ama çok gıcık bir iş tavsiye edeceğiniz bir püf noktası varmı ? Çıkarttığınız parçaları kodlayın isterseniz keza ben karıştırdım eşlerini bulmak baya uğraştırdı beni. Ellerinize sağlık. Güzel olmuş. Arkadaşlar zaten ip rengiyle ilgili söynecek şeyi söylemişler. Ama onun da çözümü var:7,5 liraya bir şişe deri mont boyası alıp dikişlerin üzerinden gecersiniz hepsi siyah olur. Siyah değil de kırmızı istiyorum. Dikişleri birer boşluk bırakarak atmıştım siyahla, sonra o boşluklara kırmızı iple geçtim. İpim yetmeyeceğinden sadece üst kısmına attım. Tekrar aynı ipi temin edip tüm simiidi tekrar dikeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Yonar 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Güzel olmuş. Kırmızı iplik kesinlikle hoş bir hava vermiş.Benim arabama uygulayan usta direksiyonun birkaç yerine çift taraflı bant yapıştırıp deriyi onun üstüne geçirmişti. Bu sayede sıcakta- soğukta alttaki malzemenin üstünde kaymasına engel olmamız lazım demişti. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Orjinali gibi üç parça olsaydı keşke, birleşme yerleri belli oluyor ama elinize sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Ben de diktim fakat sökmedim eski kılıfı. O yüzden plastik parçaların bulunduğu noktalar çok sırıtıyor. Plastik kısımlarda da solma vardı sprey boyayla siyaha boyadım. Toplam maliyet 25tl + 1.5 saat 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts