İçeriğe Yönlendir

Direksiyonu Saga Cevirirken Fren Pedalinin Titremesi

Mehmet Cihat

Recommended Posts

Mehmet Cihat

Arkadaslar sorunu bugun farkettim.. Gecen gun jantlari sokup kaliperleri boyamistim acaba ondan olabilir mi? Herhangi bir ses gelmiyor ama frene bariz bi titreme geliyor.birde yine bugun farkettim araba cok cabuk abs ye giriyor bazen bu sorunlar ortak bir probleme mi isaret ediyor.. Veya nereye baktirmam gerekiyor tesekkurler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

titremem disktendir büyük ihtimal. abs nin erken devretye girmesi lastiğin yol tutmaması yüzündendir

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

abi araç dururken direksiyonu çeviriyorum sağ tarafın sonuna yaklaşırken fren pedalını titretiyor diskten midir yine ? 

titremem disktendir büyük ihtimal. abs nin erken devretye girmesi lastiğin yol tutmaması yüzündendir

Birde abs kafasına göre takılıyor zaten 80 e kadar çıkıyorum freni dipliyorum tak diye duruyor abs ye girmeden 20 ile giderken basıyorum bu sefer absye giriyor  :D

Yorum bağlantısı
Recep Güney

80 le giderken fren yaptiginizda arac kaymadi ise abs nin calismamasi normal ama arac kaydi ise sorun var demektir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

duruurken direksiyon çevirirken. fren pedalına vuran titreşim metal üsütnden geliyordur yani direlt fren değil hadise ordan his geliyor. şunu deneyin. kaput açık amortisör tepesine birisi dokunsun direknsioyn çevirirken orda da tireşim var mı. Ordan yola çıkın ararken

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

tamam bunu deneyip yazacağım :) birde çağlar abi direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirdiğimde son noktada boyle sankı donen bir parçaya değiyormuş gibi vııınlama sesi veriyor bu normal mi 

duruurken direksiyon çevirirken. fren pedalına vuran titreşim metal üsütnden geliyordur yani direlt fren değil hadise ordan his geliyor. şunu deneyin. kaput açık amortisör tepesine birisi dokunsun direknsioyn çevirirken orda da tireşim var mı. Ordan yola çıkın ararken

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...