İçeriğe Yönlendir

2011 Üstü Fiesta

soner çelik

Recommended Posts

soner çelik

Arkadaşlar elimde 33 bin tl var yeni kasa fiesta almayı dusunuyorum yalnız nereye baktıysam pelt hepsi kapı değişmiş vs vs hasar kayıtlı temiz bir aracı nerden bulabilirim lokal boya takıntım felan yok yalnız komple boyalı araçta ıstemıyorum yardımcı olabılecek varmı

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Arkadaşlar elimde 33 bin tl var yeni kasa fiesta almayı dusunuyorum yalnız nereye baktıysam pelt hepsi kapı değişmiş vs vs hasar kayıtlı temiz bir aracı nerden bulabilirim lokal boya takıntım felan yok yalnız komple boyalı araçta ıstemıyorum yardımcı olabılecek varmı

Merhaba dizel,benzinli ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen

33 bin tl ye biraz zor hocam, özellikle de dizeli, düşük km li 2011 -2012 lere bakmanızda fayda var biraz daha ekleyip

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

33 bin tl ye biraz zor hocam, özellikle de dizeli, düşük km li 2011 -2012 lere bakmanızda fayda var biraz daha ekleyip

+1

Yorum bağlantısı

Elinizdeki para ile temiz arac bulamiyorsaniz piyasa bedelinin altinda kapitalle arac ariyorsunuz demek oluyor ki, bu durumda ya hasarli, ya da bekleyip acil satilik bir arac bulmaniz gerek. Elinizdeki tutar ile dizel punto evo bulma sansiniz var. Hasar kayitli arac almaktansa elinizdeki meblaga uygun marakalardan hosunuza gideni secmeniz daha dogru olur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

33 bin liram olsa üstünü krediyle 39 bin liraya 1.0 motor Polo alırım. Hakkınızda hayırlısı.

Bunu alacağıma 1,25 trend x fiesta alırım hem perfonmas hemde donanım fazla çünkü harbi gitmiyor 1 motor polo test ettim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...