Mustafa YILDIZ 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Merhaba, Silecekler 1. kademede yaklaşık 8 saniyede bir çalışıyor. Bazı durumlarda yeterli olmuyor. Bunu 5 saniyeye indirmek için herhangi bir ayar var mı? İyi çalışmalar Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Silecek kolunun ortasında numaralı bir çevrilebilir düğme vardır. 1 ağır fasıla 4 hızlı fasıl olması lazım Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Silecek kolunun ortasında numaralı bir çevrilebilir düğme vardır. 1 ağır fasıla 4 hızlı fasıl olması lazımFasıla ayarı 1 den 6 ya kadardır. 1 en hızlı 6 en yavaştır. Kolu yukarı 3 kere kaldırın ve koldaki fasıla ayarı 1 de olsun hızı görün. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 selamlar benim 2002 focus comfordta fasıla zaman ayarı yok sanırım arkadaş da da yok o nedenle soruyordur. ben bulamadım çözümü ama yağmur sensörü takınca oluyor yağmura göre otomatik çalışıp duruyor ama pahalı. hüseyin Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Silecek birinci kademeye açılır, bir kez siler sonra kol kapalı konuma getirilir. Örneğin 5 saniyede bir çalışması isteniyor, 5 saniye kapalı tutulup sonra tekrar açılır ve öyle bırakılır.. 5 saniye de bir çalışacaktır. Ne kadar kapalı tutarsanız o kadar aralıklarla çalışır.. 2004 Fiesta da ayar bu şekildeydi, genel anlamda Focus 1 ile yakın araç olduğundan aynı olabilir... Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Silecek birinci kademeye açılır, bir kez siler sonra kol kapalı konuma getirilir. Örneğin 5 saniyede bir çalışması isteniyor, 5 saniye kapalı tutulup sonra tekrar açılır ve öyle bırakılır.. 5 saniye de bir çalışacaktır. Ne kadar kapalı tutarsanız o kadar aralıklarla çalışır.. 2004 Fiesta da ayar bu şekildeydi, genel anlamda Focus 1 ile yakın araç olduğundan aynı olabilir...O özellik mevcut değil malesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts