Ali Abay 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 aslında az gezme değil de kullanıcı tamirci servis olarak bilinçsiziz. fan çalışrken temizlik yaptığını bu forumlar sayesinde öğrendim. kaç tamirciye sordum ne alaka diyor.temizlik yaparken çok kere stop ettiğimden arıza yaptı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 1,2 km gidip stop etmek ,partikül filtreli dizele uygun değil demek istedim. Yorum bağlantısı
Ali Abay 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 şimdi de dpf yi iptal mi etsem. turboyu mu değiştirsem,dpf yi mi değiştirsem her biri çok külfetli ve kesin çözüm vadetmiyor. bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yönlendirme yaparlasa çok sevinirim. bu halde arabayı satıp beddua almak da istemiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Serviste manuel rejenrasyon yaptırın. Motor yağ temizleyici ile motorun içini temizletip dpf ye uygun yağ koyun Yorum bağlantısı
Ali Abay 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 manuel dediğiniz bilgisayara bağlatıp rejeneasyon yaptırmaksa onu yaptık lakin kısa süre sonra tekrar ışıklar yandi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Tüm bunlar olurken kimse çıkıpta biraz düşük vites yüksek devirle aracı kullanın demedi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2017 Paylaş 21 Nisan 2017 İds e bağlanmışken dpf sıvısı ne alemde. Kül birkimi kaç gr olmuş söylendi mi Yorum bağlantısı
Ali Abay 21 Nisan 2017 Paylaş 21 Nisan 2017 fiestada yokmuş o sıvı mazot atarak rejenerasyon yapıyormuş. özellikle daha önce diğer sayfalarda yazdıklarınıza istinaden sordum kül birikim yüzde kaç diye sevisteki öyle birşey yok dedi sadece tıkalı ya da değil diye belirlenirmi miktar olarak belli olmazmış diye cevap verdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts