Gökhan Albayrak 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Seçim dönemi, malumunuz adayların isimleri plaka kısmında yazılı binlerce araç trafikte. Bu araçlar yasal mı değil mi? Evleniyoruz, Mutluyuz yazılarına bile göz açtırmayan trafik bunlara bir yaptırım uyguluyor mu acaba? Yada polisin bir işlem yapmadığını anladığımız zaman kime şikayet etmeliyiz? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 İstanbul'da görmedim hiç dediğiniz gibi , sizin olduğunuz bölgeye has bir durum olabilir . Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Kimi kime şikayet edecen ? hepsi aynı 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Yasak... 155 e ihbar edebilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Benim park cezası yediğim yerde mobesenin dibinde park yapıyorlar, ceza için plaka görünmüyor. Bende bağımsız aday diye kendi adımı plakalığa yazasım geliyor. Yasak... 155 e ihbar edebilirsiniz... Ana caddelerde dolaşmıyorlar, polis söktürüyor. Sonra arka sokaklarda tekrar. Onun için sordum "Yada polisin bir işlem yapmadığını anladığımız zaman kime şikayet etmeliyiz?" diye. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Benim park cezası yediğim yerde mobesenin dibinde park yapıyorlar, ceza için plaka görünmüyor. Bende bağımsız aday diye kendi adımı plakalığa yazasım geliyor. Ana caddelerde dolaşmıyorlar, polis söktürüyor. Sonra arka sokaklarda tekrar. Onun için sordum "Yada polisin bir işlem yapmadığını anladığımız zaman kime şikayet etmeliyiz?" diye. Fotoğraf çekip il seçim kuruluna şikayet edebilirsin. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Benim park cezası yediğim yerde mobesenin dibinde park yapıyorlar, ceza için plaka görünmüyor. Bende bağımsız aday diye kendi adımı plakalığa yazasım geliyor. Ana caddelerde dolaşmıyorlar, polis söktürüyor. Sonra arka sokaklarda tekrar. Onun için sordum "Yada polisin bir işlem yapmadığını anladığımız zaman kime şikayet etmeliyiz?" diye. İskender'i hızlı ye sen de hocam Cam filminin sadece sivillere ve güçsüzlere yasak olması geldi aklıma nedense:) 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Haftasonu elazigdaydim dediginiz manzarayi bende gördüm. Oyle bir gurultu kirliliği vardi ki. 3 farkli partinin arabasi dakika arayla gazi caddesinden gecti. Plakalar da adayin ismi vardi. Gazi caddesinde de trafik polisi mutlaka olur. Goruyorlar ama bisey demiyorlardi. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 İskender'i hızlı ye sen de hocam Cam filminin sadece sivillere ve güçsüzlere yasak olması geldi aklıma nedense:) Sizden sonra bıraktım iskenderi Haftasonu elazigdaydim dediginiz manzarayi bende gördüm. Oyle bir gurultu kirliliği vardi ki. 3 farkli partinin arabasi dakika arayla gazi caddesinden gecti. Plakalar da adayin ismi vardi. Gazi caddesinde de trafik polisi mutlaka olur. Goruyorlar ama bisey demiyorlardi. Bi memurla konuştum, yeni vali yasaklamış söktürüyormuş ama adamlar arka sokakta tekrar takıyormuş. Çokta birbirinin kuyruklarına basmak istemiyormuşlar, memur arkadaş öyle söyledi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Yasak... 155 e ihbar edebilirsiniz...Şikayet ederken ne diyelim. Filan vekil adayının ismi yazılı plâkaya sahip araç diyerek mi. [emoji23]Polis çevirme yapmalı sık sık gördüğünü söktürmeli. Burda da çok gördüm. Bu seçimlerde yeni tanıtım Şekli galiba. Fotoğraf çekip il seçim kuruluna şikayet edebilirsin.Onlar destek veriyor zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Evet Bizim buralar neyazıkki hep aynı manzara,,, Yol Vermem.Üstüne Üstüne Giderim, Korna siren ne kadar sesli şeyim varsa onlara basarak Makamıyla Söverim en küçük hatalarında,,, Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Şikayet ederken ne diyelim. Filan vekil adayının ismi yazılı plâkaya sahip araç diyerek mi. [emoji23] Polis çevirme yapmalı sık sık gördüğünü söktürmeli. Burda da çok gördüm. Bu seçimlerde yeni tanıtım Şekli galiba. Onlar destek veriyor zaten. Marka model renk ve kapattığı plaknaın üzerinde yazan yazıyıda söyleyin hocam... Çünkü yasak bu yani... Ve Fotoğraflayıp İlgili Parti Genel Merkezinede şikayet edin bunun gibi konularla çok ilgileniyorlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Benim park cezası yediğim yerde mobesenin dibinde park yapıyorlar, ceza için plaka görünmüyor. Bende bağımsız aday diye kendi adımı plakalığa yazasım geliyor. Ana caddelerde dolaşmıyorlar, polis söktürüyor. Sonra arka sokaklarda tekrar. Onun için sordum "Yada polisin bir işlem yapmadığını anladığımız zaman kime şikayet etmeliyiz?" diye. Valla ben hem Vali Fahribey'de hem de Gazi'de bolca varlar. Polisin bir şey dediğini de görmedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Uzun yola çıkarken tak arkaya öne, radar filan hak getire.Seçime kadar böyle rahatça dolaşacaklar demekki. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Şikayet ederken ne diyelim. Filan vekil adayının ismi yazılı plâkaya sahip araç diyerek mi. [emoji23] Polis çevirme yapmalı sık sık gördüğünü söktürmeli. Burda da çok gördüm. Bu seçimlerde yeni tanıtım Şekli galiba. Onlar destek veriyor zaten. O zaman onları da YSK'ya şikayet edeceksin Sonuç da bir şey çıkar mı ? Çıkmaz İçin rahatlar sadece 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts