İçeriğe Yönlendir

Sağ-Sol Kapıdan Gelen Tıkırtı

enver volkan bayrakcı

Recommended Posts

enver volkan bayrakcı

aracımın sağ ve sol kapı içlerinden tıkırtı sesleri gelmekte servise 2 defa götürdüm servis kapı ayarlarını da tam bozduğu için bi daha götürmek istemiyorum ses kesilmedi. içerisinde sanki taş varmış gibi taşlı yollarda cam açıkken felan ses geliyor bu konuda deneyimi olan arkadaş var mı ?

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Bence servisle felan hiç uğraşmayın iyi bir oto çamcı ve kilitciye gidin işiniz sorunsuz hal olur

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

Bence servisle felan hiç uğraşmayın iyi bir oto çamcı ve kilitciye gidin işiniz sorunsuz hal olur

hem fikirim çünkü kapı kolunun fotosunu çekip buraya koyacam sonra neden servisi eleştriyorsunuz diye bana yazıyorlar kapının kol dayama kısmını sökmek için tornavida ve ısmatula ile gerdirdiler hep çizildi zarar gördü söyledim başka türlü açılmaz dendi  yani ne diyim teşekkürler tavsiyeniz için

Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan

camları yarım indirdikten sonra bir tık kaldırın . ses gelmiyorsa cam krikosunun fiber bağlantıları bosluk yapmıs demektir..

Yorum bağlantısı
Gökhan Kaygısız

benım aracımda da gelıyordu bakıma verdıgımde soyledım servıse suan cok yok nadir gelıyor ama servıs gorevlısının soyledıgıne gore malesef kronik bır sıkıntı bızım araclarımızda.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

benım aracımda da gelıyordu bakıma verdıgımde soyledım servıse suan cok yok nadir gelıyor ama servıs gorevlısının soyledıgıne gore malesef kronik bır sıkıntı bızım araclarımızda.

bu araçların ne cok kronik hatası varmış böyle ya.

camları yarım indirdikten sonra bir tık kaldırın . ses gelmiyorsa cam krikosunun fiber bağlantıları bosluk yapmıs demektir..

o zaman ne yapmak gerekir peki  ? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geliyorsa mı? miyor sa mı?

Yorum bağlantısı

Bazen bu tip.sesleri gidermek icin yapilan mudahaler hem araca zarar veriyor hem de ses azalmadigi gibi baska yerlerden sese neden oluyor.

Sifir trim sesi olan arac yok bu gercek. Bu konuda en basarili arac Honda. Rezonans seviyesi cok dusuk oldugu icin sanirim problemi bastan cozmusler.

Bugun kapidaki sesler gitse, motor devrinden dolayi zirilti duyarsiniz, onu kesseniz, hb aracin bagaj icinden her daim ses gelir. Hatta aracta yol ve ruzgar sesi olmasa cok daha rahatsiz edici sesler de duyulabilir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

Bazen bu tip.sesleri gidermek icin yapilan mudahaler hem araca zarar veriyor hem de ses azalmadigi gibi baska yerlerden sese neden oluyor.

Sifir trim sesi olan arac yok bu gercek. Bu konuda en basarili arac Honda. Rezonans seviyesi cok dusuk oldugu icin sanirim problemi bastan cozmusler.

Bugun kapidaki sesler gitse, motor devrinden dolayi zirilti duyarsiniz, onu kesseniz, hb aracin bagaj icinden her daim ses gelir. Hatta aracta yol ve ruzgar sesi olmasa cok daha rahatsiz edici sesler de duyulabilir.

Saygilarimla.

haklısınız da en başarlı araç honda ise en kötüsü de şahsi görüşüme göre fiesta bence ...ses entrasan bişey yani cam kapatıyom aradan 15 sn sonra sankı cam tusu devreye giriyor da yukarı cam vuruyo gibi ses geliyor ardından taşlı bi yolda çat çut ses geliyor en garip olanı da servisin buna normal deyip test sürüşünde benim sağ koltukdan duyduğum sesler aa ses mi geliyor ben duymadm demeleri :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan

Camlar bir ray üzerinde fiber bağlantılar sayesinde hareket edebilirsiniz zamanla boşluk yapar. Camı yarıya kadar indirin. Ses yapar( boşluk yaptığı için )

Bir tık kaldırın sesi keser. Eğer ses burdan geliyorsa bu fiber bağlantı lar veya cam krikosu kimle degisir...

Cam krikosu komple de

Degisir

(Akıllı telefon un azizligi)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

Camlar bir ray üzerinde fiber bağlantılar sayesinde hareket edebilirsiniz zamanla boşluk yapar. Camı yarıya kadar indirin. Ses yapar( boşluk yaptığı için )

Bir tık kaldırın sesi keser. Eğer ses burdan geliyorsa bu fiber bağlantı lar veya cam krikosu kimle degisir...

Cam krikosu komple de

Degisir

(Akıllı telefon un azizligi)

dediğinizi yaptım ama ses gelmedi sadece camı tamamen kapattıktan sonra sankı düğme takılı kalıyor gibi 2-3 kere tık tık ediyor daha sonrasında sarsıntı da ses gelmeye başlıyor mersin tarsus çözüm bulamadı adana ya götürcem olmadı kendim söküp bakacam

Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan

cam krikosunu söküp elden geçirmek gerekiyor. Dediğim fiber parça ve cam kriko halatının değişmesi gerekebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

cam krikosunu söküp elden geçirmek gerekiyor. Dediğim fiber parça ve cam kriko halatının değişmesi gerekebilir. 

bunu doğal olarak garantiden değişirler dimi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...