İçeriğe Yönlendir

Ankara Cam Filmi Yardım

Abdullah Ardıç

Recommended Posts

Abdullah Ardıç

Cam filmi yaptırmak istiyorum, ankara da yapan yerleri biliyor musunuz?

Muayeneden cam filminin %30'a kadar hafif kusurlu olarak geçtiğini duydum. Doğru mudur?

Kaça mal oluyor yaptırmak, yaptırırken camları çıkartıyorlar mı, çıkartıyorlarsa garantiye bişey oluyor mu?

Bir yerdeki başlıkta ön cama yaptırmayın diye okudum, ceza problemleri gibi, benim de korkum özellikle arka cam uygulamasında özellikle rezistans sorunu çıkabilirmiş iyi yapılmazsa.

Amerikan çizilmez deniliyor, her markanın ürünlerinde bu çeşitleri var mı?

Bu camlar filmlerin çeşitleri nelerdir, hangi özelliklerine dikkat etmek gerekir?

Ayrıca; İstanbul da trafikte bir focusta gördüm, ön camı göremedim maalesef, fakat çok hoş olmuş,

sizlerin önerisi nedir acaba, teşekkürler

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Abdullah Bey piyasada çok çeşitli filmler var. Öyle ki fiyatlar 50 Tl-400 TL arasında değişiyor. Siz bütçenizi belirtirseniz daha kolay tavsiyede bulunabiliriz. Ön cama renkli film uygulaması genelde tavsiye edilmiyor. Yansıma yapması, görüşü azaltması vb. nedenlerden. Cam filminin garantiyi etkilediğini hiç duymadım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Camı filmi diye muayanede ağır kusur alanı hiç duymadım, bu arada %30-20 gibi söylemlerin herhangi bir değeri yoktur, bunu ölçen bie cihaz olmadıkça.Bu geçirgenliklerin ticari olarak söylemidir.

Yorum bağlantısı
Oguz Dinler

ankara'da varmı bilmiyorum fakat cam filmde benim tercihim llumar'dır.belki biraz pahalı olabilir ama işçiliği gerçekten çok iyi...camlar çıkarılıyor fakat hiç bir problem yaşanmıyor...

Yorum bağlantısı
Koray Koru

Ben bugün Ziebart da sordum, açılışı 589TL den yaptılar sonra öyle böyle derken indiler ama fiyat uçuk, piyasadaki ürünlerin çoğunun UV olmadığını, solmaya akmaya kokmaya ömür boyu garantili olduğunu, ürünlerinin kalitesini konuştuk ama fiyat makul bir seviyeye gelmedi.

TUV ilk zamanlarında çok sorun çıkarttığı bu konuda artık farklı yaklaştığını ve hafif kusur olarak değerlendirdiğini belirtti.

3M ile görüştüm onlarda nakit fiyat için umarım yanlış hatırlamıyorumdur 380TL rakamını verdi.

Forumda da çok yazışılmış ama net bir karar veremedim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

bende llumar var çok memnunum. 589 tl mi? Tek kelime ile uçmuş onlar.

Yorum bağlantısı
Abdullah Ardıç

bugün yolda tesadüf bir oto yıkamacıda cam filmi yazıyor, gittim sordum. Çalışan markayı bilmiyormuş anlayan dışardaymış,

ön cam hariç 250 TL 3 taksit yaparız diyor. Ustası konya yolundaki göral ın üstünde bir yerden geliyormuş artık ne kadar doğru bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Caner Güneş

bu film konusu ankara için forumda bir kere daha tartışılmıştı ve bazı adresler alınmıştı.

telefon ile konuştum verılen adresle. bu hafta içinde gidip yaptıracagım buyuk ıhtımalle ve ayrıca club için fiyatta alacagım makul bir sevıyede. tel de konuştugum amerikan cam filmi 2 yıl garanti için 150 gibi bir fiyat almıştım. en iyi filmede ömür boyu garanti 250 tl demişti. markasını hatırlamıyorum.

filmler bir araba için paket halinde yurtdısından gelme filmlermiş.

yaptırdıgımdada resimlerle burada olacagım tekrar vede tavsiyelerimi iletecegim sizlere.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bu konu iyi olmuş. Bildiğim 1-2 konuyu paylaşmak istedim...

- American, çizilmez falan hikaye... Çizilmez filmler size değil, işi yapan ustaya kolaylık sağlıyor. Ve en kötü özelliği Sökerken çok sıkıntılı oluyor çizilmez filmler.

- Eğer usta bu film dandik çizikler belli olur, çizilmez american film yapalım diyorlarsa; Hemen ordan çıkın, Kendinize başka çizmeden film çekebilen bir usta bulun...

- ziebart, llumar tarzı yerlerde yapılan filmler dışında mümkün olduğunca maliyeti azaltmaya çalışın, Çünki Aradaki fiyatı kalite olarak telafi edemiyorsunuz.

- 2005'in mayıs ayında 5TL ye bi rulo cam filmi almıştım. arkadaşımla beraber 2-3 saatte hallettik kapının önünde. 2007 Eylül ayında geri sökmüştüm Muayeneye giricem diye. kimse demezdi 2 senelik film diye. Muayeneden sonrada fırsat bulamadığımdan 50TL ye evin yakınındaki aksesuarcıya çektirmiştim, Çok ta memnunum. Ziebart'ta film yapılmış arabayada bindim hiç arada 300tl lik fark göremedim...

- Ziebart vb. yerlere bukadar para vermek çok saçma geliyor bana. Çevirmenin birinde geldi çizdi polis elindeki anahtarla (olmuyo değil) ne olcak o Ömür boyu garanti ???

- Bugün 10TL ye bir rulo(6m x 50cm) film aldım (Black) . Pazar günü işe koyulcam Hondaya komple film çekicem. Hadi bakalım.

Yorum bağlantısı
Utku Çay

bende ya ucuz film kullanma taraftarıyım

eğer cebimden 300-400 çıkacaksa renkli cam yaptırırım, polisle de sorun yaşamam

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Aynen bende ilk defa deneyecem ama şu havanın durulmasını bekliyorum başarırsam ankaradaki tüm forumdaşların arabasına çekeriz.Ama arka cam için düşünüyorum bi problem olmaz umarım.Onur bey siz hangi filmi tavsiye edersiniz hangisini alıyım bide bu arka cam için ne yapıyım ne yapmayım sizce.

ostim ivedik sanayinde oto moda da 120 tl ve garanti veriyorlar bilginize arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

İskitler Eyüpoğlu da bayağı iyiymiş. Fiyatı da çok uygundu.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ben eyüpoğlunda yaptırmıştım 100TL'ye. 2 sene oldu. Bir daha yaptırmam gerekiyor.. Ucuz yapılan filmler zamanla soluyor. Eyüpoğlu iyi ama bu işte..

Yorum bağlantısı
Koray Koru

Merhabalar,

Gözle görünen fark olmasada Ziebart gibi markaların malzemelerinin farklı olduğu iddalarını bilen birinden teyit almak isterdim, güneş gözlüklerinede vitrinde baktığımızda siyah cam siyah cam olarak görünüyor ancak birisi UV kırıyor diğeri UV işlemi görmüyor sadece görüntüde siyahlık yapıyor.

Zieabet kataloğunu incelediğimde film içindeki malzemeler sayesinde ısı yalıtımı UV geçirgenliği gibi konularda başarılı olduğunu görüyorum.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Ziebarttan en açık ton filmli aracım. Oldukça memnunum 15 ay oldu yaptıralı. Ne solma ne atma - kabarma ne de en ufak bir çizilme yok. Fiyatı ise hakkettiğinden biraz fazla evet. Sefa Bey'in dediği rakamlara ziebartta yaptıra bilirseniz başka yere bakmayın derim.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Şimdi ziebart ne marka film kullanıyor?

3M Film olayında iyi bir marka, Alıp kendinizde aksesuarcılara yaptırtabilirsiniz. 50TL verip film benden dedinizmi çok güzelde işçilik çıkartıyorlar...

Ayrıca 250-300gibi bir rakam vermektense, ben 2 senede 1 film değiştirmeye razıyım.

Gerçi bu işler her şeyde olduğu gibi zevk-renk-bütçe ve amacına göre tercih ediliyor. Saygım sonsuz. Bizimkisi sadece öneri :)

Yorum bağlantısı
Koray Koru

İyi fikir aslında, 3M film dışarıdan alınabiliyorsa ne güzel, alıp yaptırtırım.

Ziebart film olarak kendi markasını kullanıyormuş? ama ne şekilde temin ediliyor bilmiyorum.

Şimdi ziebart ne marka film kullanıyor?

3M Film olayında iyi bir marka, Alıp kendinizde aksesuarcılara yaptırtabilirsiniz. 50TL verip film benden dedinizmi çok güzelde işçilik çıkartıyorlar...

Ayrıca 250-300gibi bir rakam vermektense, ben 2 senede 1 film değiştirmeye razıyım.

Gerçi bu işler her şeyde olduğu gibi zevk-renk-bütçe ve amacına göre tercih ediliyor. Saygım sonsuz. Bizimkisi sadece öneri :D

Yorum bağlantısı
Abdullah Ardıç

iskitlerdeki eyüpoğlunu ben de duydum. İşçiliğinin iyi olduğunu söyledi bir 2 sene önce yaptırmış bir arkadaş. o gün bugündür kullanıyor bir sorun yok

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Alper Selver

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi fiesta aracım var. Arka camlar karartma ancak önlerde yok. Bundan dolayı da yolculuk esnasında Güneş'in tacizine uğruyorum. Bu nedenle cam filmi çektirmeye karar verdim. Ancak marka takıntım olduğu için de solarguard, llumar ve ya 3m olarak düşünüyorum. Bunları Ankara da hem ucuz hem de güzel olarak yapan neresi vardır? Bir de ön cama da film çektirmeli miyim?

Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı

Ön cam çok gereksiz ve tehlikeli olabilir ama Güneş rahatsız ediyor derseniz ön cama güneşlik şeklinde film çekilebiliyor hem güneşten koruyor hemde görüşü düşürmüyor tabi son karar sizin ama komple filmde sıkıntı çekersiniz ön cam için

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ön cama bence de olmaz..güneşlik gibi yarım yaptıranlar olabiliyor o da güzel durmuyor bence.

Yorum bağlantısı

Hem ucuz hem düzgün işçilik zor.

Solargard tavsiye ederim.

Çölgeçen ticaret.

Bi fiyat alın.

Ön cam için çok kaliteli film işinizi görecektir.

Yorum bağlantısı
Alper Selver

Şu anda Llumar ve markasını bilmediğim ama referans aldığım bir yer arasında kaldım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...