levent ceyhan 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 aracacın triger seti debriyaş baskı balata ve bilyası alternatör kayısı sanzıman yağı balatalar yeni değişti. bu değişimden sonra rampalarda motorda horultu sesi gelmeye başladı.ustaya götürdüm manifoldan geliyordur dedi. kontrol etti yok ondan değil dedi.daha sonra havalandırma hortumu çıkmış dedi. yerine taktı. sanki ses biraz azalır gibi oldu ama ses devam ediyor.sizce neden olabilir Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Standart kötü usta taktiği Bulamadım problemi demektense birşey uydur gitsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 triger kayışı hatalı takılmış olabilir. yakıtınız ve çekiş birebir aynı mı eskisi ile? Yorum bağlantısı
levent ceyhan 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Ayni bi degisiklik yok ama gaza yuklenince motor sesi eskiye gore daha fazla ve horultulu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Maalesef aracınız da sente ayarı bozulmuş. Motor daha türeşimli ve sesli çalışır. Yakıt çok fark etmese de bir miktar artar..Araç performansında da özellikle yokuşlarda biraz düşüş olur. Trigeri aparatsız değiştirmişse %90 sorun bundan kaynaklıdır. Yorum bağlantısı
levent ceyhan 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Maalesef aracınız da sente ayarı bozulmuş. Motor daha türeşimli ve sesli çalışır. Yakıt çok fark etmese de bir miktar artar..Araç performansında da özellikle yokuşlarda biraz düşüş olur. Trigeri aparatsız değiştirmişse %90 sorun bundan kaynaklıdır. Bugun baska bi ustaya gosterdim oda ayni seyi soyledi Ayhan bey. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bugun baska bi ustaya gosterdim oda ayni seyi soyledi Ayhan bey. Focuslar sente olayında biraz toleranslı. Başka araç olsa motor kitler kalır..Focuslar çalışıyor ancak randımanlı olmuyor. Tabii bu dediğim 1- 1.5 diş kaçmışsa falan.. Geçmiş olsun.. İyi bir usta ayarı kolayca yapar. Bu durum motora zarar vermez.. 18 Mayıs 2015 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
levent ceyhan 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Focuslar sente olayında biraz toleranslı. Başka araç olsa motor kitler kalır..Focuslar çalışıyor ancak randımanlı olmuyor. Tabii bu dediğim 1- 1.5 diş kaçmışsa falan.. Geçmiş olsun.. İyi bir usta ayarı kolayca yapar. Bu durum motora zarar vermez.. Ayhan bey ilginiz icin tesekkurler yarin baktiracagim 1 Yorum bağlantısı
levent ceyhan 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 Arkadaslar cok ilginc ama bugun gittim yaptirdigim yere usta hava filtrsinden olabilir dedi.yeni taktigimiz filtreyi cikardi.yenisini takti.buji kablosunu degistirdik.eksoz manifoldunun civatalarini kontrol etti.aracin triger sentesi bozuk olabilir diyorlar dedim. Onuda soktu.sente normal dedi.ben bozuk is yapmam dedi.ciktik denemeye ayni horultuya devam hic bi degisiklik yok.sinirlerim altust.bide hava filtresinden cikista hava sensoru var onun soketini yerinden cikarinca sanki ses biraz azalir gibi oldu.boyle bi dene dedi.birde adam 150 tl iscilik istedi bugun yaptiklari icin sorun cozulmedi.arabayi baska bi ustaya goturdum oda iddia ediyo sentede ayarsizlik var diye. Yarin ona goturup sokturecegim.sonucu cok merak ediyorum.arkadaslar ben yandim siz yanmayin boyle tamirleri emin olmadiginiz yerlere yaptirmayin.bi dunya para havaya gitti.sestede azalma falan yok.hava sensorunun kablosunu yerine taktim.cok ilginc bisey daha ustanin biri diyorki on tekerlek bilyalari degismesi lazim oburu diyor arka teker bilyalari gidik.onler idare eder.bundan onceki bakimi serviste yaptirmistim.hic sorunsuz 5 yil kullandim.keske 1000 lira fazla verseydimde kafam rahat olsaydi. Yorum bağlantısı
levent ceyhan 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Konuya pek alaka gosteren yok ama birilerine faydasi olur diye yaziyorum sonucu.Cok sukur sorunu hallettik.arabada sorun kalmadi.Baska bir ustaya goturdum arabanin sente ayari bozukmus sente ayari yapildi. Araba fisek gibi firliyor ses mes kalmadi.ilk calismada zorlaniyordu sorun gitti.adam isinin ehli.bu sorunu halledip aldigi parayi hakeden ustanin reklamini yapmakta benim borcum.Balikesir sanayi Barlas otogazin karsisi OKTAY usta. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Konuya pek alaka gosteren yok ama birilerine faydasi olur diye yaziyorum sonucu.Cok sukur sorunu hallettik.arabada sorun kalmadi.Baska bir ustaya goturdum arabanin sente ayari bozukmus sente ayari yapildi. Araba fisek gibi firliyor ses mes kalmadi.ilk calismada zorlaniyordu sorun gitti.adam isinin ehli.bu sorunu halledip aldigi parayi hakeden ustanin reklamini yapmakta benim borcum.Balikesir sanayi Barlas otogazin karsisi OKTAY usta. Levent Bey, Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Konuya ilgi meselesine pek takılmayın bence; burası reyting almak için yazılan bir yer değil. Benzer bir sorun yaşayan başka birisi buraya ulaştığında kalabalıkta kaybolmadan doğrudan çözüme ulaşabilecekse bu paylaşımınız gerçekten amacına ulaşacaktır. Kimse görmediği bir araba için benzer bir sorunu daha önce yaşamadıysa yorum yapma zorunda değildir zaten. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
levent ceyhan 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Levent Bey, Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Konuya ilgi meselesine pek takılmayın bence; burası reyting almak için yazılan bir yer değil. Benzer bir sorun yaşayan başka birisi buraya ulaştığında kalabalıkta kaybolmadan doğrudan çözüme ulaşabilecekse bu paylaşımınız gerçekten amacına ulaşacaktır. Kimse görmediği bir araba için benzer bir sorunu daha önce yaşamadıysa yorum yapma zorunda değildir zaten. Tekrar geçmiş olsun. Levent Bey, Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Konuya ilgi meselesine pek takılmayın bence; burası reyting almak için yazılan bir yer değil. Benzer bir sorun yaşayan başka birisi buraya ulaştığında kalabalıkta kaybolmadan doğrudan çözüme ulaşabilecekse bu paylaşımınız gerçekten amacına ulaşacaktır. Kimse görmediği bir araba için benzer bir sorunu daha önce yaşamadıysa yorum yapma zorunda değildir zaten. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts