İçeriğe Yönlendir

Ankara Spoiler

Alper Selver

Recommended Posts

Alper Selver

Merhabalar,

Daha önce arabaya spoiler yaptırmayı planladığımı söylemiştim. Şu anda iş neticelenmek üzere diyebilirim. Malum sitede şu şekilde bir ilan buldum. Hem konum itibariyle yakın olması hem de orjinal olduğu belirtilmesi üzerine bu ilana yoğunlaştım. Bu ilan hakkında yorumunuz nedir? Başka tavsiyeniz olur mu? tabi bu arada aracım metalik renk olduğu için sonradan metalik olarak boyanabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Bu satıcıdan forumumuzda birçok kişi ürün aldı ben dahil orijinal. Boyada da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Alper Selver

Peki kendisini tanıyan var mıdır? bana ürün alımı konusunda yardımcı olabilecek birisi. Direkt olarak spoiler alan var mıdır? Fiyat konusunda yorumunuz nedir? Yerleri işyerime yakın olduğu için alma durumunu direkt olarak elden yapmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

Bu arada Serkan bey Elvan fordda Ürünün olduğundan bahsetmişsiniz. Burada ürün fiyatı nasıldır? Ürün orjinal midir? Tavsiye eder misiniz?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu arada Serkan bey Elvan fordda Ürünün olduğundan bahsetmişsiniz. Burada ürün fiyatı nasıldır? Ürün orjinal midir? Tavsiye eder misiniz?

Orijinal ürün diye biliyorum, paketlerini açıp bakmadım ama Fiesta için olduklarını biliyorum.. Arayıp sorabilirsiniz, Ahmet bizim forumu iyi bilir..

Ahmet cep: 0544 637 00 08

Yorum bağlantısı
Alper Selver

Orijinal ürün diye biliyorum, paketlerini açıp bakmadım ama Fiesta için olduklarını biliyorum.. Arayıp sorabilirsiniz, Ahmet bizim forumu iyi bilir..

Ahmet cep: 0544 637 00 08

Serkan bey yardımınız için teşekkürler. İnşallah Sınavımdan sonra kendisi ile iletişime geçerim.

Yorum bağlantısı
Alper Selver

Bugün iki firma ile de iletişime geçtim. Elvan ford yan sanayi fiber ürüne 300 TL fiyat verdi. Ancak benim bulduğum yer orjinal plastiğine 250tl fiyat verdi. Bu iş biraz Kuşku uyandırdı bende. Elvan ford mu çok para istiyor yoksa bulduğum yer mi sahte ürün satıyor?

Yorum bağlantısı
Alper Selver

Galip Beyden spoilerı satın aldım. Birebir arabanın renginde ve direkt yerine oldu. Çok da hoş gözüküyor. Arabayı yıkattığımda spoilerlı fotoğraflarını ekleyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...