Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Furkan kardeşim bir işi için Eskişehir'den gelmiş, Mustafa kardeşim de Körfez'den gelmiş, spontane bir ocakbaşı etkinliği ile 3 Yıldız toplantısı yaptık, yemeğimizi yedik lastiklerimizi yaktık. Ne demiş bir forumdaş; "yanlayamayan bizden değildir..." tabi biz de yanladık ve resimledik eski tüfekleri. Ersel kardeşim gibi hiç bir toplantı da bizi yalnız bırakmayan ve ocakbaşı meraklısı bazı yakın dostlara haber veremedik yemek ve çay için kusura bakmasınlar, malum anlık gelişme ve ufak bir buluşmaydı, bir dahakine bol vakitlide kalabalık toplanırız inşallah. Önce etler sucuklar ateşi tattı, etleri yutarak yok ettik ve bizim depolar doldu, sonra sıra geldi yıldızların keyfini yerine getirmeye. Videomuz da gelsin, lastikler yeni taktım ama haftada bir yanlamazsan küsüyor namussuzlar... Eski tüfek yıldızlar arz-ı endam ederken, Mustafa da tekrar güle güle kullansın yeni arabasını Ekleme: (Veda videosu) 24 Mayıs 2015 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Veda eklendi 20 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Benim videoyu izleyemedim ya [emoji14] Kiyamadiniz arabalariniza anca bir tane var https://www.youtube.com/watch?v=ynLSRf_xMMA&feature=youtu.be Afiyet olsun Ali eski Ali Saolasin Ersel kardesim, bi dahakine beraber ezeriz etleri insallah. 23 Mayıs 2015 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Kiyamadiniz arabalariniza anca bir tane var https://youtu.be/ynLSRf_xMMA Saolasin Ersel kardesim, bi dahakine beraber ezeriz etleri insallah. 1 yıldır ezecez de ezeriz inşallah 2020 de. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Keşke bir doğancı dan ders alsaydınız Muhabbet güzel maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Maşallah Yıldızlara Diğer yıldızları niye dönerken göremedik Furkan abi V6'nın hakkını verseydin lastikler sıfır diye kıyılamadı galiba Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 bensiz yanladınız haa. Aradik ama cep kapaliydi, yoksa 30 dk yol hemen gelinir [emoji1] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Kiyamadiniz arabalariniza anca bir tane var https://youtu.be/ynLSRf_xMMA gizli video diyor Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 gizli video diyor İş Bankası görmesin dedim https://www.youtube.com/watch?v=ynLSRf_xMMA&feature=youtu.be Maşallah Yıldızlara Diğer yıldızları niye dönerken göremedik Furkan abi V6'nın hakkını verseydin lastikler sıfır diye kıyılamadı galiba Furkan ile Mustafa'nın arabaları çok kıymetli Kıyamıyorlar, ben kibarca yanlıyorum bişey olmuyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Abi, şu arabayı bi otutturup sıfır çizemedin ortaya bir topuklu kırmızı ayakkabı giymiş manken şart 23 Mayıs 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Ahlaksız herifler Konuş abi yanındayım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Abi, şu arabayı bi otutturup sıfır çizemedin ortaya bir topuklu kırmızı ayakkabı giymiş manken şart Lastiklere yazık, yeni aldım çıkma Yokohama Advan Sport daha 16.000 km de lastikler Sıfır çizmek en kolayı İlteber, direksiyonu kır sonuna kadar sabit tut bas gaza dön babam dön çocuk işi, marifet devamlı yengeç gibi durmadan drift onu da biz beceremiyoruz + arabalar müsait değil teknik ve güç olarak, kilitli diff yok vs Belki Furkanın ki sürekli yanlayabilir kilitli diff olsa ama bizim 200 Kompressor serisinin anca bu kadar nefesi. Manken kolay, hemen ayarlarım Ahlaksız herifler Konuş abi yanındayım. Kıskanç önden çekişliler 23 Mayıs 2015 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Kıskanç önden çekişliler Kötü yerden vurdun ama 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Maşallah Yıldızlara Diğer yıldızları niye dönerken göremedik Furkan abi V6'nın hakkını verseydin lastikler sıfır diye kıyılamadı galiba Aynen öyle lastikler çok yeni, birde contiler yana pek gelmiyor, ömürden ömür gidiyor. Ali abi çok ezdi ama kıyamadım. Zaten beceremiyorum da 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 İş Bankası görmesin dedim Furkan ile Mustafa'nın arabaları çok kıymetli Kıyamıyorlar, ben kibarca yanlıyorum bişey olmuyor Abi arabaya değil lastiklere acıdım. Al sen dön dedim sende kıyamadın 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Abi arabaya değil lastiklere acıdım. Al sen dön dedim sende kıyamadın Yazık tabi daha yeni almışsın, ama bişey olmaz 1 kere den Hani araç kamerası ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 bizimkide önlü arkalı kayıyor 6 yıllık lastik nerdeyse 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Yazık tabi daha yeni almışsın, ama bişey olmaz 1 kere den Hani araç kamerası ? 1 kere döndüm ama çekmediniz. Kamera kaydı için pc yanımda değil abi yarın atacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 1 kere döndüm ama çekmediniz. Kamera kaydı için pc yanımda değil abi yarın atacağım. Çektim de koymiyim istersen, ben market garajında boş park yeri ararken bile senden daha hızlı dönüyorum Ok, bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Çektim de koymiyim istersen, ben market garajında boş park yeri ararken bile senden daha hızlı dönüyorum Ok, bekliyoruz. Koy abi biraz dalga geçsinler, belki gaza gelir yarın bir video çekerim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Yok estağfurullah ama, lastiklere iyi para verdin, sicagi sicagina insanin ici acir, bende olsa yapmam valla... Sildim ben onu, park yeri ariyorsun sandim [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts