Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Yok estağfurullah ama, lastiklere iyi para verdin, sicagi sicagina insanin ici acir, bende olsa yapmam valla... Sildim ben onu, park yeri ariyorsun sandim [emoji14] Hyundai getz ile bile daha iyi dönenler var diye duyumlar aldım C320 değil de c160 mıymış Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Ali abimden güzel bir hediye aldım, kesesine bereket Allah birini bin etsin inşallah. Hyundai getz ile bile daha iyi dönenler var diye duyumlar aldım C320 değil de c160 mıymış Getz deme bana yakarım ortalığı 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Furkan Avcı Orhanli da park yeri ariyor https://youtu.be/aAc7naHILN4 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Furkan Avcı Orhanli da park yeri ariyor https://youtu.be/aAc7naHILN4 :D neyseki video da itiraf etmişim, ben yapamıyorum bunu diye, ahahah çok güldüm ya. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Güzel bir buluşma olmuş Ali abinin de maşallahı var... 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Ayağımizin dibi imiş. Haberimiz olaydı biz de yıldız görmeye gelirdik. Hem de benim yıldız aldıran getzi getirirdim 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Ali abimden güzel bir hediye aldım, kesesine bereket Allah birini bin etsin inşallah. Gule gule kullan Furkan kardesim, lafi bile olmaz. Amin cumlemizin insallah en basta sagligimizi. :D neyseki video da itiraf etmişim, ben yapamıyorum bunu diye, ahahah çok güldüm ya. E gaza basmiyorsun sonuna kadar, Contilerin yeni olmasi o pedala basinci az verdirdi. Zeminde baya kotuydu lastik katiliydi haklisin. Bi dahakine Istanbul park in otoparkinda yapariz orasi kaymak gibi zeminli Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Mindar Keşke sen de olaydın, tavanında patinaj çekerdik Naylonun erirdi kıskanç insan. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş,özellikle Ali abinin showuna bayıldım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Güzel toplantı olmuş. Gidin Mercedes Club kurun Siz.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 tırt neden? çünkü yıldız, işim olmaz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Ali abi yine otoparkta görmüşler seni, görelim artık otobanlarda Böyle olmuyor ama altında ciğerli makina var, 1.4-1.6 tdci gibi otoparktan çıkmıyorsun Yıldıza saygı olan vidyolarımız var yanlış olmasın 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Güzel toplantı olmuş. Gidin Mercedes Club kurun Siz..Tesekkurler Cenk, var aslinda Mbclubtr ama biz burayi seviyoruz tırt neden? çünkü yıldız, işim olmaz. Tirt Lokman abi, en iyisi Fort [emoji6] Ali abi yine otoparkta görmüşler seni, görelim artık otobanlarda Böyle olmuyor ama altında ciğerli makina var, 1.4-1.6 tdci gibi otoparktan çıkmıyorsun Yıldıza saygı olan vidyolarımız var yanlış olmasın Çakmaktaş kardeşim ben otopark soforuyum zati, korkuyorum tem e-5 falan hep ara sokaklardan parklardan atlaya atlaya gidiyorum istedigim yerlere. Mustafa almis aklini atmis 10 araba fark tem de sana hala mercedes istiyorsun tokatlanmak icin, benim ki sana 15 araba fark atar o kesin, ben de o yuzden benzin bosuna gitmesin diye seni tokatlamiyorum sonuc belli. Cigeri var ama ben hiz icin almadim ki, konfor guvenlik ve kalite icin araba aldim, hiz merakim olsa leon cupra alirim [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 İlk mesajada eklendi Eline saglik, amma da karanliga kalmisiz [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 otoparkta duramamış yolda . amortisör mü patlak? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Haberimiz olaydı yanlamaya dördüncü olurduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size.. Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Hem dostlara hem de yıldızlara kocaman alkışlar ve kocaman Maşallah'lar..... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size.. Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat. Yanlız dikkatinizi çekerim, kamyon FORD avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii Abi benzin deposu yarım dolu ve lpg de tama yakın. Aslında Ali abinin arabada avantgarde Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii otoparkta duramamış yolda . amortisör mü patlak? Kıskanmayalım, arayalım bulalım güzel bir Mercedes, siz de gerçek bir otomobile binmiş olun hayatınızda ilk kez Sayın Çaylar Buyur Bey Abicim Dedecim... Yanlız dikkatinizi çekerim, kamyon FORD Abi benzin deposu yarım dolu ve lpg de tama yakın. Aslında Ali abinin arabada avantgarde Hehehe Ford'un her modeli kamyon zati bizim arabalara göre öğle değil mi Furkancım Dolu full+full Avantgarde Clk hem de en temizi gözünün önünde ama göremiyor Çaylar Abi malum yaş kemale erdi bizim gibi genç dill İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size.. Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat. Kamyoncu hayran kaldı seyretti el çırptı, adam Ford a biniyor 3 Mercedes i görünce paralize oldu seyre daldı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts