İçeriğe Yönlendir

3 Yıldız Kral'ın Pendik Ocakbaşı Keyfi Yanan Lastikler

Ali Elöver

Recommended Posts

Yok estağfurullah ama, lastiklere iyi para verdin, sicagi sicagina insanin ici acir, bende olsa yapmam valla...

Sildim ben onu, park yeri ariyorsun sandim [emoji14]

Hyundai getz ile bile daha iyi dönenler var diye duyumlar aldım :p  C320 değil de c160 mıymış  :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

b4036871ecd022d7071a90e6c9d1f6f6.jpg

Ali abimden güzel bir hediye aldım, kesesine bereket Allah birini bin etsin inşallah.

Hyundai getz ile bile daha iyi dönenler var diye duyumlar aldım :p C320 değil de c160 mıymış :D

Getz deme bana yakarım ortalığı :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Ayağımizin dibi imiş. Haberimiz olaydı biz de yıldız görmeye gelirdik. Hem de benim yıldız aldıran getzi getirirdim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abimden güzel bir hediye aldım, kesesine bereket Allah birini bin etsin inşallah.

Gule gule kullan Furkan kardesim, lafi bile olmaz. Amin cumlemizin insallah en basta sagligimizi.

:D :D neyseki video da itiraf etmişim, ben yapamıyorum bunu diye, ahahah çok güldüm ya. :D

E gaza basmiyorsun sonuna kadar, Contilerin yeni olmasi o pedala basinci az verdirdi. Zeminde baya kotuydu lastik katiliydi haklisin. Bi dahakine Istanbul park in otoparkinda yapariz orasi kaymak gibi zeminli ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Mindar :nazar:

Keşke sen de olaydın, tavanında patinaj çekerdik :) Naylonun erirdi kıskanç insan.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ali abi yine otoparkta görmüşler seni, görelim artık otobanlarda :) Böyle olmuyor ama altında ciğerli makina var, 1.4-1.6 tdci gibi otoparktan çıkmıyorsun ;)

Yıldıza saygı olan vidyolarımız var yanlış olmasın :);)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Güzel toplantı olmuş. Gidin Mercedes Club kurun Siz..:D

Tesekkurler Cenk, var aslinda Mbclubtr ama biz burayi seviyoruz ;)

tırt neden? çünkü yıldız, işim olmaz. :D

Tirt Lokman abi, en iyisi Fort [emoji6]

Ali abi yine otoparkta görmüşler seni, görelim artık otobanlarda :) Böyle olmuyor ama altında ciğerli makina var, 1.4-1.6 tdci gibi otoparktan çıkmıyorsun ;)

Yıldıza saygı olan vidyolarımız var yanlış olmasın :);)

Çakmaktaş kardeşim ben otopark soforuyum zati, korkuyorum tem e-5 falan hep ara sokaklardan parklardan atlaya atlaya gidiyorum istedigim yerlere.

Mustafa almis aklini atmis 10 araba fark tem de sana hala mercedes istiyorsun tokatlanmak icin, benim ki sana 15 araba fark atar o kesin, ben de o yuzden benzin bosuna gitmesin diye seni tokatlamiyorum sonuc belli.

Cigeri var ama ben hiz icin almadim ki, konfor guvenlik ve kalite icin araba aldim, hiz merakim olsa leon cupra alirim [emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

İlk mesajada eklendi :)

Eline saglik, amma da karanliga kalmisiz [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size..  :D  :D  :D

Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat.  :flowers:  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hem dostlara hem de yıldızlara kocaman alkışlar ve kocaman Maşallah'lar.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size.. :D:D:D

Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat. :flowers::bravo::nazar:

Yanlız dikkatinizi çekerim, kamyon FORD :)

avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii

Abi benzin deposu yarım dolu ve lpg de tama yakın. Aslında Ali abinin arabada avantgarde ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

avangarde farkı fotodan bile belli oluyor bu mesfeden gri de. yengeci düz yürütmeye çalışmak zor tabii :D

otoparkta duramamış yolda . amortisör mü patlak?

Kıskanmayalım, arayalım bulalım güzel bir Mercedes, siz de gerçek bir otomobile binmiş olun hayatınızda ilk kez Sayın Çaylar Buyur Bey Abicim Dedecim...

Yanlız dikkatinizi çekerim, kamyon FORD :)

Abi benzin deposu yarım dolu ve lpg de tama yakın. Aslında Ali abinin arabada avantgarde ;)

Hehehe Ford'un her modeli kamyon zati bizim arabalara göre öğle değil mi Furkancım :p

Dolu full+full Avantgarde Clk hem de en temizi gözünün önünde ama göremiyor Çaylar Abi  malum yaş kemale erdi bizim gibi genç dill :) 

İyi kamyoncu aşağıya inip sıfır çizdirmemiş size..  

Hepinize ve hepsine maşallah.. Yıldız, Yıldız dır.. Gerisi teferruat. 

Kamyoncu hayran kaldı seyretti el çırptı, adam Ford a biniyor 3 Mercedes i görünce paralize oldu seyre daldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...