Süha Demirtaş 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Tesekkurler Cenk, var aslinda Mbclubtr ama biz burayi seviyoruz Tirt Lokman abi, en iyisi Fort [emoji6] Çakmaktaş kardeşim ben otopark soforuyum zati, korkuyorum tem e-5 falan hep ara sokaklardan parklardan atlaya atlaya gidiyorum istedigim yerlere. Mustafa almis aklini atmis 10 araba fark tem de sana hala mercedes istiyorsun tokatlanmak icin, benim ki sana 15 araba fark atar o kesin, ben de o yuzden benzin bosuna gitmesin diye seni tokatlamiyorum sonuc belli. Cigeri var ama ben hiz icin almadim ki, konfor guvenlik ve kalite icin araba aldim, hiz merakim olsa leon cupra alirim [emoji6] Ali başkasının fülüdü ile müzik çalınmaz bırakalım bu işleri bekliyorum köfte yemeğe hem şöförlüğünü biraz daha iyileştiririz bizde kurs bedava Ayrıca sen bir mercedes kullanıcısı olamazsın gideceğin yolun yakıtını düşünüyorsun valla olacak iş değil bence satıp opel felan almalısın Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Ali başkasının fülüdü ile müzik çalınmaz bırakalım bu işleri bekliyorum köfte yemeğe hem şöförlüğünü biraz daha iyileştiririz bizde kurs bedava Ayrıca sen bir mercedes kullanıcısı olamazsın gideceğin yolun yakıtını düşünüyorsun valla olacak iş değil bence satıp opel felan almalısın He gülüm he, ele konuş Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 He gülüm he, ele konuş Ali abi gerçekleri geçiştiremezsin Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Starwors gibi olmuş, Yüreğinize, midenize sağlık, şifalar olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Ali abi gerçekleri geçiştiremezsin Ahh Çakmaktaş ahhh, sen Apollo Creed ile Ivan Drago nun macini hatirlar misin? Iste o Apollo kadar tokat yedin benden hala doymuyorsun yenilmeye [emoji1] Mustafa almis aklini 10 araba fark yapmis 250 km ile, daha ben senle neyi niye deniyim, 15 araba fark garanti benden sana, at cebine yuru yeni maceralara ve tokat yemelere. Dizel Mondirik ile nereye kadar performans olur anca fark yersin 50 sn den sonra Mustafa ile mercedes sen park etmissin gibi yara yara gecip gidiyor yanindan hala mi isyandasin [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Yüreğinize sağlık. Ali abi şöyle yıldızları birbirine düşürseydiniz 40-120 arası veya top speed iyi olurdu Valla Mert, Furkanin canavara kimse kafa tutamaz, denemedik bile. Malum Mustafa ile benim motor gucu esit denesek de kafa kafaya kalirdik ama trafik yogundu ellesmedik [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Abi Süha abi ' nin video' da onun da dediği gibi yıldız' a saygı dedik fakat Furkan abi ' nin yıldızı daha bir merak ettim şimdi Bunun gibi birşey , son hızın üstüne 10 km/h daha koy 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Bunun gibi birşey , son hızın üstüne 10 km/h daha koy daha sonra araç yerden yükledi galiba görüntü kayboldu en sonda Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 daha sonra araç yerden yükledi galiba görüntü kayboldu en sonda Ben son hız denemedim, hanım biraz denemiş Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Ben son hız denemedim, hanım biraz denemiş hatırlıyorum o konuyu Allah kaza bela göstermesin, cesur kadın şoförlerin olması güzel , diğer kadınlara da örnek olsun Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 hatırlıyorum o konuyu Allah kaza bela göstermesin, cesur kadın şoförlerin olması güzel , diğer kadınlara da örnek olsun :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Bunun gibi birşey , son hızın üstüne 10 km/h daha koy Boeing 737 in kalkis hizi mubarek. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Ahh Çakmaktaş ahhh, sen Apollo Creed ile Ivan Drago nun macini hatirlar misin? Iste o Apollo kadar tokat yedin benden hala doymuyorsun yenilmeye [emoji1] Mustafa almis aklini 10 araba fark yapmis 250 km ile, daha ben senle neyi niye deniyim, 15 araba fark garanti benden sana, at cebine yuru yeni maceralara ve tokat yemelere. Dizel Mondirik ile nereye kadar performans olur anca fark yersin 50 sn den sonra Mustafa ile mercedes sen park etmissin gibi yara yara gecip gidiyor yanindan hala mi isyandasin [emoji23] Ali abi ben genç adamım o dediğin isimleri tanımıyorum benim kuşağı kurtarmadı, malkoçoğlu kara murat felan dersen olur Mustafa ile denerken tam gaz denemiyorduk farklı testlerimiz vardı sen bu vidyoları baz alma atla gel kondisyonlu merso görelim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2015 Ali abi ben genç adamım o dediğin isimleri tanımıyorum benim kuşağı kurtarmadı, malkoçoğlu kara murat felan dersen olur Mustafa ile denerken tam gaz denemiyorduk farklı testlerimiz vardı sen bu vidyoları baz alma atla gel kondisyonlu merso görelim Rocky 4 u de bilmiyorsan ben sana daha ne diyim, Malkocoglundan 15 sene sonra yapilmis film Rocky. Fazla diyecek bisey yok aslinda Suhacim, senle kac kere denedik sonucta hep asagidaki gibi oldu, onlarca kez tokatladim, fark attim sana... Daha ne istiyorsun ben anlamıyore. Recep Ivedik : Ali Elöver Karete Hocasi : Süha Çakmaktaş Yorum bağlantısı
Recommended Posts