Tamer ÖZEN 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 2009 Model Ford Focus Titanyum X aracımın sunroofunu açmak için düğmesine bastım.Bastıktan sonra arkaya doğru 5 cm kadar açıldı tekrar kapatmak istediğimde ise ses geliyor ancak kapanmıyor.Şu an aracımın sunroofu açık kaldı.Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Kapama düğmesine basarken el ile çok ufak bir destek vermeyi denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Kapama düğmesine basarken el ile çok ufak bir destek vermeyi denediniz mi ? Evet düğmeye basarken üstten ve alttan baskı uyguladım ama sonuç alamadım.Arıza yapmadan önceki açma ve kapanma sesi normal olarak geliyor ama ne hikmetse hareket etmiyor kardeşim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Motor dişlisi sıyırmış olabilir, Ustaeller sabri baba görsün bence. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Motor dişlisi sıyırmış olabilir, Ustaeller sabri baba görsün bence. Geçmiş olsun.. Olabilir bu usta izmirdemi yoksa öylesinemi dedin anlayamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Olabilir bu usta izmirdemi yoksa öylesinemi dedin anlayamadım. Sabri Usta İzmir'de, konuyu gören üyelerden birinde telefon numarası varsa iletecektir, saat geç oldu ama acil bir durum var, gece açık kalması pek iyi olmaz, yardımcı olacaktır Sabri abi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Duyarlılığın için çok teşekkür ederim kardeşim.Sabri ustanın telini bulabilirsek iyi olacak ama bakalım internet sitesinde numara varmış http://www.ustaeller.net/iletisim.html Yol Yardım : 0 532 648 01 73 Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Çok Sğl Kardeşim Şans işte 4 kere çaldırdım açmıyor.Yapacak bir şey yok herhalde açık kalacak araba ne yapalım. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Olabilir bu usta izmirdemi yoksa öylesinemi dedin anlayamadım. İzmir'de, Sabri usta halleder derdinizi. http://www.ustaeller.net/iletisim.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 yağmur vb. acil durum çn plastik kapağı sökünce içerde manuel kapama yapabileceğiniz bir düzenek bulunur aklınzda olsun 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Aracınızın kullanım kitapçığında sunroofu yeniden programlama kısmına bakıp uygulayın.Sunroofunuzu yeniden programladığınızda sorununuz hallolacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Aracınızın kullanım kitapçığında sunroofu yeniden programlama kısmına bakıp uygulayın.Sunroofunuzu yeniden programladığınızda sorununuz hallolacaktır. Bu kılavuzu indirdim ben internetten ancak sunrof ile ilgili hiç bir yazı bulamadım.Acaba yanlış kılavuzmu ndirdim bilemiyorum yağmur vb. acil durum çn plastik kapağı sökünce içerde manuel kapama yapabileceğiniz bir düzenek bulunur aklınzda olsun Aracımın sunrrofu manuel açılıp kapanıyor otomatik değil yani sunrofun önünde bir tane düğme var öne ve arkaya doğru basınca kapanıp açılıyor. Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Sabri Ustaya gittim ancak biz yapmıyoruz başka bir yere yönlendirebilirim sizi deyince bende izmir ford yetkili servisi İZKAR'a gittim.İzkardakiler arzanın tespiti için tavan döşemesinin sökülmesinin gerektiğini söyleyince bıraktım arabayı servise geldim.Sadece tavan sökmesi 200 TL imiş.Diğer masraflar sunrof motoru görülünce belli olacakmış.Şimdilik durum bu. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Geçmiş olsun.. umarım en ufak zararla atlatırsınız. Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 2009 Modelford focus aracımın sunroofu açık kalmıştı.İzmirde yetkili servise götürdüm iç tavan sökülüp sonroof söküldü bugün haber geldi motorun bozuk olduğu değişmesi gerektiği söylendi 3M51R53508AC MOTOR KOMPLE - ACILIR TAVAN PARÇA KODLU MORORUN FİYATININ 1.600,00 TL olduğu söylendi.Bu parçanın bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordu.Şimdi diyorumki çıkan bozuk motor dışarda yaptırılazmı acaba yaparsa kim yapar bilgisi olan varmı acaba. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 ben olsam dışarda yapabilecek birini arardım Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 27 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2015 ben olsam dışarda yapabilecek birini arardım Aracın tavanı sökülmüş parça bekliyor.Şimdi burda yaptırmıyorum tavanı takın ben gidiyorum desen dışarda yapacak adam tekrar tavanı sökecek.Parçanın bulunduğu yer tavan döşemesi sökülmeden görünmüyor. Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 1.600 bi motor için çok değilmi? aradığınız parça bu ise bi bakın.. Aracın tavanı sökülmüş parça bekliyor.Şimdi burda yaptırmıyorum tavanı takın ben gidiyorum desen dışarda yapacak adam tekrar tavanı sökecek.Parçanın bulunduğu yer tavan döşemesi sökülmeden görünmüyor. 1.600 bi motor için çok değilmi? aradığınız parça bu ise bi bakın.http://www.e-fordyedekparca.com/FOCUS-ACILIR-TAVAN-SUNROOF-MOTORU,PR-1605.html http://www.e-fordyedekparca.com/FOCUS-ACILIR-TAVAN-SUNROOF-MOTORU,PR-1605.html Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 yada bi doblo tarzı araçla gidip parçaları ona yükleyip dönceksiniz dışarda araştırsanız çıkmacılarda falan bulursunuz muhakkak ama ne kadar sürede Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 (düzenlendi) O düğmeli olunca sunroof otomatik oluyor.Manuel sunroof çevirmeli kollu olur.Doğru kitapçığı bulsanız ve söylediğim şeyi yapsanız sorununuz çözülebilir.Benim de başıma geldi ve kitapçığa bakarak tekrar programladım sunroofu,düzeldi. Kitapçıkta sunroof konusu 'açılır cam tavan' ya da 'otomatik açılır cam tavan' konusunun altında geçiyor. 28 Mayıs 2015 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Motor sö O düğmeli olunca sunroof otomatik oluyor.Manuel sunroof çevirmeli kollu olur.Doğru kitapçığı bulsanız ve söylediğim şeyi yapsanız sorununuz çözülebilir.Benim de başıma geldi ve kitapçığa bakarak tekrar programladım sunroofu,düzeldi.Kitapçıkta sunroof konusu 'açılır cam tavan' ya da 'otomatik açılır cam tavan' konusunun altında geçiyor. Motor sökülünce arıza meydana çıktı.Mtoroun üzerinde bir tane 5 kuruş büyüklüğünde bir dişli var o dişli kırılmış.Servis yenisini talep etmiş bugün takılacktı.Fiyatı ise 1.600,00 TL sı. Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 1.600 bi motor için çok değilmi? aradığınız parça bu ise bi bakın.. http://www.e-fordyedekparca.com/FOCUS-ACILIR-TAVAN-SUNROOF-MOTORU,PR-1605.html Bu linkteki parçaya baktım bu parça 2005 modele kadar olanlar içinmiş.Bizim araç 2009 olduğu için uymuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Motor sö Motor sökülünce arıza meydana çıktı.Mtoroun üzerinde bir tane 5 kuruş büyüklüğünde bir dişli var o dişli kırılmış.Servis yenisini talep etmiş bugün takılacktı.Fiyatı ise 1.600,00 TL sı. çok pahalı, muadili veya çıkması bulunur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 O düğmeli olunca sunroof otomatik oluyor.Manuel sunroof çevirmeli kollu olur.Doğru kitapçığı bulsanız ve söylediğim şeyi yapsanız sorununuz çözülebilir.Benim de başıma geldi ve kitapçığa bakarak tekrar programladım sunroofu,düzeldi. Kitapçıkta sunroof konusu 'açılır cam tavan' ya da 'otomatik açılır cam tavan' konusunun altında geçiyor. Kitapçığı buldum ama motrun üstünde 5 krş büyüklüğünde bir dişli var o kırılmış.Programlama ile olacak durumda değil yada bi doblo tarzı araçla gidip parçaları ona yükleyip dönceksiniz dışarda araştırsanız çıkmacılarda falan bulursunuz muhakkak ama ne kadar sürede Haklısın doğru ama servise gitmekle büyük hata yapmışım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts