Şafak Ertürk 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 (düzenlendi) Merhaba, aracım 75000 km de ve bakımları tam. Filtreler değişti. Motor çok kirli onu söyleyeyim. Toz pas içinde gibi. Aracı çalıştırdıktan sonra araç içine yağ kokusu gelmekte ara ara. Acaba kaçakmı var bi yerde? Ya da yağmı damladı bi yerlere motorun periyodik bakımlarda. Motor temizliğimi yaptırsak? Değerli fikirlerinizi bekliyorum. 27 Mayıs 2015 tarihinde Şafak Ertürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 enjektör pullarına baktırın abi bu pulların gevşek olmasımı sıkıntı yapar? nedir bu pullardaki mesele? arkadaşın bahsettiği koku bende de var arada, Yorum bağlantısı
İlker Han 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 1.4-1.6 dizel motor 3 çeşit ford sahibi oldum farklı zamanlarda, hepsinde de bu yağ kokusundan kurtulamadım.Kronik herhalde. Yorum bağlantısı
Şafak Ertürk 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 bugün açtım kaputu, motor üst korumayı kaldırdım. Bir baktım yağ doldurma yerinin yanında bir sürü yağ var dökülmüş o borulara... Nasıl temizlenir? Detaylı motor temizlik mi lazım? Ya da söken birşey ne olabilir. Ama en azından neden koktuğunu buldum... Yorum bağlantısı
Şafak Ertürk 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 evet güzelce temizledim yağları vs. yağ kokusu %80 yok oldu. Birde koltukların kayar noktaları arasındaki fazla yağlar var onlarıda silersem ayrıca direksiyonun alt taraftaki borusundaki yağlarıda silersem işlem tamam gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts