İçeriğe Yönlendir

Connect Kayar Kapi Kilidi

Ahmet Tokgöz

Recommended Posts

Ahmet Tokgöz
Arkadaşlar merhaba,

2010 model 110 ps connectim var kayar kapılardaki çocuk kilidi kendiliğinden devreye giriyor servis dahil sanayideki ustalar bişey bulamadı. Neden kaynaklanıyor olabilir ve ne yapabilirim

şimdiden teşekkürler..... :ireful1:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Kapıları açtığınızda aracın arkasından baktığınızda her kapının üzerinde anahtarla çevrilebilen bir düğme kilit mekanizması var, bir tarafı çocuk kilidi açık diğer tarafı çocuk kilidi kapalı. Ona baktı mı inceleyen ustalar?

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

aynı sorun bizim 2011 connect de var.. Sarp abi senin dediğni yaptık biz ancak sorun devam ediyor :unsure2:  

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Peki kapının içindeki kulakçığı çevirdiniz mi? Klima ayar düğmesi gibi bir düğme daha var sağa sola çevrilebilen, oturunca içerden de kontrol edilebiliyor. Belki de ondann çözülür..

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Peki kapının içindeki kulakçığı çevirdiniz mi? Klima ayar düğmesi gibi bir düğme daha var sağa sola çevrilebilen, oturunca içerden de kontrol edilebiliyor. Belki de ondann çözülür..

evet abi arabayı her kitleyip açtığımızda onlar açılmıyor :D içerden manuel olarak açıyoruz :D 

Yorum bağlantısı
Tuncay Doğan 46

Benim başıma gelmişti kilidi kayar kapı kilidini komple değiştim

Yorum bağlantısı
Ahmet Tokgöz

Kapıları açtığınızda aracın arkasından baktığınızda her kapının üzerinde anahtarla çevrilebilen bir düğme kilit mekanizması var, bir tarafı çocuk kilidi açık diğer tarafı çocuk kilidi kapalı. Ona baktı mı inceleyen ustalar?

Onada baktılar kardeşim bişey bulamadılar sadece söyledikleri kapı kilidini değişelim sorun çözülür oldu... Her aksayan parçayı değişmeye kalkarsak bu arabaları kullanmanın anlamı kalmıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Herdem

bendede ara sıra yapıyor tek kapı açılmaz oluyor sebebini çözemedim hala ama arada sırada yapıyor bunu :) aklına eserse :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...