Uğur Naldemir 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Merhaba bir kaç gündür yumuşak frenlemelerde durmak üzereyken önden vuv tarzında bir ses geliyor sebebi ne olabilir yardımınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Yüksek hızda giderken frene basıldığında titreme var mı? Eğer öyleyse diskler bozulmuş demektir. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 balata sesi olabilir.. balatanız bitmemişse söküp temizletilmekte fayda var.. benim balatalar ve diskler değişeli 11000km oldu 2 gün önce durma anında balatalarda ötme şikayetle servise gittim . balatalar şuanda %70 . sökülüp ince bi zımpara yapıldı balata spreyi ile temizlendi ve takıldı . şuanda hiç ses kalmadı Yorum bağlantısı
Uğur Naldemir 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 yüksek hızda bi sorun yok titreme vs yok yumuşak frenlerde durmaya yakın bi vuv sesi geliyo Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Ben de yeni konu açmak istemedim. Dün akşam farkettim, trafikte otomatik aracımla dur kalk yaparken frene basmadığım zamanlar ince bir ıslık sesi geliyor. Frene basınca kayboluyor. Bir de yüksek hızda giderken direksiyon bir noktada ses yapıyor. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 O ince ses bende ve birkac arkadasimin aracinda da var. Sanirim servo/vakuum pompasindan kaynakli ve modele "ozel" bir donanim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts