Fatih Güçlü 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Arka Arkadaşlar ayna kapağı sanayideki çırağın ellerine sağlık kırıldı. Buna söküp uygulayabileceğim bir çözüm önerisi olan var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Benim de aynisi oldu servise götürdüm bunun icin kaskoyu bozmayalim dediler kendileri kapagi yerine taktilar Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 tırnağı kaybolmadıysa yapıştırabilirler, geçen bir arkadaşın başına gelmişti sprey şeklinde bir yapıştırıcıyla tırnağı yapıştırıp taktılar, servise gitmişti takar mısınız diyerek kırılmış takılmaz yenisi 550 tl işçilikle demişler sonra başka usta dediğim gibi halletti 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Aynısı bu pazar başıma geldi. BİSON diye bir yapıştırıcı vardı onunla yapıştırdım kağıt bantla da gerdirdim. Biraz tuttu gibi...ama tavsiyem bu spreyli japon yapıştırıcılar var onlarla kesin sonuç alırsın . Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Sökmeme gerek var mı peki arkadaşlar yoksa takıp japonlasam mı? Bi de su falan alıyor. Elektrikli olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Nasıl etsem ki Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 yapıştırıcı akabilir, en iyisi sıcak silikonla yapıştırıp , kağıt bantla sabitlemek... ama aynayı komple sökerek bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Sökmeme gerek var mı peki arkadaşlar yoksa takıp japonlasam mı? Bi de su falan alıyor. Elektrikli olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Nasıl etsem ki Sökmeme gerek var mı peki arkadaşlar yoksa takıp japonlasam mı? Bi de su falan alıyor. Elektrikli olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Nasıl etsem ki http://imgur.com/8KJaF9m dediğim yapıştırıcı ile yapıştırdım.hiç sökmene gerek yok bendeki son hali bu şekilde. Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 http://imgur.com/8KJaF9m dediğim yapıştırıcı ile yapıştırdım.hiç sökmene gerek yok bendeki son hali bu şekilde.Böylece su girmesi de engellenir değil mi. Sıcak silikonla halletsem. Elektrikli ayna olduğu için su işi de kafama takılıyor. Bir de bu aynanın söküm şeklini nereden bulabilirim. Ben güvenemedim kendime :/ Yorum bağlantısı
Nezih Arslanalp 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Merhaba, sağ tarafta park edilmiş araçlardan birtanesi tam yanaşmamış, hızlıydım fark edemedim.. sağ aynamın kapağı elimde kaldı. ayna gövdesi tarafında tırnakların oturduğu yerler kırıldığı için aynanın komple değişmesi gerekitğini söyledi servis. Fiyat da 1000 liracık belirlediler. 5 lira ya bison yapışkan aldım dikkatlice yapıştırdım, kuruyana kadar elimle baskı uyguladım.. yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hiç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts