Selman Yalçın 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Merhaba Fordclup üyeleri. Geçtiğimiz hafta 2006 model otm. focusumu sattım. 6bin km yaptım toplamda, daha önce 2 corolla kullanmış biri olarak focus bana sert geldi ısınamadım araca bir türlü. Ve rahatına düşkün biri olarak avensis,mondeo, mazda6 ve accord seçeneklerinden accorda karar kıldım. Aracım 2004 model 2.0 Sport modeli. Km 235binde ancak sizi korkutmasın bir iş adamının aracıymış araç çok temiz. 20bin km önce komple motor yapılmış sağlam ustalarca faturaları mevcut. 10bin bakımına kadar yapabileceğim hiç bir masrafı yok, muayene 2 ay önce yapılmış sorunsuz 2 parça boyalı değişensiz aracımı 33binliraya aldım. Focustan sonra özellikle motor sesi konusunda çok sessiz olduğunu söyleyebilirim ve konfor olarak sizinde tahmin edebileceğiniz gibi hem focustan hemde bu zamana kadar kullandığım corollalardan çok üstün. Zamanla izlenimlerimi ve resimleri paylaşacağım. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı uğurlu olsun Resim mevcut mu? hayırlı olsun, ne etcen kıskanma sonra. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 500 bin km ye yaklaşmışa binmiştik taş gibi idi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 bunlar da sibop ayarı oluyormu, dün benimkine yaptırdım, resmen araba hafifledi. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 bunlar da sibop ayarı oluyormu, dün benimkine yaptırdım, resmen araba hafifledi. Sübap ayarı Japonlarda oluyor genelde. Muhtemelen vardır ama Hakan daha iyi bilir. Saygıalrımla. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.. Bende bakmıştım accorda ama 2.0 korkuttu beni Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Güle güle kullanın, fotoğraf ve yakıt tüketim verisi de istiyoruz. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı olsun accord güzel seçim olmuş . Yıllar geçse'de eskimeyen bir yüzü var 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Allah kaza bela vermesin.hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.. Bende bakmıştım accorda ama 2.0 korkuttu beni 3.7 motorlu araç kullananlar var aramızda, 2.0 dediğin nedir ki? 3 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Selman abi tercihini accorddan yana kullanmakla en iyisini yaptın.. Baktığın avensisler,mazdalar,mondeolar seni uzucekti..Takasa bulabilirsem bende dusunuyorum.. Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğrafları yok mu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı olsun,mutlulukla kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Gök 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Kazasız belasız sürüşler... Resim isteriz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hayırlı olsun. Sübap ayarı Japonlarda oluyor genelde. Muhtemelen vardır ama Hakan daha iyi bilir. Saygıalrımla. bunlar da sibop ayarı oluyormu, dün benimkine yaptırdım, resmen araba hafifledi. Lpg yoksa, 40.000 kmVarsa 30.000 km de Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün izlenimlerimi zaman içerisinde sizlerle paylaşacağım inşallah. Hayırlı uğurlu olsunResim mevcut mu? Resim en kısa zamanda gelecek 500 bin km ye yaklaşmışa binmiştik taş gibi idi Valla abi araç temiz bakımlı olunca km bu araçlarda sorun değil dediler, ki ilk kullanımda hissettiriyor konforunu Hayırlı olsun, benzer özelliklerde bizim patronun aracıydı. Ankara aracı mı? Plaka Çorum ilk plakası diye düşünüyorum. Polis yakınım var ona sorgulattırdım plaka değişikliği çıkmadı. 3 el değiştirmiş araç. Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.. Bende bakmıştım accorda ama 2.0 korkuttu beni Valla vergisi 6 yaşındaki 1.6 motorlarla aynı, yakıt konusunda da rahatlığında az birşey bedeli olmalı diye düşünüyorum. Ama öyle aşırı yakacağını pek düşünmüyorum. Güle güle kullanın, fotoğraf ve yakıt tüketim verisi de istiyoruz. En kısa zamanda inşallah Selman abi tercihini accorddan yana kullanmakla en iyisini yaptın.. Baktığın avensisler,mazdalar,mondeolar seni uzucekti..Takasa bulabilirsem bende dusunuyorum..Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğrafları yok mu Valla gakgo bende aldıktan sonra doğru bir karar verdiğime mutlu oldum. Erzurumda bir avensise gittim aracın motoru lpgden dolayı %60 olunca korktum soğudum direk. Diğerlerine nazaran Accord daha baskın çıktı. Fiyatı diğerlerinden yüksek olsada hem içime sinen bir araç oldu hemde satarken en az zarar edeceğimi düşündüğüm bir model oldu. Fotoğraf çekmeye çekecemde araba kirli yıkatmayada vakit bulamıyorum. En kısa zamanda inşallah detaylı bir foto paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Vay be, geçen yıl mayıs ayında 190 bin km de olan 2007 model 2400 motor Accordumu 35 bine satmıştım. Fiyatlar bu kadar arttı mı yahu? Bu arada yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Yakıt konusunda ise hiç üzülmeyin. Benim aracım şehir dışında 9 lt LPG yakıyordu. Şehir içinde ise 14-15 lt Yorum bağlantısı
Recommended Posts