İçeriğe Yönlendir

2004 Model 2.0 Otomatik Accord Aldım

Selman Yalçın

Recommended Posts

Selman Yalçın

Merhaba Fordclup üyeleri. Geçtiğimiz hafta 2006 model otm. focusumu sattım. 6bin km yaptım toplamda, daha önce 2 corolla kullanmış biri olarak focus bana sert geldi ısınamadım araca bir türlü. Ve rahatına düşkün biri olarak avensis,mondeo, mazda6 ve accord seçeneklerinden accorda karar kıldım.

Aracım 2004 model 2.0 Sport modeli. Km 235binde ancak sizi korkutmasın bir iş adamının aracıymış araç çok temiz. 20bin km önce komple motor yapılmış sağlam ustalarca faturaları mevcut. 10bin bakımına kadar yapabileceğim hiç bir masrafı yok, muayene 2 ay önce yapılmış sorunsuz 2 parça boyalı değişensiz aracımı 33binliraya aldım.

Focustan sonra özellikle motor sesi konusunda çok sessiz olduğunu söyleyebilirim ve konfor olarak sizinde tahmin edebileceğiniz gibi hem focustan hemde bu zamana kadar kullandığım corollalardan çok üstün. Zamanla izlenimlerimi ve resimleri paylaşacağım.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

bunlar da sibop ayarı oluyormu, dün benimkine yaptırdım, resmen araba hafifledi. :)

Sübap ayarı Japonlarda oluyor genelde. Muhtemelen vardır ama Hakan daha iyi bilir.

Saygıalrımla.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın..

Bende bakmıştım accorda ama 2.0 korkuttu beni :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Güle güle kullanın, fotoğraf ve yakıt tüketim verisi de istiyoruz. 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun accord güzel seçim olmuş . Yıllar geçse'de eskimeyen bir yüzü var  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

3.7 motorlu araç kullananlar var aramızda, 2.0 dediğin nedir ki? :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Selman abi tercihini accorddan yana kullanmakla en iyisini yaptın.. Baktığın avensisler,mazdalar,mondeolar seni uzucekti..Takasa bulabilirsem bende dusunuyorum..

Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğrafları yok mu :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.

Sübap ayarı Japonlarda oluyor genelde. Muhtemelen vardır ama Hakan daha iyi bilir.

Saygıalrımla.

bunlar da sibop ayarı oluyormu, dün benimkine yaptırdım, resmen araba hafifledi. :)

Lpg yoksa, 40.000 km

Varsa 30.000 km de ;)

Yorum bağlantısı
Selman Yalçın

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün izlenimlerimi zaman içerisinde sizlerle paylaşacağım inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun
Resim mevcut mu?

Resim en kısa zamanda gelecek :)

500 bin km ye yaklaşmışa binmiştik taş gibi idi

Valla abi araç temiz bakımlı olunca km bu araçlarda sorun değil dediler, ki ilk kullanımda hissettiriyor konforunu

Hayırlı olsun, benzer özelliklerde bizim patronun aracıydı. Ankara aracı mı?

Plaka Çorum ilk plakası diye düşünüyorum. Polis yakınım var ona sorgulattırdım plaka değişikliği çıkmadı. 3 el değiştirmiş araç.

Valla vergisi 6 yaşındaki 1.6 motorlarla aynı, yakıt konusunda da rahatlığında az birşey bedeli olmalı diye düşünüyorum. :) Ama öyle aşırı yakacağını pek düşünmüyorum.

Güle güle kullanın, fotoğraf ve yakıt tüketim verisi de istiyoruz. 

En kısa zamanda inşallah

Selman abi tercihini accorddan yana kullanmakla en iyisini yaptın.. Baktığın avensisler,mazdalar,mondeolar seni uzucekti..Takasa bulabilirsem bende dusunuyorum..
Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğrafları yok mu :)

Valla gakgo bende aldıktan sonra doğru bir karar verdiğime mutlu oldum. Erzurumda bir avensise gittim aracın motoru lpgden dolayı %60 olunca korktum soğudum direk. Diğerlerine nazaran Accord daha baskın çıktı. Fiyatı diğerlerinden yüksek olsada hem içime sinen bir araç oldu hemde satarken en az zarar edeceğimi düşündüğüm bir model oldu. Fotoğraf çekmeye çekecemde araba kirli yıkatmayada vakit bulamıyorum. En kısa zamanda inşallah detaylı bir foto paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Serkan Özmen

Vay be, geçen yıl mayıs ayında 190 bin km de olan 2007 model 2400 motor Accordumu 35 bine satmıştım. Fiyatlar bu kadar arttı mı yahu? :(

Bu arada yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Yakıt konusunda ise hiç üzülmeyin. Benim aracım şehir dışında 9 lt LPG yakıyordu. Şehir içinde ise 14-15 lt :yes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...